Proday, onaj log je dobar, 0.5% po satu je skroz okej.
Aj na kraju dana okacite log, pred punjenje neko, ako je svima isti problem morate imati isti i proces.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo je jedna od stvari zasto sam posle toliko vremena presao na iOS. Od kako su se pojavili Google Servisi, bukvalno od tada nastaje haos. Bude dobro 2-3 update-a, pa onda opet sakate bateriju i tako u krug. Treba da budes naucnik koji ce da cita logove (ja sam vala intenzivno godinu dana pratio sve da bih skontao) i naravno da root-uje telefon (gubljenje garancije u vecini slucajeva). Znam kad su bili oni 9.x.x servisi, mnogi ljudi se zalili, ali dok google nije sredio kod njih, pa cak i posle 2-3 update-a, ljudi su punili bateriju po 3 puta dnevno i ne znaju sta je i govore Android je krs (Lg je krs, Samsung je krs itd itd), a ustvari Google zezne i to ne resi odmah, nego se otegne na par dana ako ne i nedelju i vise, a zivci su ti posle prvog dana na izmaku.