Cim vidim gameplay video sa ukupno 3 sekunde gameplaya, odma mi nesto smrdi da ce biti zesce sr**e![]()
Nadam se da će više potruditi oko singlplejera, pošto Visceral radi na igri. Sviđa mi se tematika i to što spominju neki taktički gejmplej, biće super ako kampanja bude u nekom SWAT 4 fazonu pošto mi je to jedna od omiljenih igara.I naravno, valjda optimizacija neće biti ****** kao u BF 4.
Kada cujem "procurilo" kosa mi se na glavi dize. Kao da to nije interni hajp samog izdavaca. Zasto niej procurilo prije šest dva pet mjeseci ? Vec sada pred E3 kada im treba hajp. Vise se ljudi navuku na "leak" nego na ofišl stvari pa onda turi to na neki forum kao fol procirilo. Tako je i BF4 "procurio" kao beta uz MOH pa fol povucen pa fol dali zvanicnu izjavu.. i tako dalje i tako blize.
I cuj kompletan trailer koji kosta za izradu koji nece niko vidjeti je kreiran onako, za interne diskusije. Cool story bro..
Jos fali: vi kazete, mi slusamo. Otmu ti jedno pa ti onda vrate i kaze evo ga, trazili ste a mi cinimo uslugu. PR PR PR...
E bas takvo ako uopste dostigne prodaju zadnjeg MoH-a,bice super.
Nadam se da će više potruditi oko singlplejera, pošto Visceral radi na igri. Sviđa mi se tematika i to što spominju neki taktički gejmplej, biće super ako kampanja bude u nekom SWAT 4 fazonu pošto mi je to jedna od omiljenih igara.I naravno, valjda optimizacija neće biti ****** kao u BF 4.
Pravi veteran Battlefielda ce kupiti sve naslove iz serijala..
Kako nije piše Battlefield: Hardline ?!
A sta je onda Battlefield? Ovo?
https://www.youtube.com/watch?v=Axlpt6Mf-rY
Cao Kellhuse, kako si ?
Ne znam sto hejtujete odmah... Sacekajte da vidimo neki pravi gameplay ili nesto tako, retko koji BF nije nasao svoju publiku tako da ne verujem da ce i ovaj biti promasaj. Po meni svaki BF posle BC2 je tezak fail a opet nailazim na gomilu ljudi kojima je BF3 bolji od BC2 itd... Ima nas raznih.
Pa da,kupice,ali Battlefield,a ova igra to nije.
Kada smo svi mi , koji smo aktivno igrali Bf2 na ovamo, pricali kako Bf3 i 4 ustvari nisu pravi BF-ovi ti si zivotom branio cetvorku. E sad kada izlazi novi Bf koji nema veze sa onim "za koji ti smatras da je pravi" , kreces sa pricom kako ovo niej pravi Bf. Kontas?
Ne znam zasto njega dozivljavate kao nekog BF poznavaoca, valjda je jasno cim cepa aktivno BF4 koliko zapravo zna o tom pravom BF duhu. Lepo je to sto se njemu svidjaju BF3 i BF4 ali svi mi koji igramo BF jos od 1942 znamo koliko su se pomerili u neku drugu granu... Ja i dalje mislim da je BC2 nesto najbolje sto sam igrao u tom serijalu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari