Ali cemu onda glasanja, izbora bilo cega... Uvek se nekome nece svideti!@kovacm
Totalno se tako gubi poenta, ja sam hteo da odradimo prventsveno majice za skup, a ako ćemo svi da dolazimo u različitim varijantama onda u čemu je više poenta, ne moramo onda ni da naručujemo majice...
Nije lose ali mozda samo ako bude malo drecavije. I pozadi naravno slika Djoganija :d
Sto najgore meni je 80 posto maja crne bojenisam primetio neku razliku u vrucini izmedju bele i crne
![]()
Jao brate... ne znam šta više da vam kažem. Idemo sa štampom koju sam poslednju predložio, čisto bela majica koja košta 500 dinara, prijave za veličine upisujte se ovde https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nd2jE0CzPV4F-fr9GQL0BNxyHQ8wykZqkvjK7qMru4g/edit#gid=0 , ako vam se ne sviđa brišite se i ćao. Ne možeš bre svima da ugodiš.
Taj sto veci znak napred ima da vas ubije, na tom mestu cete se preterano znojiti i jako je neprijatno za nosenje.
Mogu ja. Kako god odlucis
"Poštovani Dragoljube,
Kada bi takvu majicu ( sa obostranom štampom ) kupovali na komad preko našeg sajta ona bi Vas koštala 1230 din (sa uračunatim pdv) +ptt. Ja Vam na količinu od 10-14 komada mogu dati 10% popusta.
Pa bi Vas sada takva jedna majica koštala 1107din+ptt
Ono što je bitno je da mi što pre javite da li Vam cena odgovara kako bi rešili plaćanje i izradu tako da Vam majice stignu na vreme.
Za sva dodatna pitanja stojim Vam na raspolaganju.
Boris"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari