Šta je novo?

Battlefield: Hardline

Leaked Trailer od strane gigantskog GameSpota kao da se radi o podrumskoj torent stranici i da ga ne skine EA

[youtube]OoSk7MfsODU[/youtube]

Kakav jos pr necemo vidjeti..

Izgleda interesantno samo mi realno fale prevozna sredstva.. Tenk pogotovo.

Ne kontam cemu rage ? Nema interakcije, ne vidi se napucavanje, moze da se stekne utisak o mapi koja nije losa, cak stavise, mozda previse urbana za moj ukus jer vec vidim " recon camping turds all arround ", takodje mi se cini da je mapa veca od BF4 mapa. Zvuk oruzja mi deluje ok, imamo helije i BVP nema tenkova. Ostaje hit reg da se vidi i cena od 20 eura max :)
Ako je ono sve sto se vidi iz Helija prostor za igru i pucnjavu onda mislim da se nismo igrali na vecoj mapi u nekom BF, bice neki GTA BF mix. Ono sto zabrinjava trenutno jeste " konzolitis " igra se na konzoli tako da nije pc native a vec je poznato sta donosi slican model.
Ono sto takodje moram da primetim da za razliku od Dice-a kod Visceral-a nema " zapinjanja o papir " prilikom kretanja. Takodje videli smo opremu policije, ostaje da se vidi counter kriminala.

Poslednja izmena:
Ne kontam cemu rage ? Nema interakcije, ne vidi se napucavanje, moze da se stekne utisak o mapi koja nije losa, cak stavise, mozda previse urbana za moj ukus jer vec vidim " recon camping turds all arround ", takodje mi se cini da je mapa veca od BF4 mapa. Zvuk oruzja mi deluje ok, imamo helije i BVP nema tenkova. Ostaje hit reg da se vidi i cena od 20 eura max :)
Ako je ono sve sto se vidi iz Helija prostor za igru i pucnjavu onda mislim da se nismo igrali na vecoj mapi u nekom BF, bice neki GTA BF mix. Ono sto zabrinjava trenutno jeste " konzolitis " igra se na konzoli tako da nije pc native a vec je poznato sta donosi slican model.
Ono sto takodje moram da primetim da za razliku od Dice-a kod Visceral-a nema " zapinjanja o papir " prilikom kretanja. Takodje videli smo opremu policije, ostaje da se vidi counter kriminala.

Pa dice radi multi deo igre tako da to da ima razlike tesko. Igra izgleda copy paste bf4, a za to vreme bf4 i dalje neigriv... Pa zasto cudjenje za rage?

Bukvalno copy BF4 - paste Hardline. Sve identicno, samo promenili skinove vojnicima ( vise nije USA vs China vec Cops vs Robbers ) i manje mape. I to sve samo za 59.99$. Ali ako danas narucite, dobijate i Premium za svega (!!!) 58.99!

Pa dice radi multi deo igre tako da to da ima razlike tesko. Igra izgleda copy paste bf4, a za to vreme bf4 i dalje neigriv... Pa zasto cudjenje za rage?

Hmmm mislio sam da je razvoj kompletan Visceral ?
Gledaj, stvarno vise postaje bespredmetno raspravljati o " copy paste " problematici. Sam rat iliti " warfare " nije ni CS, ni COD ni BF zaostavstina. Stanje stvari je da zivot ide dalje, biznis diktira svoje i ti treba da probas da pronadjes ono sto ti se svidja. Mene je u pocetku nerviralo gde to sve ide ali onda napravis rez i kazes igracu ovo, ovo mi se ne svidja, ne ucestvujes u raspravama " ciji je veci i patkometriji " i trazis zabavu.
Ako sam pogledas svoje postove u poslednje vreme videces da je mozda bolje da si nesto drugo radio nego sto si pisao, jednostavno nadjes drugu zabavu :)
Stalno dolazenje u temu o BF i pljuvanje nikom ne koristi, dodjes jednom opsujes i teras dalje, ne dolazis svaku stranu da popljunes.

Pa zasto cudjenje za rage?

Pogledaj snimak pa kazi da li vidis neki problem, pusti empiriju i sta je bilo kad je bilo. Mada je ovde tesko reci cini mi se da je ova beta bolja od Bf3 i Bf 4 bete zajedno sto se tice mape, kretanja, ponasanja oruzja i slicno, tematika je malo neobicna. Takodje nema interakcije izmedju igraca sto je i najbitnije za pravu ocenu.

Poslednja izmena:
***, šta se desilo sa umovima ljudi da BF postane CS?!?

***, šta se desilo sa umovima ljudi da BF postane CS?!?

Sta se desilo da svi telefoni lice jedni na druge ? Biznis i prodaja, stvarno je neverovatno da stariji od 25 godina nisu svesni ove stvari.

Poslednja izmena:
igrali smo bf 1942, igrali smo BF2, BFBC2 pa BF3 i BF4 bogami igraćemo i ovaj hard betlfild. Jedva čekam da vidim ove likove što pričaju kako neće igrati ovaj naslov na dan izlaska igre i prve komenatare o igri :). Naravno da ćemo igrati i ovaj naslov jer šta bi drugo igrali?? Ja znam da ću ovaj naslov 100% kupiti ako ne u prvom naletu ono u drugom sigurno :D

igrali smo bf 1942, igrali smo BF2, BFBC2 pa BF3 i BF4 bogami igraćemo i ovaj hard betlfild. Jedva čekam da vidim ove likove što pričaju kako neće igrati ovaj naslov na dan izlaska igre i prve komenatare o igri :). Naravno da ćemo igrati i ovaj naslov jer šta bi drugo igrali?? Ja znam da ću ovaj naslov 100% kupiti ako ne u prvom naletu ono u drugom sigurno :D

Ovaj bf se preskace sigurno. Sreca pa sam bf4 prodao nalog za 200 za koliko sam ga i kupio, zali boze tih par sati sto sam probao igru...

Ovaj bf se preskace sigurno. Sreca pa sam bf4 prodao nalog za 200 za koliko sam ga i kupio, zali boze tih par sati sto sam probao igru...

isto tako, mada cetrvortku drzim ali retko igram, ovog puta kupujem novi cod, nisam nikad ga igrao, osim nesto malo mw.

Kupices jer nemas nikakav stav, samo uzimas ono sto ti ponude, ja sam se za**** sa bf4 ali ovaj put necu, ima drugih igara pa cemo to probati, a ovo je strasno!!!

Kupices jer nemas nikakav stav, samo uzimas ono sto ti ponude, ja sam se za**** sa bf4 ali ovaj put necu, ima drugih igara pa cemo to probati, a ovo je strasno!!!

Otkud ti znaš da li ja imam i koji je moj stav? Procenjuješ na osnovu toga što sam rekao da ću kupiti i ovaj naslov. *** navukao sam se na bf šta da se radi :) da naravno imam svoj stav hvala na pitanju, do sada sam imao sve naslove iz bf franšize što ne bih imao i ovaj? Eto neko skuplja salvete, a eto ja bf naslove :). Uzimam šta ja hoću ovo je čisto eto tako, da se ima.

Poslednja izmena:
Pa onda moze sve biti cisto da se ima, nije to poenta, poenta je da oni prave uvek isto vec 3 godine :D i sta sad kupices, a neces igrati cisto da se ima, a igrica je u pitanju, one su bas tu cisto da se imaju, valjda sluze da se uziva u njima :D za**** sam se sa bf 4 to sad tek vidim i kupio i premium nedavno ali ovaj put samo single otrcim i cao, kad izbace nesto sto vredi nekih para onda cu to i kupiti :D

Poslednja izmena:
Pa onda moze sve biti cisto da se ima, nije to poenta, poenta je da oni prave uvek isto vec 3 godine :D i sta sad kupices, a neces igrati cisto da se ima, a igrica je u pitanju, one su bas tu cisto da se imaju, valjda sluze da se uziva u njima :D za**** sam se sa bf 4 to sad tek vidim i kupio i premium nedavno ali ovaj put samo single otrcim i cao, kad izbace nesto sto vredi nekih para onda cu to i kupiti :D

:banana::banana::banana:

Dal se vi *****i klonirate po svakoj temi o bf il vas neko placa da to radite ? Iskreno ja igru koju popljujem ne posecujem stalno, imate dugme brisanje pretplate pa ga probajte na nekih mesec dana, bice nam svima bolje.

Poslednja izmena:

Da li sam rekao da neću igrati i kada pogotovo da ne uživam u igri? Igram bf4 igrao bih i bf2 da imam sa kim. Nije poenta da stalno nešto kukam i da se žalim tako je kako je ako mi se igra ja ću igrati ako hoću nešto drugo igraću to drugo itd. Šta nije jasno? Da mi je nešto srnje ne bih to igrao a pogotovo se smarao da pričam na tu temu.
Pa makar kao sto sam i rekako da cu uzeti pa taman i ne igrao, a znam da ću igrati 100%.

Poslednja izmena:
Da li sam rekao da neću igrati i kada pogotovo da ne uživam u igri? Igram bf4 igrao bih i bf2 da imam sa kim. Nije poenta da stalno nešto kukam i da se žalim tako je kako je ako mi se igra ja ću igrati ako hoću nešto drugo igraću to drugo itd. Šta nije jasno? Da mi je nešto srnje ne bih to igrao a pogotovo se smarao da pričam na tu temu.
Pa makar kao sto sam i rekako da cu uzeti pa taman i ne igrao, a znam da ću igrati 100%.

Ne zalim se ja ali ovo sad od ovih likova sto prave bf je vec previse i to vidi i corava koka sa obrvama, da sumiramo...kupujes igru jer zelis da nastavis tradiciju, a ne jer ona valja, tako onda reci :D

hvala momcima na podrsci sa bananama i zurka, zurka :D

igrali smo bf 1942, igrali smo BF2, BFBC2 pa BF3 i BF4 bogami igraćemo i ovaj hard betlfild.

Naravno da neću. BF odavno nije BF. Poslednji dobar mi je bio BC2. BF3 me je držao par meseci, a BF4 manje od mesec dana.... Ovaj neću više ni da komentarišem.

Iskreno,svidja ti se i kupices BF:Hardline?

Iskreno, rano je da bilo sta mislim, generalno nikad nisam igrao taj tip igara - police chase u multi ju - osim one SWAT igre i tada mi se to svidelo. Mozda sama izvedba i ne bude losa, kad budemo videli betu i napucavanje moze da se prica. Normalno cena je takodje presudna posto sam u svom budzetu platio igru koju sam mislio da igram. Cinjenica je da sam na igre prestao da gledam kao iz vremena BC2 i BF2 a pogotovo kada vidim kakav " teamplay " mozes da ocekujes na serverima. Ako ovo budem probao u nekoj Beti, svidi mi se i ne kosta vise od 25 eura, cenim da cu kupiti, al iskreno. Sve je doduse po velikim " ako ".

Iskreno, rano je da bilo sta mislim, generalno nikad nisam igrao taj tip igara - police chase u multi ju - osim one SWAT igre i tada mi se to svidelo. Mozda sama izvedba i ne bude losa, kad budemo videli betu i napucavanje moze da se prica. Normalno cena je takodje presudna posto sam u svom budzetu platio igru koju sam mislio da igram. Cinjenica je da sam na igre prestao da gledam kao iz vremena BC2 i BF2 a pogotovo kada vidim kakav " teamplay " mozes da ocekujes na serverima. Ako ovo budem probao u nekoj Beti, svidi mi se i ne kosta vise od 25 eura, cenim da cu kupiti, al iskreno. Sve je doduse po velikim " ako ".

Sto jes jes, jos je rano za konkretnuije ocene, ali drugu koji nista ne igra osim akcije, kaze da mu se Hardline dosta svidja, u odnosu na BF4 ili 3, a i meni se svidja, tako da cu je 90% kupiti, ali svi znamo da nece u prvih mesec dana kostati ispod 30eur(ne ruska verzija), a ako hoces za 25 nacekaces se da bi je probao... U vreme izlaska igrice taman mi ide rodjos 18-ti, pa cu taman da skupim malo vise para, i taman da kupim, mada prvo ja betu da vidim, idemo na sigurno :D

U cemu je razlika u tvom pogledu na igre od BC2 na ovamo? Mislim, proslo je 4 godine cca, a sumnjam da si postao mudriji od tada :trust: :D :d (i za Borata jedna :banana:)

xFactor uploaduje 9. juna Hardline gameplay...
Kaze da je bio na testiranjima i Q&A sessions...

Important - Dont let other tell you to not buy the game, try it for yourself. Izgleda da se primio na igru i koliko vidim posle testiranja je odmah bilo i krpljenja, sto je dobra stvar. Posle 09.06 ce definitivno biti jasnije sta je u pitanju.

U cemu je razlika u tvom pogledu na igre od BC2 na ovamo?
- Nije za javnu raspravu :) Ali glavni problem nije u igrama nego u samom coveku.

Poslednja izmena:
Taj X Factor je stari EA p(l)aćenik...

Pratim sve te youtubere i ne zaboravljam kada je frenki1080p rekao da je BF4 najbolja igra koju je ikada probao. Svi ljudi koji se vrte oko EA eventa mi nisu relevantni. Svaka njima cast, to im je posao ali neka hvala.. dok ne probam, ne vjerujem.

Vrh Dno