Šta je novo?

Battlefield: Hardline

aha znaci lazes kako kidas, ok, dosta sa off-om koji si zapoceo...

Podprecednik Visceral Games-a je potvrdio da je leak prikazao 6 meseci stari interni EA trejler. Na E3-u ce pokazati polished verziju igre.

2014-05-2821_54_59-tw03pbr.png

2014-05-2821_58_47-st8auo0.png

Kada cujem "procurilo" kosa mi se na glavi dize. Kao da to nije interni hajp samog izdavaca. Zasto niej procurilo prije šest dva pet mjeseci ? Vec sada pred E3 kada im treba hajp. Vise se ljudi navuku na "leak" nego na ofišl stvari pa onda turi to na neki forum kao fol procirilo. Tako je i BF4 "procurio" kao beta uz MOH pa fol povucen pa fol dali zvanicnu izjavu.. i tako dalje i tako blize.

I cuj kompletan trailer koji kosta za izradu koji nece niko vidjeti je kreiran onako, za interne diskusije. Cool story bro..

Jos fali: vi kazete, mi slusamo. Otmu ti jedno pa ti onda vrate i kaze evo ga, trazili ste a mi cinimo uslugu. PR PR PR...

^ da, potpuno se slazem sa svim sto si rekao...
neki ljudi se loze na te retardirane stvari, kao sto su satro vestice iz blera snimane rucnom kamerom, istinit dogadjaj -.-

da, besplatan BF, izgleda da su me culi kad sam rekao da treba da bude F2P :D

Cim vidim gameplay video sa ukupno 3 sekunde gameplaya, odma mi nesto smrdi da ce biti zesce sr**e :(

Nadam se da će više potruditi oko singlplejera, pošto Visceral radi na igri. Sviđa mi se tematika i to što spominju neki taktički gejmplej, biće super ako kampanja bude u nekom SWAT 4 fazonu pošto mi je to jedna od omiljenih igara.:D I naravno, valjda optimizacija neće biti ****** kao u BF 4.

Nadam se da će više potruditi oko singlplejera, pošto Visceral radi na igri. Sviđa mi se tematika i to što spominju neki taktički gejmplej, biće super ako kampanja bude u nekom SWAT 4 fazonu pošto mi je to jedna od omiljenih igara.:D I naravno, valjda optimizacija neće biti ****** kao u BF 4.

Evo ga Kellhus sa novim acc-om...

Kada cujem "procurilo" kosa mi se na glavi dize. Kao da to nije interni hajp samog izdavaca. Zasto niej procurilo prije šest dva pet mjeseci ? Vec sada pred E3 kada im treba hajp. Vise se ljudi navuku na "leak" nego na ofišl stvari pa onda turi to na neki forum kao fol procirilo. Tako je i BF4 "procurio" kao beta uz MOH pa fol povucen pa fol dali zvanicnu izjavu.. i tako dalje i tako blize.

I cuj kompletan trailer koji kosta za izradu koji nece niko vidjeti je kreiran onako, za interne diskusije. Cool story bro..

Jos fali: vi kazete, mi slusamo. Otmu ti jedno pa ti onda vrate i kaze evo ga, trazili ste a mi cinimo uslugu. PR PR PR...

+ 3

Cao Kellhuse, kako si ?

Ne znam sto hejtujete odmah... Sacekajte da vidimo neki pravi gameplay ili nesto tako, retko koji BF nije nasao svoju publiku tako da ne verujem da ce i ovaj biti promasaj. Po meni svaki BF posle BC2 je tezak fail a opet nailazim na gomilu ljudi kojima je BF3 bolji od BC2 itd... Ima nas raznih.

Poslednja izmena:
Kako nije piše Battlefield: Hardline ?!

E sad ti znas bolje od veterana...

Lepo bas, gay verzija bf-a :)

Cao Kellhuse, kako si ?

Ne znam sto hejtujete odmah... Sacekajte da vidimo neki pravi gameplay ili nesto tako, retko koji BF nije nasao svoju publiku tako da ne verujem da ce i ovaj biti promasaj. Po meni svaki BF posle BC2 je tezak fail a opet nailazim na gomilu ljudi kojima je BF3 bolji od BC2 itd... Ima nas raznih.

Nije u pitanju K. I ja sam se ponadao da se vratio, ali nista od toga.

Pa da,kupice,ali Battlefield,a ova igra to nije.

Kada smo svi mi , koji smo aktivno igrali Bf2 na ovamo, pricali kako Bf3 i 4 ustvari nisu pravi BF-ovi ti si zivotom branio cetvorku. E sad kada izlazi novi Bf koji nema veze sa onim "za koji ti smatras da je pravi" , kreces sa pricom kako ovo niej pravi Bf. Kontas?

Ne znam zasto njega dozivljavate kao nekog BF poznavaoca, valjda je jasno cim cepa aktivno BF4 koliko zapravo zna o tom pravom BF duhu. Lepo je to sto se njemu svidjaju BF3 i BF4 ali svi mi koji igramo BF jos od 1942 znamo koliko su se pomerili u neku drugu granu... Ja i dalje mislim da je BC2 nesto najbolje sto sam igrao u tom serijalu.

Ja da se pitam ni BF3 ni BF4 ne bi imali Battlefield u naslovu ali avaj ne pitam se.

Treba da urade reboot 1942 i Vietnama sa BC2 engine-om, jos ako ga upgrade-uju na next gen ali iskljucivo graficki a da gameplay ostane isti, eto garantovanog hita.

Poslednja izmena:
Kada smo svi mi , koji smo aktivno igrali Bf2 na ovamo, pricali kako Bf3 i 4 ustvari nisu pravi BF-ovi ti si zivotom branio cetvorku. E sad kada izlazi novi Bf koji nema veze sa onim "za koji ti smatras da je pravi" , kreces sa pricom kako ovo niej pravi Bf. Kontas?

Pa dobro,ako je ovo tebi pravi BF,(mada si izjavio da je sr*nje),nemam nista protiv.Ja od mog misljenja nisam odstupio.I dalje mislim to sto mislim,a takodje sto se tice ovog novog BF-a,sam rekao sta imam.Mislim,ne razumem te,jel ja sad nemam prava da mi se ne svidi neki sledeci BF?

Ne znam zasto njega dozivljavate kao nekog BF poznavaoca, valjda je jasno cim cepa aktivno BF4 koliko zapravo zna o tom pravom BF duhu. Lepo je to sto se njemu svidjaju BF3 i BF4 ali svi mi koji igramo BF jos od 1942 znamo koliko su se pomerili u neku drugu granu... Ja i dalje mislim da je BC2 nesto najbolje sto sam igrao u tom serijalu.

Pa eto vidis,ne mogu se svima svideti iste stvari.Po meni je BC2 mnogo ispod BF3 i BF4.I sta sad?Meni se na primer svidjaju plavuse,a tebi crnke.I ko je u pravu?Razumes?A takodje ni tebe zbog toga ne treba svrstavati u "poznavaoce BF-a".

Hocu da kazem da nisi ti napravio Battlefield serijal pa da mozes da pricas da li je ovo Battlefield ili ne. Cim pise Battlefield: Hardline verovao ti ili ne to jeste ravnopravan deo BF serijala - da li se to svidja tebi ili ne je druga stvar a za pismene pise i ovo jeste deo BF serijala. Ja se ne guram da pricam kako je BC2 najbolji i kako su svi ludaci sto igraju ili kako BF3 ili BF4 ne treba da nose BF u imenu. Nije moj serijal i nije moje da pricam o tome sta treba ili ne. Sto se mene tice ja cu svakako probati ovu igru kad izadje ali unapred vise nista ne pricam. Bio sam ubedjen da je BF4 povratak na BC2 stazu i vec sam spremio pare za poboljsanje racunara ne bi li ga igrao u fullu al kad sam probai igru skapirao sam da je djokica...

Ja nisam ni rekao da sam poznavaoc BFa ali ako pise da je ovo BF onda, neces verovati, jeste.

Poslednja izmena:
Pa i na pasti za zube pise da uklanja 99% bakterija,a znamo da bi covek umro kad bi stvarno tako bilo.Tako da...ne veruj bas svemu sto pise.

Mesas babe i zabe.

Da ti objasnim: firma koja pravi Battlefield ima autorsko pravo da sta hoce nazove Battlefield-om. Kao sto je Battlefield Heroes deo Battlefielda tako ce i sve sto oni hoce biti deo Battlefield-a. Vrlo je prosto, ako pise Battlefield onda je Battlefield. Ne pitas se ti da li ce nesto da se zove Battlefield ili da li to zasluzuje, pogotovo sto nisi ni probao igru a vec mislis da je njesra. Primetio sam da ima mnogo takvih koji unapred znaju kako je neka igra losa ili sta ti ja znam. Zasto je problem sacekati da izadje igra i onda donositi zakljucke?

Po meni su BF3 i BF4 *******cija od igre, pricam o HC modu naravno, u poredjenju sa BC2.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno