fain2daniel
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 465
I ja se izbrisao sa spiska jer mi se sutra zavrsava odmor u SRB a mislio sam da ce se ovo brze odvijati i da mi stigne maja pre prvog.
Pozdrav
Pozdrav
Moram da priznam da je ideja lepa i da mi se dizajn sviđa.
Dakle sigurno je da će biti i sive boje u opticaju ??? Ako bih se odlučio za ovu majicu to bi bila siva, ali još ne znam, moram da razmislim još.
Što se cene tiče, da li je tih 1107 dinara na 10+ komada KONAČNA CENA ili još ima tu mesta korigovanju. I kog je uopšte kvaliteta majica, nadam se da je malo kvalitetnija i da će duže trajati od običnih pijačnih majica.
P.S. Da li se može majica uvek naručiti ili kako, to baš nisam razumeo ? Ili je to samo sad i nikad više ?
Nemam snage Kosta, pročitaj malo temu sve piše. Sive su skuplje sto dinara, imajte to u vidu, mada ja rekoh da ćemo samo bele da radimo. Ukoliko ima više od tri osobe koje žele sivu majicu, možda razmislim da je vratim u izbor, jednu sivu majicu neću štampati. Sad ili nikad je zapravo.
Što se tiče popusta do 15 ljudi ne verujem da će se još neko prijaviti, a ljudi će svakako i odustati, tako da daj bože deset ljudi da skupimo. Imali smo i previše vremena, priču smo pokrenuli odavno, ko se prijavio prijavio se. Prijavljene ljude ću pojedinačno na PM da pitam radi potvrde, da li žele majicu, ja ću dati pare iz svog džepa da ne čekam uplate, samo ako su sigurni i neće da odustanu, jer šta ja da radim onda sa viškom majica...
Ko vidi ovo vidi, javite mi najkasnije do sutra ujutru u 10 da li želite majicu, pošto tada idem u banku da uplatim onoliko majici koliko mi je ljudi do tad potvrdilo.
Pošteno, nikog puškom ne teramo da kupi.
Nema veze, ista je prica i sa bojama za platno.Nije to preslikač pa da koža ne diše.
Pitanje -
mogu li da uplatim za majcu, i rostilj 31 jula u toku dana, ako ne bude kasno i da se tad prijavim posto jos ne znam gde sam 3ceg sasvim sigurno .. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari