Šta je novo?

BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

Loša baterija, sve je ok u logu.
Mada bi mogao da skineš noviju verziju, ova ne pokazuje mnogo, ali opet vidim da je awake 3m samo, što je zaista odlično.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Loša baterija, sve je ok u logu.
Mada bi mogao da skineš noviju verziju, ova ne pokazuje mnogo, ali opet vidim da je awake 3m samo, što je zaista odlično.

Hvala na odgovoru... Ma da, nema sta drugo, baterija je...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Drugari sta mu tacno dodje ovaj prvi po redu, google proces i kako da smanjim broj dizanja...upropastava me u zadnje vreme?

ec376677cab09e41a4ae3d2a6dfee516.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

7.4 po minutu je baš klanje.

Proday barem si ti od ovih sto znaju da čitaju, nemoj screenshot, nisam jos naučio u kristalnu kuglu da gledam [emoji28]

Daj dumpfile.

Sent from my iPhone using Tapatalk

rekao bih da imas isti problem kao ja - smartwatch? :D

Verovatno koristi twilight ili neku aplikaciju za night mode reading [emoji4]

ili andro nugat, koji ima to ugradjeno

@Proday
Gooogle play services, guglaj com.google.android.gsm wakelock, poznat/zloglasan je.
Jedno od rešenja:
https://forums.oneplus.net/threads/...k-root-privacy-guard-or-script-needed.297708/
Nije pomoglo ovo...sad jos vise imam wake :)
rekao bih da imas isti problem kao ja - smartwatch? :D
Imam gear fit, ali kiristim ga vec 6 meseci, nisam radio nikakav update, a ovo sam primetio mozda poslednje 2-3 nedelje da se desava?! Si ti resio ikad problem?
Zašto ti je boja na tom ss-u takva? :D

Testiram twilight :)
7.4 po minutu je baš klanje.

Proday barem si ti od ovih sto znaju da čitaju, nemoj screenshot, nisam jos naučio u kristalnu kuglu da gledam [emoji28]

Daj dumpfile.

Videcu kad stignem preko noci da ostavim 4h bez pipanja pa cu da okacim...bas me zanima sta je i ima li mi pomoci

Nek ti bude nakacen sat i okači bez sata, ali čim vidim da koristiš sat, nema tu pomoći. Ništa čudno da Google shebe stvar sa Google servisima i da pojedu bateriju, jedan od razloga što sam prešao na iOS. Iako generalno nisam imao probleme, ali jesam čim uključim lokaciju, ovde ne moram da brinem, lokacija je stalno uključena.

Nije pomoglo ovo...sad jos vise imam wake :)

Imam gear fit, ali kiristim ga vec 6 meseci, nisam radio nikakav update, a ovo sam primetio mozda poslednje 2-3 nedelje da se desava?! Si ti resio ikad problem?

heheeee, jel vidis kako odma znam sta je uzrok! :D
nisam nikad rijesio problem... Nestane na dan ili dva, pa se vrati. Evo sta NIJE pomoglo: razne verzije GP Servisa, reinstaliranje Android Ware-a, resetovanje na fabricko moto 360 3 puta... Kad ne koristim sat, sve oke, bude 200-400, ako ga koristim, bude i po 5000+ alarma za dan

Za sada mi jedino pada na pamet da bi lokacije mogle biti problem. Kad vratim film to je jedino sto sam odnedavno promenio, odnosno drzim ih stalno on...bas cu da proverim pa javljam!

Srecno... Ja vise ne mogu da provalim. Do prekjuce uvijek 2000+ tih alarma, danas i juce oko 200.
Nisu lokacije, AFAIK, kod mene su uvijek ugasene. Klikni na taj com.google.android.gms , vidjeces da najvise ima za ...connectivity_changes, u hiljadama. Danas ih imam samo 15! o_O

Last edited by Septimus : 27.07.2014 at 21:38

zbog ovoga :)

Srecno... Ja vise ne mogu da provalim. Do prekjuce uvijek 2000+ tih alarma, danas i juce oko 200.
Nisu lokacije, AFAIK, kod mene su uvijek ugasene. Klikni na taj com.google.android.gms , vidjeces da najvise ima za ...connectivity_changes, u hiljadama. Danas ih imam samo 15! o_O
Definitivno si u pravu. Samo sto ja i kada sam ugasio bt i sat, odradio clear cache i dalvik opet imam par hiljada toga :( Definitivno moram log vcrs ili sutra da snimim i dignem pa ako uspe neko od iskusnih da iscita.

Aj probaj da iskljucis lokacije. Skroz. Pre toga idi u google settings i vidi Google reporting i Google history da li je uključen, pa i to isključivo prvo, a zatim lokacije u glavnom delu.

Definitivno si u pravu. Samo sto ja i kada sam ugasio bt i sat, odradio clear cache i dalvik opet imam par hiljada toga :( Definitivno moram log vcrs ili sutra da snimim i dignem pa ako uspe neko od iskusnih da iscita.

Hmmmm, ja dok god ne koristim BT i sat, to je bilo oke. Evo se poslije nekoliko mjeseci taj proces primirio, samo da podrži tako... Reinstalirao sam Wear app i telefon vratio na fabricko, a prije toga clear data+cache za app. Prvih par dana nije bilo vajde, al sad se unormalio (ne znam da li zbog toga ili čega već)
Aj probaj da iskljucis lokacije. Skroz. Pre toga idi u google settings i vidi Google reporting i Google history da li je uključen, pa i to isključivo prvo, a zatim lokacije u glavnom delu.

meni je sve to pogašeno, i nije pomagalo...

Pa 2.5 godine nije ažuriran prvi post... Skini poslednju verziju

Nisam skapirao ko je Septimus, koliko vidim Djilkosh je kreirao thread.
Al si ga zakomplikovao ;)
I još jedna stvar..čitao sam i na xda i ovde, u principu jasno, ali nisam shvatio da li se aplikacija inicira i ostavi u RAM-u,preko noći ?

Dragička - danas evo imam preko 4000 alarma, isti proces, yay! :sceptic:

Nudimo nagradu za resenje problema :D

Kaze, same as RC3 + Merged translations :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno