pozz King ! - btw sta radi mr_w sad ? poslednji put znam da je radio na nekom spamovanju
sezam.net a kasnije i sezam.pro
Kad se samo setim dana kad sam morao da cekam ceo dan da bi mi stigla posta jer je sve islo preko nekog iznajmljenog linka koji je sezam.net imao samo na kratko tokom dana. Bas je davno bilo...
Secate li se one sale: "Sta zeli Sezam.Pro da postane kad poraste?"
Pa vrlo dobro znam da je bio BBS posto sam bio clan i isao na sve sastanke. Kakve veze ima ono sto je on napisao sa BBS_ovima?
misko, koji ti je bio user na Sezamu?
Bas sam hteo da otvorim i ja temu vezanu za bbs-ove
Secam se bili su crazyandroid,darkwood,politika,etf,sezam,fonoc ... covece skoro sam nekom bas obasnjavao sta je bbs .. cudno me je gledao. A redovno sam visio na sezamovom chatu ... back in the days 9600 kbps.... ma bre danasnji klinci imaju sve servirano na gotovo ... i taj internet . Neko spomenu eros bbs ... tada se taj sadrzaj na erosu izuzetno cenio .Kao i diskovi pre pojave mp3jki ... pored erosa bio je i DrkNet sa istom tematikom iz NS ako me secanje dobro sluzi
Ko ima majcu Amiga Dream Network ili ti Amiga - Computer of my life? :smoke:
back in the days 9600 kbps.... ma bre danasnji klinci imaju sve servirano na gotovo ... i taj internet . Neko spomenu eros bbs ... tada se taj sadrzaj na erosu izuzetno cenio .Kao i diskovi pre pojave mp3jki ... pored erosa bio je i DrkNet sa istom tematikom iz NS ako me secanje dobro sluzi
Ja sam vise visio na SETNet mrezi koja je bila u to doba izuzetno razvijena a opet sve to deluje sitno u odnosu na danasnje pojmove.
Da li su u startu BBS-ovi bili slobodni (ne-moderisani)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari