Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
taj zonfa :D

Da ne čitam sve, jeste dogovorili datum?

20.5

Mozete da raspravljate o kreativnosti koju ste ispoljili na glasackim listicima. Ja sam juce sa drugom smisljao koji fiktivni karakter bi mogao da bude bolji predsednik.

Sundjer bob :).

25.05 se ocekuje toplo vreme do 25°C, tako da ce verovatno i vreme da posluzi tad.

^ cekaj, kad je rostilj??

25tog ili 20tog maja ???

20.05 je rostilj, greskom sam napisao 25tog ...

Nazalost nisam siguran da li cu doci posto sam uplatio odmor oko toga perioda pa ako uspem da zavrsim seoske radove i naravno moj biznis javicu se dva dana pre hocu ili necu doci.

Drugari,

prognoza kaze da je u nedelju 20-og maja KISA. Predlazem pomeranje druzenja za sledecu nedelju

Da, sad i ja vidim...gledao sam najavu na mobilnom telefonu

Ne znam ni sam - relativno cesto idem u Kosutnjak na ovu vrstu aktivnosti, bojim se da nas ne saceka blato do kolena :)

Predlozite i vi, ali ja sam vise za to da idemo u nekom drugom terminu kada vreme bude makar malo stabilnije

Može izmena što se mene tiče, šta god se dogovorite je kul, dok god se radi o vikendu.

da, zemlja ce biti natopljena, pa i da bude ok vreme u nedelju.
bolje za neki drugi put.

pa ako ne bude padala kisa naredna tri dana bice valjda ok do nedelje... ?

ja samo znam da kad se jednom krene sa pomeranjima nikada ne ispadne na dobro ;)

Auuu... ja iz raznih razloga pratim svaki dan weather2umbrella, znam da sam se prvo dobro istripovao jer imam proslavu i koncerte u kraju za vikend, pre 5 dana stajalo ok vreme, hladno malo za maj ali suncano, pa onda pre par dana za vikend stoji haos, malo bolje od susnezice :d ono kisa i 14c.

Juce pogledam subota pre podne oblacno, hladno a nedelja 22c i popodne pljuskovi, sada gledam subota i nedelja bez oblaka i 22-25c :D Dobro razmislite sta cete da radite :)

Inace ja nisam bas pristalica slicnih okupljanja, mislim ja ne bih dosao ali ovde stvarno ima mnogo ok ljudi i zasto da ne, ako budem dolazio kod zene u Bg skoknucu na par h ;) Naravno ovaj vikend otpada zbog proslave u hoodu :D

Isti slucaj, pre dva dana jedno, danas drugo, sutra verovatno nesto trece

Ja sam za to da sacekamo stabilniju prognozu. Ostali?

Ono sto mraci celu situaciju je link koji je Rapture postavio.
Usli smo u neki cudan period, zadnjih 10 godina maj i jun su poprilicno kisoviti i hladni, znam po desavanjima u Va, 3X za 10 godina Kolibara zamalo da poplavi centar Valjeva .

Znam da dugorocne prognoze nisu pouzdane, posebno ne u aprilu, maju i junu jer su pljuskovi i promene vrlo verovatni, ali ta prognoza ne obecava ni 5 suncanih dana u narednih mesec dana :d Slicno je bilo i prethodne 2 godine.

Poslednja izmena:
Znam da dugorocne prognoze nisu pouzdane, posebno ne u aprilu, maju i junu jer su pljuskovi i promene vrlo verovatni, ali ta prognoza ne obecava ni 5 suncanih dana u narednih mesec dana :d Slicno je bilo i prethodne 2 godine.
znaci onda je sve jedno kad pravimo :D

ili mozda da sacekamo decembar - tad cemo bar znati na cemu smo :D

Mozda zbog ovakvih sitnica:

Zovu ga geoinzenjering.

Pozdrav.

Ono sto mraci celu situaciju je link koji je Rapture postavio.
Usli smo u neki cudan period, zadnjih 10 godina maj i jun su poprilicno kisoviti i hladni, znam po desavanjima u Va, 3X za 10 godina Kolibara zamalo da poplavi centar Valjeva .

:d masoni dete ih j*blo :d

Ma, iluminati...nemas pojma:d

@hsv.stoned & nex999

Da licno Rokfeler i Rotsild voze avijoncice i bacaju nam bomboncice :):):)

Mozemo da pomerimo.

Nazad
Vrh Dno