Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Fine su. Samo da su malo veci znak i tekst :)

@kovacm

Totalno se tako gubi poenta, ja sam hteo da odradimo prventsveno majice za skup, a ako ćemo svi da dolazimo u različitim varijantama onda u čemu je više poenta, ne moramo onda ni da naručujemo majice...
Ali cemu onda glasanja, izbora bilo cega... Uvek se nekome nece svideti!

Jednostavno ti izberi dizajn i boju od ponudjenih na osnovu komentara koji su korisnici do sada dali (u crnoj je vruce...)

Sto najgore meni je 80 posto maja crne boje :) nisam primetio neku razliku u vrucini izmedju bele i crne :)

А ето ја имам само једну црну мајицу и то је нисам купио него добио... :)

Ove dve kombinacije od Gizma su ok i sto se mene tice moze tako,ja cu uzeti.

Majice sto je gizmo napravio su ok, smo ako jos ima veci logo bencha na ledjima...ja bi uzeo obe :D

Kako se računa ako se štampa i nazad, još 500 din za štampu ili?

Ali ako su ovakve majice kao sto je Gizmo okacio, onda i nema smisla ovako.. Kroj je uzas, za spavanje, basket ili rostilj eventualno.. Davno sam batalio da kupujem takve majice. Tako da nesto diskretno ni nema poente.. A i ispada da se ne ponosis sto si benchmarkovac :d

Poslednja izmena:
Brate možemo mi da štampamo ovo na nekim ultra fit slim majicama od 3000 dinara, ali ko će to da plati? Druga stvar, da li ti sve Benchmarkovce zamišljaš sa idealnom građom ili šta već, kao na slici što si okačio? Nisi mi jasan više, a i počeo si da troluješ, tako da sam prestao ozbiljno da te shvatam. Prikoči malo molim te.

Nego, kako vam se čini ovo, kao ideja za koju je glasalo najviše ljudi na anketi?

Napred:

majicabenchmarkbela.jpg

Pozadi:

majicabenchmarkbelapozad.jpg

Mislim da su dimenzije baš kako treba, nije preveliko, nije premalo. Ponavljam da ovo nisu zvanične Benchmark majice, nisam ni hteo da budu, mogu da posluže za povremeno nošenje, ali Boris je očigledno mislio da ćemo sa Benchmark majicama da izlazimo u fensi klubove i da ih uvrstimo u svakodnevnu varijantu oblačenja...

A koliko su one sa kragnom? Razlika velika? Mislim da bi lepše bile....

Ma te polo sa kragnom su 1300 dinara, ove su 500, mnogo velika razlika. Meni se lično čak i ne dopadaju takve majice, ružnije su od ovih klasičnih. Evo ta konkretna http://fruitoftheloom.vizioshop.com/fruit-of-the-loom-65-35-polo-majica-bela-63-402-30

polomajica.jpg

edit:

Imaju i ove Fruit Of The Loom Screen Stars Original Full Cut T što su 450 kinti, deluju mi kao da su nešto bolje u predelu rukava od onih Valueweight na kojima smo pravili dizajn. Pitanje je da li su manje kvalitetne... http://fruitoftheloom.vizioshop.com...-majica-bela-61-082-30?sort=p.price&order=ASC

galt1wei.jpg

edit2:

Inače, sad vidim da ova sivkasta koja nam je služila kao template nije isto 500, nego 600 kinti, samo čisto bela je 500... Meni je sivkasta čak i lepša, a 100 kinti nije puno.

Poslednja izmena:
Benchmark šta, benchmark koji?
Možda bi valjalo dodati i ono ".RS".

E, da. Ima li plan B u slučaju nevremena?

Poslednja izmena:
Tako je. Napred sto veci znak ! Svidja mi se :)

Ova bela poslednja sto si kacio je predobra,za sivu nisam siguran,kada se oznojis ona se pretvara u crnu boju :)

Taj sto veci znak napred ima da vas ubije, na tom mestu cete se preterano znojiti i jako je neprijatno za nosenje.

Valueweight majcu imam i ok mi je materijal. Moze da se pere ko zna koliko puta.
Sto se ovih majci tice odmah kazem da odustajem od kupovine, ovo vec predugo traje i niko da povuce crtu. Vidimo se sledeceg puta kada cemo istu pricu voditi u nedogled. Poz

Bravo gizmo.

Da li su mere iste one koje si kacio pre 7 dana ? Ako jesu,to je to sto se mene tice :)

Poslednja izmena:
Ma ja sam lud što sam uopšte i pokušao svima da udovoljim. Poslednje od mene je dam izbor ako se neko odluči za sivi dizajn koji sam pravio, ako baš ne voli čisto belu. Ove majice pravimo pa kome se sviđa nek se upiše.

Bela:

benchmajicanapred.jpg

benchmajicapozadi.jpg

Taj sto veci znak napred ima da vas ubije, na tom mestu cete se preterano znojiti i jako je neprijatno za nosenje.

Ako nisi zadovoljan, nemoj da kupis. Ako nisi kadar, a ocito je da nisi, da sam smislis i organizujes, onda se iskljuci iz teme i prekini da smaras vec 20 strana.

nego nesto vezano za rostilj: kao sto joc rece - da li imamo backup u slucaju kise?

Poslao sam mail Vizio shopu sa upitom koliko bi ispala obostrana štampa na više od deset komada, priložio sam im dizajn i sve, pa javljam. Još jednom, zainteresovani za majice mogu da se upišu na OVOM LINKU .

Ostavio sam tamo i informacije za uplatu, ali ne uplaćujte još ništa dok ne saznam tačnu cifru. Da ne komplikujemo previše, idemo samo sa belom varijantom. Molim vas da premerite lepo svoje majice i upišite veličinu na osnovu ovog vodiča http://fruitoftheloom.vizioshop.com/velicine/61-036-0.pdf . To je to za sad.

Inače, još uvek je samo dvoje ljudi uplatilo za roštilj, ali čekamo izgleda da legnu plate, pa se nadam da će sve to lepo da krene. Što se tiče rezervnog plana u slučaju kiše, ništa mi ne pada na pamet. Šta se mislili, da se u slučaju kiše skupimo negde na zatvorenom kod nekog od forumaša?

Evo odgovora, moramo da ubrzamo maksimalno stvar i uplate što pre da rešimo:

Kod:
"Poštovani Dragoljube,

Kada bi takvu majicu ( sa obostranom štampom ) kupovali na komad preko našeg sajta ona bi Vas koštala 1230 din (sa uračunatim pdv) +ptt. Ja Vam na količinu od 10-14 komada mogu dati 10% popusta.
Pa bi Vas sada takva jedna majica koštala 1107din+ptt

Ono što je bitno je da mi što pre javite da li Vam cena odgovara kako bi rešili plaćanje i izradu tako da Vam majice stignu na vreme.

Za sva dodatna pitanja stojim Vam na raspolaganju.

Boris"

Ja sam nazalost morao da se izbrisem iz spiska za majicu, iz finansijskih razloga. :(

Lepo se provedite! :wave:

Moram da priznam da je ideja lepa i da mi se dizajn sviđa.

Dakle sigurno je da će biti i sive boje u opticaju ??? Ako bih se odlučio za ovu majicu to bi bila siva, ali još ne znam, moram da razmislim još.

Što se cene tiče, da li je tih 1107 dinara na 10+ komada KONAČNA CENA ili još ima tu mesta korigovanju. I kog je uopšte kvaliteta majica, nadam se da je malo kvalitetnija i da će duže trajati od običnih pijačnih majica.

P.S. Da li se može majica uvek naručiti ili kako, to baš nisam razumeo ? Ili je to samo sad i nikad više ?

Poslednja izmena:
Postarina bi trebala da je jedna za sve majice pa da se posle eventualno salje onima koji ne idu na rostilj. Cena na 15 komada moze biti niza za bar jos 5%.

Vrh Dno