Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Pomeramo.

Realno ljudi lepo razmislite.. petak i subota suvo i od 20-25c dnevna temp. .. Ne moze bas sve da se osusi ali.. i to je bolje nego ona uzasna prognoza sto je rapture okacio po kojoj do pola juna nece biti sunca.. :d
Mislim ja sigurno sad za vikend ne dolazim ali razmisljam unapred i kao sto kovacm rece, jednom kad krene da se odlaze to ode sve u k.. + monsunske junske kise. Treba sutra proveriti prognozu za Bg za 10 dana i proceniti situaciju. Uglavnom ako sutra weather2umbrella prognozira ok vreme za ovaj a lose za sledeci vikend.. znate sta da radite.

Poslednja izmena:
Ja sam za to da pravimo u nedelju.

Lozite ljude dva meseca, pola njih je ispomerala obaveze zbog 20tog maja i sad treba ko pickice da se povucemo jer ce mozda da pada kisa ?!?

Pa NEKA PADA! Sad ili nikad!!!

Eh, eh...sad ili nikad, pa nije ovo smak sveta. Najgori scenario jeste da nas dodje 30-40 posto od planiranog broja a to ce se sigurno desiti ako vreme bude sucmurasto. Zamisli ljude koji nisu iz Beograda i treba da potegnu na put da bi videli drugare sa foruma. A ono pocne neka kisica da sipi i polovina odluci da moze druzenje i bez njega da prodje i da je jacce da ostanu na forumu online...

Ako ga pravimo da pravimo kako treba, ne da gledamo u pasulj hoce li ili nece. Nedelja-dve, stabilizovace se vreme pa da napravimo kako valja. Mislim da je to razumno resenje. Sto se mene tice meni je svejedno, na kilometar sam odatle, ali daj da nam bude lepo a ne da se skupimo svi ispod jedne pecurke u Kosutnjaku

Ja kišu na prognozi ne vidim, piše sunčano do 27 stepeni u nedelju.

Ako bude padala kisa mozemo da napravimo bench hamachi sobu i svako sebi kupi po pivo i pljesak :d

Od kad do kad je to, posto mi se poklapa sa jos jednim skupom na drugom kraju grada?

Eh, eh...sad ili nikad, pa nije ovo smak sveta. Najgori scenario jeste da nas dodje 30-40 posto od planiranog broja a to ce se sigurno desiti ako vreme bude sucmurasto. Zamisli ljude koji nisu iz Beograda i treba da potegnu na put da bi videli drugare sa foruma. A ono pocne neka kisica da sipi i polovina odluci da moze druzenje i bez njega da prodje i da je jacce da ostanu na forumu online...

mislim da gresis. pola ljudi je van bgd-a, ako krenu, krenuce bez obzira na vreme.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

ono sto je bitno je da se sto pre odredi da li se datum pomera ili ostaje 20-ti maj!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

nemamo vremena za "demokratsko" glasanje; neko mora da donese odluku: ili ostaje ili se pomera.

napravite anketu ;)

Procitao sam ovu temu, jer bi mi bilo drago da mogu da dodjem.. Sad, kad ste u nedoumici, mogu vam samo reci da sam zimus, po vejavici, a kasnije i debelom minusu (oko -15) pravio rostilj. Lose je, jer meso jedva moze da se ispece, ali je dozivljaaajjj.
Prosle (ili mozda pretprosle) godine sam pravio kotlic po kisi, po snegu (nekoliko puta). Svaki put sam se odusevio, bilo je nesvakidasnje i drago mi je sto je sve bilo odrzano kad je i planirano. Ispalo je drugacije od ocekivanog, ali je ipak dozivljaj.
Da mogu da dodjem za Bg, ne bi mi smetala ni provala oblaka.
Ponesite kisobrane i svi srecni. :)
U auto malo rezervne odece, obuce.. Ne pada kisa neprestano...
Uzivajte i lepo se provedite!

I brate na -15c :)

Ekipa i ja pre par godina, provozali se po snegu Povlenom i na osuncanom proplanku raspalili rostilj, bilo je tu oko +2c napolju, jeste mucenje ali je jos jaci trip hasati na snegu na 1000m+ nadmorske :)

Al na -15 i vejavici.. ako si to uradio ti si ekstremista onda :D

I brate na -15c :)

Ekipa i ja pre par godina, provozali se po snegu Povlenom i na osuncanom proplanku raspalili rostilj, bilo je tu oko +2c napolju, jeste mucenje ali je jos jaci trip hasati na snegu na 1000m+ nadmorske :)

Al na -15 i vejavici.. ako si to uradio ti si ekstremista onda :D

Bila je jednom vejavica, ali je tad bilo malo toplije, oko nule. A kad je bilo -15 (mozda sam preterao, ali nije bilo vise od -10) nije bilo padavina. Samo skočanj vreme. Prvi put nam se osladilo, pa smo ponovili, ali je za'ladilo u medjuvremenu. :d

Ma znam ja da su vejavice uglavnom od -5 do +2c ali moze da veje ona kristalna prasina i na -15 :)

Svaka ti cast, meni se ispod -10c prsti koce i otpadaju i sa rukavicama.

Hahahaha, nisam rekao da se nismo smrzli... :D
Poenta je: pravite taj rostilj kad ste i hteli, sta vas briga da li ce biti malo kise ili ne (a nece)... :)

Rostiljao sam na kosu bar 5-6x po kisi, nekoliko puta izglavljivali kola iz blata, i znate sta ?
Kosutnjak je shit kad je vlazno, a kamoli kad pada kisa.
Pomerajte

Nedelja, 20.05. - ostaje!

Veceras cu otvoriti poseban tread gde cemo se dogovoriti oko detalja

^^

:) :) :) :) :)

ostavi samo peco link ovde ka novom threadu... sad vec treba da se dogovorimo sta sve treba i ko sta donosi ;)

Rostiljao sam na kosu bar 5-6x po kisi, nekoliko puta izglavljivali kola iz blata...

jel bilo gore od ovoga?

jbno.jpg

Hardcore :-devil-:

Ljudi, ako mozete, ponesite vodu u balonima, za pranje svega i svacega. Ne znam da li imate neku cesmu gore, ali ako je nemate, bice cupavo za salatu i slicno... Pade mi na pamet.

Brate mili, Hajducka cesma je tu, ne samo da imamo vodu, vec jako cistu vodu :)

Otkud znam, bre... :)
Nisam nikad bio tamo digod, pa ne znam.

Ne bih ja popio sa Hajducke, nema tih para ;)

Ja pijem vec 10 god.Nije tehnicki potpuno ispravna ali moze.

Vrh Dno