Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Za sad dvoje samo, Gibo2Pac i Željko kome ne znam nick, ali rekoh da ne želim da jurim nikoga :) Barem ne još uvek hehe.

edit:

Šta ćemo sa majicama, ajde da krenemo sa tim. Upisujte se i napišite veličinu majice, da vidimo koliko nam treba pa da poručimo Fruit of the Loom. Tabela za upisivanje

Poslednja izmena:
Dvoje ljudi uplatilo od 17 upisanih, neće roštilj da se finansira sam od sebe znate :) Samo pet ljudi zainteresovano za majice, ili se slabo čita forum ovih dana. Deset dana će jako brzo da prođu, osim mene i par pojedinaca ne vidim neki entuzijazam da se ovo organizuje kako treba. Uključite se malo please :)

Sta je ispalo na kraju moze li majca bez da se ide na rostilj ? :)

I da li se zna koje su mere,L ,XL velicine itd itd

Si lud, kako onda da znamo da si to baš ti, može neko da se pojavi i kaže "ja sam fkloznica sa foruma", a ono zapravo nije :d

Može bre naravno bez majice, ovo je za ljude koji inače žele majicu, a usput i da je nose na roštilju. Veličinu naravno da možeš da biraš, a evo ti i tačne dimenzije majice, mislim na širinu i dužinu, pa odaberi šta ti najviše odgovara http://fruitoftheloom.vizioshop.com/velicine/61-036-0.pdf

Ja nisam jos uplatio,cekam platu :)
Ako neko iz NS i okoline hoce sa mnom kolima pa da share-ujemo lovu za gorivo bilo bi dobro i neka se javi na pm :)
Koja ce biti cena za majice,jel se zna?
Izvinjavam se unapred ako pise,nisam prelistao temu par dana :)

I mene zanima cena majice i podaci o uplati iste.

Majice su 500 dinara, ali ne znam koliko ce stampa da nas izadje po majici. Gde ce logo ici, koliki ce biti, da li cemo raditi i nickname, itd. Niko ne zeli da diskutuje o tome, nema predloga za sad.

Па дај да лого буде бар дупло већи него на овој слици :)
А за надимак не знам... Некако ми је естетски најбоље назад.
uploadfromtaptalk1406236748109.jpg

Slazem se s Gibom oko velicine logoa,a ovo za nick pozadi mi je super,sto se mene tice moze tako :)

Bolje da url vodi do foruma, ne do sajta, jer je u pitanju okupljanje forumasa.

Nisi skapirao, ovaj QR kod neće da postoji, tu će biti nadimak forumaša, naravno ako se većina slaže da ga postavimo tu. Koje boje da bude nick, koliko veliki, koje veličine tačno logo da bude, ima toliko ljudi koji su spretni u Photoshopu i sličnim programima, a niko da napravi konkretan dizajn majice :)

Evo vam veća rezolucija konkretne majice http://www.universal-textiles.com/UK-UT/mega-lutbc330.jpg , dao sam vam vektorske logooe, evo opet https://mega.co.nz/#!ARdSkZ5R!XdCpSCxw9kuNbrs1-G5neq0OLcQvobyDFw1Vw6pcZAU, za font nadimaka morate da se snađete. Ajde neka nam neko to odradi, pa da naručujemo majice i šaljemo na štampu polako.

ko stampa majice?

buduci da je logo u dve boje najbolje bi bilo da se radi sa flokom (to je kao plisani materijal) jer je dugotrajniji od bilo kakve stampe. posto je i nickname u jednog boji apsolutno nema potrebe za digitalnom stampom.

ako vizio stampa majice dovoljno je poslati im logotip u krivama sa spiskom:
"nickname" - "velicina majice"

i reci da nickname, kao ni logo, ne treba da predju npr. 22cm u sirinu (mada i sami to sigurno znaju).

Hoćemo onda Vizio da štampa, niko nema ništa protiv?

edit:

Sad vidim da Vizio koristi upravo ove Fruit of the Loom majice koje smo mi hteli, tako da onda ne treba da kupujemo odvojeno pa da im nosimo. Majica po komadu košta 990 dinara sa štampom koliko vidim.

Poslednja izmena:
Danas cu da stavim velicinu za moje majce. Cek da nadjem samo siroki metar :D.
Bice samo jedna boja?

Pa šta znam, kako to da rešimo sa bojama. Ja sam mislio na beloj boji da radimo, ne znam kako bi ispalo na drugim... editovao sam prethodni post inače.

Evo vam veličine na Vizio shopu http://www.vizioshop.com/page/t-shirt/#size

Poslednja izmena:
Најбоље да буде једна боја (и ја сам за белу).
Правиће се мало мајица, па ми је некако безвезе да буду све различите...

Slažem se, ja sam mislio da će interesovanje biti mnogo veće, ali ljude ne zanima tako nešto izgleda.

I ja bih majicu, nazalost, samo nju. Pretpostavljam da ti je onaj racun samo za rostilj, kako ide placanje ko je samo za majicu?

Uh cudne su im mere. Merio moje L majce i nije ni blizu njihovim merama. No nebitno,bice L.

Nadimak pozadi ce biti ispisan cirilicom ili latinicom ? :)

I ja bih majicu, nazalost, samo nju. Pretpostavljam da ti je onaj racun samo za rostilj, kako ide placanje ko je samo za majicu?

upisi se ovde pa cete lako da se dogovorite za placanje i ostale stvari
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nd2jE0CzPV4F-fr9GQL0BNxyHQ8wykZqkvjK7qMru4g/edit#gid=0

Poslednja izmena:
Jel moderatori dobijaju italic nick ko na forumu ? :D
Upisah se , ali da bude italic

Za rostilj bi rado doso, ali danas putujem, ne znam kad se vracam , a skoro svaki vikend mi je radan :(

Poslednja izmena:
Uh, majicu bih i ja volio. Samo sam skucen sa 'vremenom' trenutno, mamicu mu.

Можда може да ти се пошаље пост експресом на гајбу ?

Само се ушкрабај тамо,лако ћеш преузети мају

zasto jednostavno svako ne naruci sebi majicu preko vizioshopa?

- posaljite im logo (sa prethodne strane) i sta da pise i gotovo - stigne vam pouzecem na adresu.

Mozda se na kolicinu zabode i neki popust :)

Vrh Dno