Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Можда може да ти се пошаље пост експресом на гајбу ?

Само се ушкрабај тамо,лако ћеш преузети мају

Ovo 'vremenom' je bilo pod znacima navoda. Ne vjerovao ili da, nemam ni za majicu. :) A pride sam iz CG. Koliko ce da kosta to cudo, inace?

Evo upisao sam se i ja za majicu, sto se tice rostilja necu stici, radim treceg prvu smenu i ne mogu nikako da se zamenim zbog ovih godisnjih odmora. Ako se promeni situacija, pa se majice budu uzimale pojedinacno, nista onda cu tako, ali ako ostane ovo ovako sa upisivanjem, mogao bi ChobyNS recimo da mi donese za Novi Sad sa rostilja :), a ja samo da uplatim kome i kako bude trebalo.

Moze naravno,ti resi sve s to placanje :) a ja cu ti poneti majicu.

nemoguće je da štampa košta isto koliko i majica. te majice su 500 dinara rekoste, a štampana majica 1000. nije nego. treba da se utvrdi koliko košta štampanje po majici, nisu ti vizio bogom dani.

Poslednja izmena:
Ja ne izmišljam cenu, to je za pojedinačnu štampu, koliki popust ide na veću količinu ne znam. Evo ti u prilogu pa se uveri sam.

cena.jpg

o bože, pa ja nisam ni rekao da izmišljaš cenu, rekao sam da je fruit of the loom majica 500 dinara, a da vizio za štampanu traži 1000 i da mislim da je to previše, jer oni uzimaju 500 dinara za štampu, te da je potrebno utvrditi cenu štampe, jer mi se čini da se za 500 dinara po majici oni dobro omrse.

^+1
Треба питати за цену штампе са "нашим" мајицама.

A što ti ne uzmeš da štampaš i omrsiš se? Majca + štampa za crvenu je sasvim OK cena. Kome se ne svidja ili mu puno neće uzeti i gotovo. Niko nikog ne tera da uzme majcu.

^+1
Треба питати за цену штампе са "нашим" мајицама.
da, kod njih, i kod ostalih, rekoh nisu oni bogom dani, postoje i druge štamparije, treba se raspitati i utvrditi cenu. ja sam nedavno naručio neku majicu za 600 dinara sa štampom. ako ti mogu da prodaju štampane majice za 600 dinara i još da zarađuju znači nešto smrdi u onoj ceni od 1000.
A što ti ne uzmeš da štampaš i omrsiš se? Majca + štampa za crvenu je sasvim OK cena. Kome se ne svidja ili mu puno neće uzeti i gotovo. Niko nikog ne tera da uzme majcu.
opa znači ti ili neko tvoj profitira ovde :d

Poslednja izmena:
@djilko +1

Sto se mene tice meni je bitno samo da prezivi 50,100 pranja u masini a da se skroz ne raspadne :)

Daj hidrogen batali te gluposti i pusti ljude da se dogovore. Ako neces majcu ne smetaj.
BTW, gde nalazite fruit of the loom majce za 500din? Hocu da uzmem 10-ak komada.

Vizio Shop ih prodaje za 500 RSD http://fruitoftheloom.vizioshop.com...-majica-bela-61-036-30?sort=p.price&order=ASC, Vizio Shop uzima 500 dinara za štampu. Uzeće nam isto toliko za štampanje budemo li kupili odvojeno iz njihovog šopa i odneli ih njima da ih odštampaju.

Nađite kombinacije gde je Valueweight Fruit of the Loom majica jeftinija od 500 RSD i gde je pojedinačna štampa jeftinija od 500 RSD, a do tad ne izmišljajte toplu vodu. Ovo se najviše odnosi na hidrogena.

Samo jos da se navede GDE se uplacuje cifra za maje.Jedna crvena je ok cena.

Isto na moj žiro račun ali apsolutno ne želim niko da krene da mi uplaćuje dok se svi ne dogovorimo i složimo. Ostaje pitanje koliko ćemo majica da uzmemo, koje veličine, gde ćemo da ih štampamo, a pojedinci samo unose pometnju... Možda neće biti crvena, možda će biti 900 RSD po majici ako štampamo više, a je ne želim nikom da uzmem više novca.

Ja cu da platim 500 dinara za stampu samo ako se moj nick stampa onako kako ja hocu, u suprotnom cu da ga stampam sam kako ja hocu.

Kazem vam kupio sam majicu za 600 dinara na kojoj je zaradio i taj koji je pravi i taj koji je stampa i taj koji je prodaje. Nelogicno je da za 1000 dinara, skoro duplo vis uzmem majicu gde zaradjuju samo dvojica, neko tu uzima vise.

Od mog dolaska na okupljanje nema ništa definitivno :(

Ali imam neki predlog za majicu. Meni ta ideja sa Nick-ovima se i ne sviđa baš. Ja sam više za to da samo logo bez texta bude na prednjoj strani majice, ali malo viće, dok "Benchmark" da piše pozadi, na mestu gde pišu prezimena na dresovima. To je neka moja ideja

Edit: A mogu i ovakve http://forum.benchmark.rs/attachment.php?attachmentid=146246&d=1406236757 samo da logo bude malo veći.

Poslednja izmena:
EDIT: @hidrogen

Daj linkove za Fruit of the Loom sa stampom za 600,00 po komadu. Dok to ne nadjes ostavi ovaj postojeci predlog bez kritika.
Deal?

Poslednja izmena:
Ne kazem da ima za 600, za 600 sam ja uzeo neku, ne znam da li je ta fruit, vrv nije. Kazem da bi trebalo da ima za manje od 1000, jer 500 dinara stampe po majici je previse. Za 1000 mogu sam da odem u tu firmu i narucim jedan komad onako kako ja hocu, ili da mi se nick stampa mojim fontom.

Deal.

Ali imam neki predlog za majicu. Meni ta ideja sa Nick-ovima se i ne sviđa baš. Ja sam više za to da samo logo bez texta bude na prednjoj strani majice, ali malo viće, dok "Benchmark" da piše pozadi, na mestu gde pišu prezimena na dresovima. To je neka moja ideja

Edit: A mogu i ovakve http://forum.benchmark.rs/attachment.php?attachmentid=146246&d=1406236757 samo da logo bude malo veći.

Slozio bih se sa ovim tvojim predlogom.

Ne kazem da ima za 600, za 600 sam ja uzeo neku, ne znam da li je ta fruit, vrv nije. Kazem da bi trebalo da ima za manje od 1000, jer 500 dinara stampe po majici je previse. Za 1000 mogu sam da odem u tu firmu i narucim jedan komad onako kako ja hocu, ili da mi se nick stampa mojim fontom.

Deal.

E pa ocigledno je da nije fruit of the loom majca. Ili daj ponudu za 600 ili idi i sebi radi majcu kakvu god zelis ali ne smaraj vise ljude ovde u temi. Pusti ljude da se lepo dogovore.
Da se ja pitam ja ti sad nebih uradio majcu iz inata samo zato sto si toliko tezak lik :D

@Gizmo Tnx za info, narucicu 7-8 komada u ponedeljak. Odlican im je kvalitet a ovde kod nas ne nalecem na njih.

Сад сам сконтао да и ја имам једну fruit of the loom мајицу коју сам узео пре неколико месеци, квалитетне су, али се релативно лако гужвају. :)
Ја сам платио 1200 са слањем и штампањем...

Sa'ce hidrogen da ti objasni kako su te odrali jer si za te pare mogao kupiti dve, sa stampom, da ti svako slovo bude u posebnoj boji i dobijes gratis kapucino dok ti to odrade.

I ja bih uzeo jednu ovakvu. :wave:

Ni meni sad to nije loša ideja, mislim da bi lepo ispao veliki logo napred, a manji logo i u nastavku Benchmark pozadi. Kako ćemo da glasamo, da otvorim anketu? Stvarno nam ponestaje vremena, a nismo bliži dogovoru. Dajte predloge šta bi sve voleli, pa šta se najviše izglasa to da bude, ne može svakom da se udovolji.

Ja sam za :) ipak zivimo u "demokratiji"
:)

A dve serije?
Jedan sa nadimkom, ko oce, a druga bez? Ko nece nadimak na majici?

Da li je to problem za stampare?
Ako se vec stampaju i nadimci, ovo mislim da ne bi bio problem.

Podici ce ti cenu stampe bez potrebe. Mislim da vam to ne treba

Možda je najbolja stvar za 2. vrste:
- Sa nadimkom
- Bez nadimka

I ako neko ovde ima ko je dobar sa PS da napravi neki model kako bi samo izgledalo na majici.

Vrh Dno