Šta je novo?

Bench rostilj :)

Kakvu Benchmark majicu želite?

• Ukupno glasača
    135
Vi kao da nikad niste culi za termin "early adopters" :d Tako je i sa ovim rostiljom, bas u duhu IT zajednice, a ja se nadam da cu zaista moci da dodjem :):):)

Nagradna igra - prvi koji izvadi Apple ili Android uređaj ima zadovoljstvo da isproba vatricu za roštilj sa sve "with compliments" protivničkog tabora :D

Jel neko organizovao obezbedjenje posto verujem da ce biti dosta nas sa jabukama ali i jos vise onih sa androidom? Meni to mirise na dobru sorku :)

Poslednja izmena:
Sta ako se Simbijanci i Badisti udruze protiv svih trazeci manjinska prava? xD

nego, hoce li neko dovesti ribe? ili ja da dovodim :p

Mozes neke girice :)

Ja ipak taj vikend nisam tu, idem na rafting. Tako da cu rostilj propustiti ovaj put :(
Vama zelim lep provod i vreme kao nama danas sto je bilo (na istoj lokaciji), i nema problema ;)
I manje automobila, danas je Kosutnjak bio pun Fiata i Fordova, jedva da je bilo prostora na livadi :D

Samo da javim da radim na osmisljavanju koncepta i da cu biti konstruktivan :): naravno svaka diskusija predje u off i onda se ono korisno izgubi u moru besmislenih komentara :D

E gde bas 20-og, tad sam na Kipru, radim :) Nije da bih dosao, samo se hvalim :d:d

Evo ja se prijavljujem dobrovoljno kraj vatrice i rostilja da se privatim posla ako treba ispomoc al da se i nadje kraj mene jedna zelena flasa na kojoj pise gorki list,a nema veze ako je puna ce da je praznimo polako.:D

Poslednja izmena:
Ja sam prost covek seljak koji naucio da rmbaci pa mi ovo dodje kao rekreacija.Jos samo da utanacimo pa ako netko voli domace vino da ponesem jedan balon valjda nece da se baci?

Upisao sam se i ja, dolazim kolima imam dobro ozvucenje i 3.5mm ulaz, tako da moze muzika da ide sa raznih gadgeta :)

isto tako javjam se i kao rostilj majstor.

Posto vidim da broj ljudi raste, ne znam sta mislite o tome da se neko prase i/ili jagnje zavrti? :)

cheersE pa sad ja sam se prvi javio ne moz to tako :smackbum::D

Poslednja izmena:
Biće za majstore posla, ima nas hvala bogu. Jel preuzima neko odgovornost da popiše šta se sve donosi, možda nešto zaboravljamo? Ja obavezno zaboravim nož ili so na tako neke piknike/krkanluke u prirodi

Za momke s opasnim ozvucenjem u kolima. Na vecini mesta oko hajducke ne mozete prici kolima (da se uleti pored pecurke). Pre je moglo ali su ljudi pravili haos, pa su postavili stubice a i teren je los.
Ima parking ali bicemo bar 50-200m od njega.

Moze. I to bukvalno gde hoces, cak i sa spustenim kolima. Za vikend je bilo ja mislim cirka ~100 vozila na livadi. 2 automobilska skupa + ljudi koji su izasli na rostilj/u prirodu itd.
Ima prolaz sa parkinga, u zadnje 3-4 godine od kako tamo idem redovno, nema stubica na tom mestu, da li ih je nekad bilo ne znam :)

Onda opusteno :) Bilo je stubica ranije

Teren je stubici free :D Tako da kola mogu da se postave do samog spota ... No frks

Drugari...tog dana je drugi krug izbora. Da li menjamo nesto zbog toga?

Samo da ne bude glavna tema oko izbora a sve ostalo sporedno ....

Nazad
Vrh Dno