Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Slažem se, najviše mi se dopada ova poslednja varijanta. Šta ćemo sa pozadinom, sad samo još da vidimo kako će pozadina da izgleda kada je natpis postavljen malo iznad.

Meni se ne svidja ovako napred sa natpisom. Mnogo bolje da je samo logo. Al ajde,to sam samo ja :)

Nekako mi nema logike da i napred i nazad bude natpis,nije smekerski ;)

Ako idete sa natpisom napred onda neki manji logo bez natpisa pozadi,ne znam..

Poslednja izmena:
Pozadi je glupo da bude samo logo, na majicama ne ide to tako. Šta znam, meni je sad kad sam video na majici nekako prazno da samo logo ide napred, ma koliko veliki bio, pogotovo što je sam logo dosta jednostavan, fali sadržaja nekako.

Ajde da vam pokažem i neke predloge za reklamni materijal što su nam dizajneri pravili. Da postoji interesovanje za ovako nešto, mogli bi da prodajemo sve ovo online, uzmemo neki dinar :)

Prilozi

• Benchmak ADV preview-page-001.jpg
    Benchmak ADV preview-page-001.jpg
    655.2 KB · Pregleda: 171
Pozadi moze isto sto i napred, samo vece, i na visini od ramena do ramena, kao hokejaski dres.
Igoritze, izvolte...

bench_logo_forum.jpg
Nesto ovako, samo neka to neko lepo sredi, mozda drugi font.
Ovo B da se lepo uklopi izmedju.

Poslednja izmena:
Pa valjda je fora da bude minimalisticko.. Sta ce ti 14 recenica na prednjoj strani ?
Ja sam i dalje za logo samo na prednjoj strani,taman da ljudi lome glavu oko toga ciji je logo,koja marka itd itd.
:)

Pogledajte prilog 146349
Nesto ovako, samo neka to neko lepo sredi, mozda drugi font.
Ovo B da se lepo uklopi izmedju.

E ovo je vec bolje za prednju stranu. Lepo ovo preko grudi i udri.

Poslednja izmena:
Joj, poludeću od vas :) Više ni sam ne znam šta mi deluje lepše.

Ja sam uvek za to da prednja strana bude sto jednostavnija, a nazad se moze izivljavati.

Napred bi ja stavio logo, ispod toga natpis koji je duzine, duzine logoa. Nadam se da razumete

Evo i primera: http://www.wiggle.co.uk/intrepid-apparel-classic-logo-t-shirt/

Ja bi ovako uradio, da ja dizajniram. :D

Probajte i ovu varijantu, mislim da ce lepo ispasti, pa vidite. :)

Iz mojih predjasnjih iskustava sa majcama i 100 razlicitih ljudi i misljenja:
-izbegnite varijante s nikovima, nepotrebno je
-neka majce budu jednostavne
-ne preterujte s velicinom logoa i natpisa, posle nekog vremena to prestane da bude lepo

Gizmo, to sto si okacio kao reklamni materijal je odlicno odradjeno.
Cak mi je ok i s tim kodom iza ali ako resite bez i to je super. Natpis napred je bas kako treba da bude. Svidja mi se i solja i kisobran i kacket.

Jos jedna stvar, dokle god se budete tako dogovarali necete naruciti majce jer svako vuce na svoju stranu. Kad vidite vise opcija neko ce morati da prelomi i da kaze konacan dizajn je takav, ko hoce neka se javi, ko nece, vise srece sledece godine.

Ovo sa Benchmark ispod nam stoji u profilnoj na fejsbuku, ovako to izgleda, nemam veću fotku:

benchmarklogo.jpg

Pravi Igore, pravi :)

moracu da podelim misljenje dzeksona, I imam vise nego dovoljne "skole" iz dizajn oblasti (master)...naspram starog novi logo je po meni uzasan, nista licno I bez smisla za uvredu, 2 trouglica mislim stvarno :)

Meni je novi logo bas dobar. Mnogo bolji od ovih starih..

hvala bogu svi smo drugaciji, meni je definitivno najoriginalniji I najbolji bio onaj iz dzeksonovog primera, onaj crveni ihhhh...

verzija-1.jpg
verzija-2.jpg

ja bih bas ovakvu majicu kupio mnogo mi se svidja...ova desna varijanta :)

Poslednja izmena:
Vi kao da ne vidite trendove oko nas. Sve teži tom nekom što jednostavnijem i čistijem izgledu, što većem minimalizmu. Ja bih vas zamolio da zadržite ovakva mišljenja za sebe dok ne bude zvanično krenuo sajt i budete videli kako i zašto je urađeno baš tako, da li se uklapa ili ne. Uostalom, sto ljudi...

Ајде Гизмо реци како ће изгледати мајице, овако може сто година да се набраја :)

Sto se tice logoa i ja cu se sloziti, logo je ocajan. Izvinite na iskrenosti. Stari logo je bar prepoznatljiv, svi vec znaju da je benchmark u pitanju. Nisam se do sada izjasnjavao jer znam da to vec reseno i da ne mogu da uticem uopste ali eto... To kao da je neko dete nacrtalo a ne neki dobro placeni dizajner.

Vi kao da ne vidite trendove oko nas. Sve teži tom nekom što jednostavnijem i čistijem izgledu, što većem minimalizmu. Ja bih vas zamolio da zadržite ovakva mišljenja za sebe dok ne bude zvanično krenuo sajt i budete videli kako i zašto je urađeno baš tako, da li se uklapa ili ne. Uostalom, sto ljudi...
Plus 1

Sigurno je dizajn logo-a vezan za novi sajt. Problem je sto ljudi ne gledaju siru sliku.

Pa i proizvodjaci automobila menjaju svoj znak na autu vremenom,a nece sajt koji prati razvoj tehnologije..

Poslednja izmena:
moracu da podelim misljenje dzeksona, I imam vise nego dovoljne "skole" iz dizajn oblasti (master)...naspram starog novi logo je po meni uzasan, nista licno I bez smisla za uvredu, 2 trouglica mislim stvarno :)
Ako ti ovde "vidis" samo dva trouglica, da odmah vratis diplomu. :D

Neka ovo pitanje izgleda majice bude otvoreno još jedan dan ili dva, da se profiltriraju predlozi, da zapravo dođemo na neki pametan izbor.

Sledeći ko pomene da li mu se dopada logo ili ne dobija opomenu, to uopšte nije tema diskusije, kao babe ste neke. Vaš ukus je najbolji i to je, znate bolje od ljudi koji su plaćeni da rade taj posao. Stvarno mi niste jasni, svaku prokletu ideju morate da minirate, da li je moguće da je takav srpski mentalitet ili šta već...

Ne miniramo, taman posla. Uostalom ko nas pita ;)
Po cenu opomene spomenucu i da se secam stare teme kad se menjao logo. Isto je bilo brdo losih komentara ali vremenom smo ga prihvatili kao sto cemo i ovaj. Jedina je razlika sto se ovaj bas bas bas razlikuje.
Gizmo ti prelomi za definitivni dizajn majci i to nek bude konacna odluka.

Sto morate toliki geekovi da budete sa ogromnim logoom, nickovima, barkodovima? :) Ovako nesto bi vec pazario..

Poslednja izmena:
Jedino niko ne računa da štampa i na leđa povećava cenu štampe po majici.
Teško da će Vizio nekome u privatrnoj režiji odštampati logo bencha pošto je to kršenje autorskih prava.

Ako budete imali problema sa viziom, probajte sa ovima: http://www.majice.rs/
Par puta sam narucivao, veliku stampu na prednjem delu majice. Malo su skuplji ali je kvalitet stampe zaista dobar. Putem kurira salju za dan-dva.

Ne zamerite mi zbog ovoga, ali je jako iritantno citati majce. :)
Majice je pravilno.

Poslednja izmena:
Vidim ljudi se javljaju sa komentarima uh ja bih ovaku odmah,u ova je bas dobra uzeo bi je itd itd.

Ne znam cemu to,ili ce te uzimati ili necete. Sacekajte finalni dizajn gizma i onda se prijavite za maju ili ne.

Poslednja izmena:
Predlog "Boris Lozac" je po meni najbolji. Svaka čast majstore, oduševljen sam.

Moraće tako, na kraju ćemo jednostavno da odštampamo ovaj mali logo sa natpisom u produžetku kao što su iskusniji od nas i prvobitno zamislili, pozadi ništa i to je to. Pokušavam da vam izađem u susret, ali zaista ne ide.

P.S. svaki offtopic koji nije vezan za roštilj ili dizajn majice lično ću da brišem, tolerišemo puno toga ali vi ne znate kada da stanete.

Poslednja izmena:
Borisov predlog uz Sajberovu opasku za bez nicka je najbolji a ujedno I najjednostavniji za izvodjenje. Bas takvu crnu uzimam I ja.

Da ima vajde i od ovog Borisa :p +1 za taj predlog

Crna izgleda ubedljivo najbolje iako je malo skuplja od bele.

Jedan komad, M velicina, crna boja.

Gizmo, kad vidis tacno koja je cena samo napisi ovde i ostavi broj racuna, uplacujem odmah.

Nazad
Vrh Dno