Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
I ja se izbrisao sa spiska jer mi se sutra zavrsava odmor u SRB a mislio sam da ce se ovo brze odvijati i da mi stigne maja pre prvog.
Pozdrav

Moram da priznam da je ideja lepa i da mi se dizajn sviđa.

Dakle sigurno je da će biti i sive boje u opticaju ??? Ako bih se odlučio za ovu majicu to bi bila siva, ali još ne znam, moram da razmislim još.

Što se cene tiče, da li je tih 1107 dinara na 10+ komada KONAČNA CENA ili još ima tu mesta korigovanju. I kog je uopšte kvaliteta majica, nadam se da je malo kvalitetnija i da će duže trajati od običnih pijačnih majica.

P.S. Da li se može majica uvek naručiti ili kako, to baš nisam razumeo ? Ili je to samo sad i nikad više ?

Nemam snage Kosta, pročitaj malo temu sve piše. Sive su skuplje sto dinara, imajte to u vidu, mada ja rekoh da ćemo samo bele da radimo. Ukoliko ima više od tri osobe koje žele sivu majicu, možda razmislim da je vratim u izbor, jednu sivu majicu neću štampati. Sad ili nikad je zapravo.

Što se tiče popusta do 15 ljudi ne verujem da će se još neko prijaviti, a ljudi će svakako i odustati, tako da daj bože deset ljudi da skupimo. Imali smo i previše vremena, priču smo pokrenuli odavno, ko se prijavio prijavio se. Prijavljene ljude ću pojedinačno na PM da pitam radi potvrde, da li žele majicu, ja ću dati pare iz svog džepa da ne čekam uplate, samo ako su sigurni i neće da odustanu, jer šta ja da radim onda sa viškom majica...

Ko vidi ovo vidi, javite mi najkasnije do sutra ujutru u 10 da li želite majicu, pošto tada idem u banku da uplatim onoliko majici koliko mi je ljudi do tad potvrdilo.

Pošteno, nikog puškom ne teramo da kupi.

Nemam snage Kosta, pročitaj malo temu sve piše. Sive su skuplje sto dinara, imajte to u vidu, mada ja rekoh da ćemo samo bele da radimo. Ukoliko ima više od tri osobe koje žele sivu majicu, možda razmislim da je vratim u izbor, jednu sivu majicu neću štampati. Sad ili nikad je zapravo.

Što se tiče popusta do 15 ljudi ne verujem da će se još neko prijaviti, a ljudi će svakako i odustati, tako da daj bože deset ljudi da skupimo. Imali smo i previše vremena, priču smo pokrenuli odavno, ko se prijavio prijavio se. Prijavljene ljude ću pojedinačno na PM da pitam radi potvrde, da li žele majicu, ja ću dati pare iz svog džepa da ne čekam uplate, samo ako su sigurni i neće da odustanu, jer šta ja da radim onda sa viškom majica...

Ko vidi ovo vidi, javite mi najkasnije do sutra ujutru u 10 da li želite majicu, pošto tada idem u banku da uplatim onoliko majici koliko mi je ljudi do tad potvrdilo.

Ok, razmisliću do večeras pa ću videti.

Informacije u vezi uplate za Benchmark majicu:

Iznos uplate: 1107 RSD, zaokružite na 1100, ja ću pokriti ostatak siće.

Dragoljub Radovanović

Račun: 160-5200100256786-39

Banca Intesa

Ne morate da žurite, ja ću sutra dati iz svog džepa, pa kad budete imali vremena vi meni uplatite.

Pošteno, nikog puškom ne teramo da kupi.

Razlog zasto ne zelim ovu varijantu je taj veliki logo. Koza ne dise ispod tolike stampe, neprijatne su za nosenje bez obzira na pamuk. Pored te prakticne strane stvarno mislim da je to najgori dizajn za koji ste mogli da se odlucite.
Aj sve najbolje ;)

Nije to preslikač pa da koža ne diše.

U pravu je Sajber, ne diše koža. Imam sličnu majicu i bukvalno se oko logoa najviše znojim.

Gizmo, od "dogovaranja" oko dizajna i boja sa ovoliko ljudi nema vajde. Jedino moguce resenje je ovo do kog si i sam dosao: uzmi ili ostavi.
Ja uzeo.

Imam 2,3 maje sa jos vecom slikom napred i nisam primetio nikakav problem. Doduse maje su adidas,ali ne bi trebala da postoji bitna razlika

u koliko sati je okupljanje tj. pocetak*? :)

(*izgleda da je pocetak kad ja dodjem posto donosim resetku za meso... :d)

Ja ću svejedno morati ranije da odem u nabavku, ali ajde da kažemo od 10 da kreće, da ljudi mogu da se probude i stignu tamo :) Može i ranije ako hoćete, ako smatrate da je ovo "kasno".

Poslednja izmena:
10h je ok, ne verujem da mi mozemo stici ranije jer ChobbyNS krece iz NS.

onaj ko prvi stigne mozda moze da ostavi google maps pin (ovde u temi) da znamo gde ste se stacionirali na adi...

Pitanje -

mogu li da uplatim za majcu, i rostilj 31 jula u toku dana, ako ne bude kasno i da se tad prijavim posto jos ne znam gde sam 3ceg sasvim sigurno .. ?

Pitanje -

mogu li da uplatim za majcu, i rostilj 31 jula u toku dana, ako ne bude kasno i da se tad prijavim posto jos ne znam gde sam 3ceg sasvim sigurno .. ?

Ako igoritza ne dodje, necu ni ja! :D

hehehe velicina Majice je XL, nisam visok al sam sirok :p

kovacm - si lud da propustim tvoje rostiljanje ? :d

Bogami svi se probudili u poslednji čas, za sad 18 majici, verovatno i 19 samo treba da mi potvrdi, ajde još neko pa da tražim 20% popusta umesto 10% :)

Sry ljudi nisam bio ceo dan za kompom (dosao sam u Zr da obidjem rodbinu), potvrdjujem i ja za maju, sutra u toku dana cu uplatiti, pa ti saljem potvrdu :)

Ma samo sam hteo potvrdu da li želiš majicu, ja ću sutra da uplatim sve odjednom, pa vi uplaćujte meni polako :) Fali nam dvoje za 20 komada, ajde ljudi :D

Može, može. Uzimam 20 onda, za ovu jednu viška će se već naći neko. Javljam vam koliko će dodatnog popusta još da odobre, možda će biti okruglo 1000 umesto 1100 po majici.

ok, potvrdjujem - i majica i dolazim sigurno, samo sto cu nekog da izmaltretiram da dodje po mene (6 kilometra od mesta rostilja) jer mi je novi auto na kompletnom servisu i stelovanju, trenutno oguljen bez farbe u komori :)

Ja potvrdjujem onu 20-tu majicu iako je stampa I boja 100% drukcija od onoga za sta sam navij'o :p

Edit: XL

Poslednja izmena:
Ja samo da kažem da ipak neću uzeti majicu.

Drugom prilikom ako bude možda ću se nekako snaći, a sada plaćanje mi je komplikovano da izvedem jer sam u Nemačkoj.

Ok. Rok za prijavljivanje za majicu istice danas u 10 (za 3 sata), jer moram da odem da uplatim kako bi uspeli da nam zavrse i posalju da stignu na vreme.

22 majice na kraju, sto je mnogo bolje od onog sto sam ocekivao :)

Vrh Dno