Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Srbi nisu za demokratiju, diktator mora da odluci :p

Ajoj bago vama.... Ce da padne dobar rostilj :d

Rostilj se primakao, par usputnih pitanja:
- dolazim biciklom, da li da kupujem meso, muckam i muljam ga u rancu ili mogu da doniram novac? Ili se $ smatra neprihvatljivim i ne zna se kome da se da? Ne mogu ni sladoled biciklom da donesem. Savetujte me.
- Ne znam licno bas nikoga sa foruma ili bar ne znam da znam - da li sam jedini? Pravimo li username tags na majicama?
- Hocemo li biti podeljeni u klanove: neerds vs. predator, geeks vs. alians? :)

Mislim da je ovaj roštilj skup visokog rizika, jer kada jednom krene ios vs android tu ljudi ne odgovaraju za svoje postupke :)

Mislim da je ovaj roštilj skup visokog rizika, jer kada jednom krene ios vs android tu ljudi ne odgovaraju za svoje postupke :)
Sem toga, u vreme izborne šutnje nisu dozvoljeni javni skupovi. Mozda narodna milicija pomisli da smo anarhosindikalisti pod plaštom tzv. IT entuzijasta i strpa nas u bajbok na 6 meseci :(.

Za svaki slucaj, ponecu telefon star 7god koji radi pod SE "OS"-om, da zadrzim mudru neutralnost u Apple vs. Android fajtu, kad krene da leti perje :).

Pa dobro ovo nije javan, ovo je porodican skup :)

jel prolazi neko kroz staru pazovu (ili novi sad - beograd autoput) da me pokupi?

i nemorate kupovati meso: u blizini je SuperMAXI pa mozemo kupiti i meso i sokove i pivo i cumur i zelenis i kartonske tanjire i hleb.

ja cu poneti resetku, neka ponese jos neko resetku.

ponesite serpe i lonce i nozeve i dasku i cekic za lupanje mesa!!

i ako mozete neke stolice za sedenje (ako tamo ne smeju da se seku drva...).

Јел води неко жену,децу, девојку?
Ја идем са Новог Београда, ако неком треба превоз нек се јави.

Poslednja izmena:
Ako budem dolazio ponecu resetku i opremu, radio sam kao kuvar pa mogu da vam spremam do ponoci ;)

Šteta što mi niko nije odgovorio na pitanje ovde. Mogu li da zamolim da mi neko bar pošalje broj mobilnog na PM, da imam da se javim ako izgubim hi-tech gomilicu? :smoke:

Usput, voda na Hajdučkoj česmi nije za piće, zvao Beogradski vodovod i kanalizaciju, oni me uputili za Institut za javno zdravlje "Batut". Ovo je iz 2010, nije validno, ali verujem da je i dalje tako; to je prirodan izvor. Link.

Na osnovu najnovijih laboratorijskih rezultata i stanja na terenu možemo konstatovati da ni jedna od 26 objekata javnih cesmi koje se nalaze pod kontrolom ne zadovoljava osnovne higijenske zahteve i sa njih ne treba koristiti vodu za pice.

Poslednja izmena:
^

ponesi novce samo ;)

064-157-5520 je moj broj

@ceftriaxone aj mi baci tvoj broj mob. lakse mi je da dodjem do NB pa da onda dalje idem s'tobom.

Jel je neko poranio da zauzme mesto? Ne bi bilo loše da se upali Google maps i lupi screenshot tačnog mesta koje smo zauzeli za roštilj, pa da se okači slika ovde.

Peca ima naopacke pogled na beorgad, ako mu je kod restorana Kosuta pocetak :) nama svima sa juzne strane beograda to dodje kraj, ili dno :) U svakom slucaju ja nisam skapirao gde je, iako sam po ceo dan u kosutnjaku kad je lepo vreme, ali kapiram da znam bar gde su sprave za vezbe na trimu ako se za tu odlucite, pa evo pomoci:

Trim staza. pocetak staze kod pionirca. obidjes POLA trima u meduvremenu prolazeci pored fudbalskog sa vase leve strane, (polu krug) i tu gde se zavrce trim staza za povratak u nazad - eto ga. manje vise ste na cosku racvanja za banovo brdo i vijugavog puta pored kosutnjaka.

Poslednja izmena:
Zauzeo poziciju. Udjete odozdo u kosutnjak, trista metara sa leve strane pecurka. 50 metara pre hajducke cesme, preko puta

Ima blata, malo:)

Ovo je kao "izborni blog uzivo", vesti iz minuta u minut. :)

Hajd da je nalazimo u Titovom gaju ili slicnoj manje poznatoj lokaciji pa da se pinuje na Gugl mapu. Ovako, Hajducka cesma, 50m, i tu je Peca u Spajdermen odelu i lici na Tobija Megvajera. :D

Lepo se provedite drugari, zao mi je sto nisam u mogucnosti da Vam se pridruzim, uzivajte u lepom danu, rostilju i naravno zezanju!

Do kad radi taj supermaxi u blizini?

Lepo se provedite, ljudi! :)
Posluzice vas vreme danas.

Lep provod želim. I popijte koje hladno i za mene. ;)

I udrite po mesu :D...

Nazad
Vrh Dno