Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Ja vozim tako da od cuge nema nista:)Mogu popiti to sok-pivo ili klasican sok svejedno koji:)

Ja vozim tako da od cuge nema nista:)Mogu popiti to sok-pivo ili klasican sok svejedno koji:)

eto kao sto rekoh limenke piva sa 2% alkohola, limun ili grejpfrut, koka kola, Fanta, nesto negaziranog, kisela voda, obicna voda u balonu, slatkiiisii, mozda eventualno neke grickalice, tipa jos jos, peerece, smoki, cips ribice :) I tako potrose se pare ocas posla :)

Poslednja izmena:
A sto ne biste to sto pretekne odneli u Zvecansku onoj napacenoj deci, da pojedu malo rostilja i jos nesto sto pretekne ? Pa i pivce da popiju, nece im nista faliti. ;)

Videćemo :) Ajde ovako, ja znam da u kešu kod sebe imam 12k na trošenje, to je siguran novac, toliko ću da potrošim na glavnu nabavku. Takoreći "nesiguran" novac dolazi od ovih ljudi što donose lično ili ne znaju da li dolaze, to ćemo kad se bude skupilo potrošiti na ono što nam zafali, sreća pa je Tempo par minuta vožnje odatle kolima. Javljam se ujutru, odo da spavam.

pola kile mesa po čoveku je dobra mera, jer tu ide još hleb, salata, piće....
na spisak dodati neki sok, tipa Coca-Cola, ali opet ide problem sa grejanjem pića, a što se slatkiša tiče, ja predlažem lubenice/dinje, em je slatko, em osvežava, a ne topi se ko ostali slaktiši.
Ako se duže ostaje, verovatno da će morati dva puta do prodavnice, bolje tako nego da se pije toplo pivo

edit sad sam tek video da se spominju i voćna piva, eto računajte i mene na tom spisku

Poslednja izmena:
Da kupim jos jedan rucni frizider da imamo za sokove? Ovaj moj ce biti zauzet pivom.

Ustvari, da li neko ko dolazi kolima ima slucajno frizider, da ne kupujemo?

Imam ja frizider,ponecu ga.

Upisi i mene za sok, sinoc sam betonirao!

I nemoj da kupujes grickalice za rostilj, to je kao da nosis drva u sumu! Ako jos nisi kupio, uzmi i malo pilece dzigerice i srca, to cemo nabiti na raznjic (retko ko to jede ali ja bas volim to)

I kupi VEGETu i SO !

Poslednja izmena:
Ljudi zao mi ali ja ne mogu doći. Celu noć sam mučio muku sa temperaturom a i klinac mi nije dobro. Uz to i putujem danas :( Lepo se provedite stvarno mi je krivo

Mogu da ponesem onaj airlounge, trosed ili bračni na naduvavanje. Valjda će nam neko dati malo struje tamo da ga dignem???

Mozes dace nam ovi iz kafica. Evo me u Tempu, pisite jos nesto ako se setite

Tariguz

Ja cu najverovatnije pola sata da kasnim, preracunao sam se :)

Jel je neko vec stigao?

Poslednja izmena:
I ja cu kasniti Ali ima to I dobru stranu, igrebo Sam we za kilo domace iz Kosjerica. Nosim potrebno za tursku kafu I yamb a mozda bi mogli I partiju remija da zviznemo.

Na Eko pump I kid Delete Sam ranije video da prodaju led, ako nadjem donosim.

E ajde molim te uzmi led, ovde nisam uspeo da nadjem

Ja sam tu oko pola 12

Nasao ledddd, jel dosta 3 kile ...ako za pet minuta ne dobijem odgovor toliko donosim

Koliko je ljudi stiglo, da li ste se nasli? Ja izlazim iz Tempa, tu sam za 15 min

Jel je ostalo mesta kod ovih kamenih sa resetkama?

Jeste, drzim ja jedan sto Sa klupama ...teget ranac na stolu, teget polo majica ...odmah uz kafic, dakle najuzvodnije a prema jezeru ...imamo I ladovinu

Krećem iz Kovina uskoro. Ima li nekoga iz Pančeva kome treba prevoz do i od Ade pošto mi je usput?

Pošto je bila kocka oko toga hoću li se vratiti sa mora na vreme za roštilj nisam se prijavljivao.
Nosim novac plus šta god se setite da smo zaboravili mogu da kupim u narednih sat vremena, koliko mi treba do Ade.

Naravno, nosim Benchmark majicu kao znak raspoznavanja :p

Aj molim te uzmi negde 2x200gr. Kafe, zaboravih pa da ne jurcam po Adi da se vadim.

Jel stize neko ubrzo, inamoni jedan sto Sa klupama til uz Rostilj Ali Sa puno manje ladovine nego sto je ovde. Sam Sam I mogu da cuvam samo jedno mesto, recite ni vazniji kriterijum dok jos ima izbora.

Uzeo 2x200gr kafe i još 10 x 2u1 i 10 x 3u1 instant kafe.

Imam jedan suncobran za plažu u gepeku.

Javite ako treba još nešto.

Nazad
Vrh Dno