Šta je novo?

BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

Proday druže moj. Daj da se vidimo da ti ja ugasim tu lokaciju [emoji23]

Opet ti programi koriste lokaciju, ne piše šta je, ali vidim 995 puta gms...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze druze kad god, taman iphone da pomazim :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

čekamo Đilkoša da se vrati sa ferija :)

@joriq mislim da sam resio problem. Javim se za dan dva dok se uverim da je tako ;)

ne kosta te nista da kazes, da testiramo zajedno :D

Lokacije -> location method -> gps only!

Uzeh juce amplify...RILJ0 servis je kritican, a googlanjem dodjoh do toga za lokacije.

kontraintuitivno skroz, jer bi to trebalo najvise da trosi bateriju, ali evo i ja testiram, so far, so good... 187 alarma od jutros, umjesto nekoliko hiljada

Nemoguće je da kad se isključe lokacije napravi veći haos nego kad su uključene u gps only modu. Meni je tako bilo na svakom telefonu. Ili vi niste isključivali lokacije ili... [emoji23][emoji23]

Ajd po ko zna koji put...bile su iskljucene lokacije!! ;)

@joriq inace juce sam obrisao i shealth posto mi je to bio sledeci proces po broju alarma. Sad testiram greenify pro + amplify pro (doze i doze on the go) da vidim kako ce se pokazati.

Razumem ja, ali opet cudno mi je da se niko ne zali, sem eto vas dvojice, a verujem da ovde ima jos dosta ljudi koji koriste/ne koriste lokacije, pa nemaju toliko problema :)

Razumem ja, ali opet cudno mi je da se niko ne zali, sem eto vas dvojice, a verujem da ovde ima jos dosta ljudi koji koriste/ne koriste lokacije, pa nemaju toliko problema :)

ostali ne koriste pametne satove :p Pitao sam ljude u smartwatch temi da instaliraju BBS i proprate situaciju, al nije bilo nekog entuzijazma... Elem, kod mene 2 dana ovako i sve ok (znači ranije su mi lokacije bile isključene, sem po potrebi, a sada su uključene, ali na GPS only).
Možda je neka app na satu stalno potraživala lokaciju, pa odatle alarmi. Recimo za vremensku prognozu...

No, to mora barem 10 dana da bude oke, da bih potvrdio da je problem riješen. Poradovao sam se za EndoMondo, prije toga za google search bar, i mnoge druge

Potvrđujem da je i kod mene drastična razlika danas posle stavljanja lociranja na samo GPS. Za sada prvi dan, sačekaću još koji da dam konačan sud.

Meni taj device only nikada nije bio jasan.. Šta kada ste u zatvorenom i ne može da uhvati gps lock? Zar neće GPS drljati gomilu vremena i jesti bateriju?

једно је теорија, а друго пракса - битно да ради :d

Meni taj device only nikada nije bio jasan.. Šta kada ste u zatvorenom i ne može da uhvati gps lock? Zar neće GPS drljati gomilu vremena i jesti bateriju?

Zbog toga se i ja cudim, ali ako njima radi posao, ko sam ja da im srecu kvarim? :d

ja sam podesio tako i iskljucio lokacije, i za sad isto sve oke. Ako je ova teorija tačna, jedino što izaziva hiljade alarma je kad se podesi da lokacije traži na osnovu mreže, ili mreže i satelita, bez obzira da li je sama opcija za lokacije upaljena ili ugašena. Kako, zašto, ne bih znao :D

полако, ово је барем четврти пут да сам 100% сигуран да је проблем ријешен :)
Свакако, свака част како си провалио, мада хвала и мени што сам те навео на прави пут - да је узрок паметни сат и да инсталираш Амплифај ;)

Slažem se. Mada probaj sada bez pametnog sata, mislim da će biti isto malo alarma.

nikad ja nisam ni imao problem sa alarmima kad je BT off...
Nego, (vjerovatno) nevezano za to, awake mi je oko 3 sata dnevno, GSam krivi kernel najvise, moracu sad i to da pogledam kako i zasto...

Pojma nemam al meni je potpuno isto sa satom i bez sata tj bt on ili off...doduše ja nemam android wear vec gear fit-ov sistem.

Evo za Đilkoša, opet mučim muku sa ovim... Dump mi je na not granted... Zadnja verzija 2.2.2.0...
Screenshot_20170118-184746.png

Pa idi na install as system app i restart telefona. Ako neće onda je push sam u system

Ne znam zašto ti se to dešava, ja samo instaliram normalno i to je to.
Probaj kao što je djilkosh rekao u svakom slučaju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nesto mi drzi awake i kad je screen off dosta :) . Ostavio ga tokom noci ,sat vremena awake iako je screen off .Sta bi moglo biti?Google maps izgleda pravi problem ? Kernel wakelocks wlan_rx_wake 22 m ,da mi ruter ne pravi problem ?

Prilozi

• BetterBatteryStats-2017-02-02_080206712.txt
    143.7 KB · Pregleda: 683
Poslednja izmena:
Skidane su google mape offline (nesto sto si oznacio verovatno da ti skida autoupdate), whatsapp je radio backup i xda labs je imao nesto.

Wlan ti pokazuje zato sto si bio zakacen na wifi, pa je radio wifi modul, a ne internet preko mreze ;)

Jedva skontah posle par dana experimentisanja sa routerom i racunarom, da mi neka app pravi wake_rx_wake, jos mi je to bilo preostalo da provjerim.

Nema wakelocka kad ocistim recents prozore, ali ne mogu znati koja je app, dok ne budem jednu po jednu probavao, ali je to smaranje. Smrdi mi na Tapatalk, ima li ko iskustva?

Sent from my G

Aj pomoć, google servisi mi ubiše bateriju.
Jedino što sam pre exportovanja dumb fajla pokrenuo tapatalk da pogledam jel treba još nešto da sačuvam.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Prilozi

• BetterBatteryStats-2017-02-07_080658680.txt
    3.8 KB · Pregleda: 30
Nazad
Vrh Dno