Šta je novo?

Battlefield: Hardline

Pratim temu, govorim vam šta piše kod mene.

Ako ste upali u betu, dobili order confirmation e-mail i skinuli igru u Originu i dalje ne mozete da pristupite Battlelogu za Hardline, probajte ovo:"If you've been accepted already and have installed the game and keep getting sent to the promo page) This is what I did that got me past the "Processing" bug. If you go under "My Games" and look at BF Hardline, it has a product code, COPY THE CODE. Then if you go to Origin>Account and Privacy>Redeem Product Code, paste the code right there to redeem it. Then the battlelog and server browser opened up for me."

Ja sam uradio to i onda sam se izlogovao sa Battleloga i ponovo ulogovao i posle sam mogao da pristupim Battlelogu.Vidim sada servere,ali su trenutno svi prazni i ne mogu da isprobam da li moze da se udje u igru.

Poslednja izmena:
Super je novina da ne moras vise da korisetis isto oruzje ili mapu ili mod igre da bi nesto otkljucao. Igra ti daje pare(XP) kojim otkljucavas (kupujes) sta ti treba. Fala bogu za ovo.

Nema nekog opravdanja zasto ovo postoji. BF4 sa par redizajniranih sitnica. Nisu ni killcam mogli promjeniti.

Ja skinuo betu,instalirao,ali mi na Battlelog-u i dalje stoji samo join beta i skip.
Kako doci do liste servera?

3 posta gore :)

kolko se ceka taj mail za betu? 4ti put se prijavljujem i nije mi stigo... i to jos od sinoc

Ja sam se prijavio u prvih 5 minuta od otvaranja prijave za betu sinoc posle 22h, nakon prijave sam vec na sajtu dobio confirmation da sam usao,a mail sam dobio par minuta posle. Ali mi se u Library pojavila igra dosta kasnije.Beta za PC je ogranicena na 2000 ljudi po nekim informacijama,pa nece svi uci.

i ja sam se sinoc jos prijavio ta 3 puta i malopre jos jednom ali nista jos uvek zato reko da pitam, znaci da verovatno necu ni dobiti betu

Ne verujem da je ogranicena na 2000, mnogo je to malo. Dosta njih se dokopalo bete.

Probao sam malo da odigram i šta znam meni nije ništa posebno... Možda zato što sam se smorio od loših igrača, koji samo gledaju kako da kampuju negde.
Inače leti na mojoj mašini, što i nije tako začuđujuće jer mi ne deluje puno bolje, ako i uopšte, od BF4.

Jel ima ovo conquest uopste? Ajde sto nikakve veze nema sa Battlefieldom ali ni vizulno niti sa bilo cim vidjenim me ne privlaci. Po meni totalno bespotrebna (idejno) igra u BF serijalu i bolje da je Visceral odradio next-gen Dead Space nego sto su se zamlacivali sa ovim...

Ova beta mi i ne bi bila toliko losa da partije ne traju po 10 min max, i da nema prokletih framedropova. Cas mi radi na 50fps, pa padne na 30-35, i onda na nekih 10-11 i to traje solidnih 10-15 sec, i to naravno kad padne onaj glupavi kran. Ne izgleda mi nista bolje od BF3 a pritom mi on radi na ultra kako treba.

Odigrao sinoc nekoliko partija...ne znam kakve ono ima veze sa BF serijalom? Na sta ono lici majko moja...Jurnjava na sve strane, skroz konfuzno, neko uzme torbu sa keshom i svi ga jure, ili onaj drugi "Igre bez granica" mod, ko ce vise para za svoj tim da donese, skoro vecu glupost nisam probao...

^Tako nekako

Skidam jos, odmah sam je sinoc ugrabio zkk :D:D:D

Žurka, žurka :banana:

Kako imam osecaj da ce vas smoriti posle 10 min :-D

Smesno su i oruzija uradjena, meni ovo ne moze ni da prismrdi bf3 i bf4, mislim da ce brzo dosaditi onom ko se zezne pa kupi igru.

bolje da je Visceral odradio next-gen Dead Space nego sto su se zamlacivali sa ovim...

Visceral radi samo SP, a dobri stari prijatelj DICE MP, tako da sto se MP-a tice dodje manje vise na isto, ali cekamo oktobar pa cemo videti kako ce sve izgledati :D

Bas me zanima kakve ce mape biti obzirom da ce sigurno imati sistem kao i do sada, dvadesetak mapa. A bas ne vidim smisla da se ovaj gameplay odvija na recimo atacama desrt ili oman mapi.

Urbane mape ce smoriti ko god ovo igrao.

Meni je animacija trcanja smesna :d
Puska skakuce levo-desno, gore-dole, nidje veze :d

Nazad
Vrh Dno