Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Sto ne zovete Ragnaroka da igra Hardcore mod ? :D
Ili se pogubio u vodjenju armije u MAG-u. :D

Poenta kod ove igre je sto je neko posmatra kao Counter, a neko na nesto kao blagu simulaciju (nazalost, ne toliko dobru kao sto je bio BC1 zahvaljujuci MW2 :( ).......
NE MOZE da stoji medic na istom mestu pored snajpera i da sa istom preciznoscu pogadja sa 3 metka kao i on....
I ne moze svako da bude dobar snajper, treba imati vestinu za to pa pogoditi neprijatelja dok trci (ne racunam druge snajpere koji su staticna meta)......
Medica ne igram nikad od kako sam otkljucao sva oruzja (narocito ga nikada nisam igrao ako su nasi timovi u pitanju), snajpera uzimam samo za trecu bazu u laguna presi.......
Ali zato volim da odrzim (kao npr sinoc, na ponovljeni zahtev publike) pokoje predavanje iz obaranja helija sa RPG-om, i to u HC modu :d :d :d

Ništa slađe nego marksman headshot na meti koja trči... Pogoditi snajpera nije nikakava nauka jer im obično samo i glava viri i ne pomeraju se. :)

P.S. Jedino je slađe na meti koja trči i skače :D

Pa onako u letu padne :) Tako je mene psiho skinuo, ali, zahvaljujući čari sluške sam pomogao tebi da ga svučeš revolverom, i tako, zabave nikad kraja i sve se vrti u krug :)

Ali zato volim da odrzim (kao npr sinoc, na ponovljeni zahtev publike) pokoje predavanje iz obaranja helija sa RPG-om, i to u HC modu :d :d :d

Kaze covek koji mene proziva da se ja hvalim kako igram BC2. :zgran:

Pa nisam primetio da iko proziva sem tebe i Cveje.
Sinoc si ginuo u HD modu od Assaulta ? Jel i ta klasa stekarska kad ja igram sa njom ?
Najlakse je lupetati gluposti, bez pravih argumenata.
Bolje se opusti i igraj, bez suvisnih, glupih komentara na moj racun.

Ja nijednom nisam komentarisao na tvoj racun i pominjao tebe....
A to sto si se ti prepoznavao u mojim postovima i ocigledno ti kod mene nesto smeta.... Bas me briga, tvoj problem :)

E... smorili ste :) Nek svako igra kako hoce, sta mislite o tome.. po mom iskustvu, psiho 90% vremena igra sa Inzenjerom, a sto se mene tice, nek svi igraju sa M60, tako ce brze doci u glavu ovima iz DICE-a da je vreme da ga sto pre patchuju..

E... smorili ste :) Nek svako igra kako hoce, sta mislite o tome.. po mom iskustvu, psiho 90% vremena igra sa Inzenjerom, a sto se mene tice, nek svi igraju sa M60, tako ce brze doci u glavu ovima iz DICE-a da je vreme da ga sto pre patchuju..

Glas razuma !:smash:

18042010704.jpg

+ ja= 5 coveka u squadu :d

Poslednja izmena:
Nema te Kimee online vise ? :p
Cuo sam da ce da izbace DLC sa 2 Platinuma. :D

Ja ne bi mogao da odustanem a da mi ostane "Ace Pin" duzan :d (sad ce da se grize :d )

Ne verujem da će ga to dotaći, ipak je on skupio platinu, ništa ga dugo ne zanima :D

Koji trip veceras, dobijemo veterane kad ih je bilo 5, a nas 4, a na kraju izgubimo sa igracem vise. :D

Poslednju ste bili jizz-ovani od strane veterana :d :p

Mnogo je 75 ticketa za 4 na 4 , napadaci su u velikoj prednosti, treba da prodje sat vremena da bi defenderi dobili partiju. Ma najbitnije je da su nozevi radili :)

KZ 2 je nauka za organizaciju meceva za sve igre.
Da ne pricam o klan strukturi i turnirima.
Ne mogu da verujem da nijedna igra nema bolje oganizovan Party sistem.

Mnogo je 75 ticketa za 4 na 4 , napadaci su u velikoj prednosti, treba da prodje sat vremena da bi defenderi dobili partiju. Ma najbitnije je da su nozevi radili :)

Hihihihi... da te nije malko zaboleo vrat? :d

Trebalo bi da napravimo jos jedan private, ali sa vise igraca.....
Falili su Dodatac, Kimi, Sloba, Vlada.....
Sa 8 vs 8 bi vec bilo mnogo intenzivnije (da ne kazem vise psovki) :d

Brate ovaj Pilac je C4 manijak, ne dajte mu adresu minirace vam kucu. :D
Kad god sam ga ubio covek baca po zidovima C4. :D

Jel si dobio Sinda Eh Tu Brute trofej ? :D

Krenuli su Sinda i Zmaj da me kolju sad, ali su natrcali na olovo :d

Btw, statistike su se nesto tripovale sad, pa nemojte da vas cudi ako se uopste nisu ni bodovale, ili je to do Private mecha?

Poslednja izmena:
Propustio sam savršeno veče za Bruta :) ***, kada sam sad odlučio da odmorim od igre, a tako malo mi fali (1) za taj trofej :)

Vrh Dno