Šta je novo?

BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

Svaki sistem ima nešto. Za sada je dobro [emoji4]

Kako ću da rešim? Pa lako [emoji4]
72990cb82dd11b1cc44827b5500d5bb9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, oni bi ti baš rešili problem sa baterijom :)
Bilo bi samo: you are using it wrong :) :d

Sent from my Redmi Note 3

Ios sam posebno obozavao gde sam morao svakih pola meseca da brisem fb i instaliram ga opet jel cache ili sta vec toliko poraste (preko 1gb) pa je pucala aplikacija. Kako god, sledece kacim log sa baterijom pred kraj, a narednih dana ne radim pa cu videti da googlam pomenuti proces.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Google pretragom nista neces uraditi, samo ces izgubiti vreme. Odmah da ti kazem, pa da kvalitetno utrosis vreme na nesto drugo :)

Screenshot_20161229-050332.png
Screenshot_20161229-050810.png
Screenshot_20161229-050917.png
Screenshot_20161229-051032.png
Screenshot_20161229-051145.png
Network pokazuje da je Tapatalk odradio 33%.
Rekao bih da WiFi i skeniranje preuzima glavnu odgovornost?
Setovao sam statičku IT na fonu.
Ali mi povremeno stizu Tt notifikacije sa foruma.

Da li treba uključiti ovaj Watchdog u BBS?

@weltschmertzz, isključi wifi skeniranje u pozadini, i obriši data/cache za Gmail.

@milkobgd, isključi wifi pa izvuci log, koliko vidim većina tih stvari je vezana za wifi. Kernel te ubi.

I ostavljajte logove, ne slike.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nesto nije u redu sa ROMom kod Milka. Jedan clean install bi resio mnoge stvari. Stock ROM ili Custom? Stock kernel ili Custom? Verujem da je custom, ali ajde da pitam, posto se niko nije zalio na bateriju u samsung temi. Pokusaj prvo obican restart telefona, a kasnije ce ako to se ne resi, izgleda morati jedan clean install.

Skoro 2 sata je bio upaljen proximity senzor. Pricano je 22 minuta. Znaci...

Poslednja izmena:
Koristio si endomondo sat i nesto vremena. Lokacije upaljene, baterija pojedena.

Kod mene je zadnji Nemacki official i cf autoroot. Telefon je S7E Duos. Evo jutros obrisao sve apps osim Viber, WhatsApp i BBS i opet Wakeovi uzas. Sad sam ugasio wifi da vidim razliku. Nije mi problem da radim clean restart, problem je sto sam ga radio pre 10ak dana i prvi dan je baterija bila ok (rekao bih) a posle ovakav uzas.

Koristio si endomondo sat i nesto vremena. Lokacije upaljene, baterija pojedena.
Ne koristim ga uopste zadnjih par meseci od kada ne trcim...tj izgleda samo ja mislim tako. Aj sad cu da precackam opcije ili ce uninstall istog!

Hvala za info

@weltschmertzz, isključi wifi skeniranje u pozadini, i obriši data/cache za Gmail.
Gmail data/cache sam izbrisao.
Uvek i redovno brišem dalvik/cache iz custom recovery-a.

E sad, da isključim WiFi skeniranje?
Koristim RR Nougat, kod mene postoji samo da isključim opciju 'Network notification' (da me ne obavestava kad pronadje public network).To sam isključio.
Keep Wi-Fi on durin sleep, prebacio sam na Never, a bilo je Always (kako onda da mi stužu notigikacije ako je isključen WiFi dok je fon u sleep modu)?
I postoji generalno da isključim WiFi, što bi značilo da nemam Net na fonu.

Hvala.
Okačiću ceo dumpfile, ali koliko vidim situacija se nije promenila..za 37min deep sleep-a, 14min Awake.

Poslednja izmena:
Pod location imaš gore tri tačke, pa tu imaš wifi scanning i BT scanning, to isključi.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Posle jednog dana, pola sa wifi pola bez, sve apps obrisane osim Viber, WhatsApp i BBS.

Prilozi

• BetterBatteryStats-2016-12-30_115707407.txt
    217.1 KB · Pregleda: 1,437
Obrisao endomondo...pola dana lepo radilo i sad opet krenuo da nabija proces (bilo par na sat, sad u minuti) :(

Sta ti nabija?

Daj dumpfile

i ja pobrisao Endomondo, pa onda dalvik i cache, so far so good! No da se ne obradujem prerano, ali moguce da si otkrio nesto ;)

Ja sam koristio Runtastic Pro (uhvatio na nekoj akciji 0.10$) endomondo nikad. E sad poslednji put kad sam ga koristio je bilo pre nekoliko meseci, ali opet mozete pokusati i sa Runtastic-om.

samo da ja potvrdim da je to do prokletog Endomonda... :)

Ja sam koristio Runtastic Pro (uhvatio na nekoj akciji 0.10$) endomondo nikad. E sad poslednji put kad sam ga koristio je bilo pre nekoliko meseci, ali opet mozete pokusati i sa Runtastic-om.
Imam i ja runtastic pro, samo sam navikao na endomondo pa reko ajd...a i nije pravio probleme nikad ranije :(

@joriq eto, sad si nam duznik dozivotni haha :) Probacu i ja cache da obrisem pa cu da vidim.

desavalo se meni i po 5 dana da se normalizuje, pa prc. Nista dok se dugorocno ne testira i pokaze kao uzrok :)
Inace Endomondo rijetko koristim i drzao sam ovu zadnju verziju prije integracije sa UnderArmour-om, ali svakako sumnjam da ce mi trebati prije proljeca, a onda mozda probam Runtastic ili nesto slicno (treba mi za pedalanje, hajking i duze shetnje). Ne znam da li bih sve to mogao sa Google Fitom da zavrsim, i ciao...

Pa ok je ovo... 12 minuta awake za 4h je ništa, 0.7% po satu je opet dobro. Od tih 12 minuta, 10 je otišlo na gpio_keys_wake_lock pa ako ti je baš dosadno proguglaj da li možeš eventualno tu nešto da uradiš :)

eo apdejt: ipak nije ni Endomondo krivac! :d Vratili se alarmi. Evo kolekcije logova koje sam napravio u zadnjih par mjeseci, smorih se vise pokusavajuci da odgonetnem, trazim pomoc vas profesionalaca :smoke:

Prilozi

• betterbatterystats10logs.zip
    193.8 KB · Pregleda: 21
Nazad
Vrh Dno