Можда може да ти се пошаље пост експресом на гајбу ?
Само се ушкрабај тамо,лако ћеш преузети мају
Ovo 'vremenom' je bilo pod znacima navoda. Ne vjerovao ili da, nemam ni za majicu.
Можда може да ти се пошаље пост експресом на гајбу ?
Само се ушкрабај тамо,лако ћеш преузети мају
Moze naravno,ti resi sve s to placanjea ja cu ti poneti majicu.
da, kod njih, i kod ostalih, rekoh nisu oni bogom dani, postoje i druge štamparije, treba se raspitati i utvrditi cenu. ja sam nedavno naručio neku majicu za 600 dinara sa štampom. ako ti mogu da prodaju štampane majice za 600 dinara i još da zarađuju znači nešto smrdi u onoj ceni od 1000.^+1
Треба питати за цену штампе са "нашим" мајицама.
opa znači ti ili neko tvoj profitira ovde :dA što ti ne uzmeš da štampaš i omrsiš se? Majca + štampa za crvenu je sasvim OK cena. Kome se ne svidja ili mu puno neće uzeti i gotovo. Niko nikog ne tera da uzme majcu.
Od mog dolaska na okupljanje nema ništa definitivno
Ali imam neki predlog za majicu. Meni ta ideja sa Nick-ovima se i ne sviđa baš. Ja sam više za to da samo logo bez texta bude na prednjoj strani majice, ali malo viće, dok "Benchmark" da piše pozadi, na mestu gde pišu prezimena na dresovima. To je neka moja ideja
Edit: A mogu i ovakve http://forum.benchmark.rs/attachment.php?attachmentid=146246&d=1406236757 samo da logo bude malo veći.
Ne kazem da ima za 600, za 600 sam ja uzeo neku, ne znam da li je ta fruit, vrv nije. Kazem da bi trebalo da ima za manje od 1000, jer 500 dinara stampe po majici je previse. Za 1000 mogu sam da odem u tu firmu i narucim jedan komad onako kako ja hocu, ili da mi se nick stampa mojim fontom.
Deal.
Od mog dolaska na okupljanje nema ništa definitivno
Ali imam neki predlog za majicu. Meni ta ideja sa Nick-ovima se i ne sviđa baš. Ja sam više za to da samo logo bez texta bude na prednjoj strani majice, ali malo viće, dok "Benchmark" da piše pozadi, na mestu gde pišu prezimena na dresovima. To je neka moja ideja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari