Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

ovo postaje izivljavanje :D treba da nesto napreve kao da ti on sam bira koja si klasa ,sta sad svi su medici i reconovci :D nije zabavna .El zna neko sto nece da posle par puta kad ozivim istog protivnika da mi se vise boduje kad ga ozivljavam :D?

Ja ne znam sta svi imate protiv Medica ? To sto neki ne znaju da igraju je druga prica. Mene 5 puta vise nerviraju snajperi i najvece uzivanje u igri mi je da im secem grkljane.

Poslednja izmena:
Znači tebi je OK da te u sred paljbe oživi neko i da zagineš opet i da te opet oživi i tako nekoliko puta? I da taj isti dođe da pita što ne dobija poene posle nekoliko repriza?

U HC modu si našao nekog snajpera da ga prekolješ?

Kaže se "grkljan" a ne "grkljanj" :)

Poslednja izmena:
Pa necu sigurno da se nerviram ako me neko ozivi, *** X puta nije iz lose namere, i ja se cesto zayebem, mislim da je cisto, kad iskoci neki saban iz zbuna i kokne nas obojicu.

Hardcore mod nisam ni probao, ne vidim neku svrhu. Samo mi treba taj fazon da nema mape pa da caruju snajpovi sa 10km.
Ne brini nasao bi ih ja i tamo, znam sve stek pozicije na svim mapama.

Lakše je kad ti pokaže gde je kad te skine, pa si baja kad mu dođeš iza leđa. :)

Bez mape, crvenog trougla nad glavom i kill cam ne bi ih našao jer ih ne bi ni tražio. To je posao recon klase u tvom timu.

Znači tebi je OK da te u sred paljbe oživi neko i da zagineš opet i da te opet oživi i tako nekoliko puta? I da taj isti dođe da pita što ne dobija poene posle nekoliko repriza?

U HC modu si našao nekog snajpera da ga prekolješ?

Kaže se "grkljan" a ne "grkljanj" :)

Naravno da je to džukačka igra. To se zove stats padding i npr u bf2 su kikovali ili banovali sa servera zbog toga

Zar Recon klasa ne sluzi da je u prvim redovima i da baca one mine, da minira vozila, puteve, sta vec ?! A ne da cuce ko sesi na 5km ? To je meni oduvek najgori nacin igranja FPS-a. Mrzim snajpove od Countera jos. Igram kao Recon samo na Isla Inocente jer ocu malo da se opustim i da gadjam iz daljine. A ovako uzmem Recona i samo bacam mine da bi otkrio gde se nalaze protivnici.

U hardcore partijama ih ima svuda. U zavisnosti od dela mape recon može ili da baca mine (ali opet nema klasičnog tagovanaj) ili da vizuelno obeležava mete. C4 ili Mortar Strike, u zavisnosti ko šta voli ili je adekvatnije.

E sad, u običnim partijama, snajperi čuče skoro uvek na istim mestima. provire glavu opale hitac i sklanaju se nazad. Zašto? Jer postoji kill cam i velike su šanse da će kad provire da budu tagovani.

Hardcore nema trouglova iznad glave i kill cam, pa recon klasa totalno drugačije izgleda. Veći je izazov, ali i veće uživanje kada se pobedi. :)

Ono što ti odbijaš da uradiš je da koristiš slušalicu jer se previše oslanjaš na minimap i kill cam.
Ako ti recon klasa ne može nacrtati gde je pritivnik, uvek ti može reći, kao i obratno, ako ti primetiš nekog i taj te rokne, ako to prećutiš i planiraš da mu se lično svetiš (pa usput dok mu ne dođeš s nožem izgineš koji put jer si se zainatio), ti svesno trošiš tickete svoje ekipe umesto da kažeš "šaban je tu i tu, pošalji mortar". Komunikacija je ključ u ovoj igri, ne sposobnost da pucaš s M60 koji ne trza. :)

Recon klasa bi trebalo da bude neko ko u stvari zna da bude squad lider: Da je u blagoj pozadini, da spotuje konstantno (ali staaaaalno) neprijatelja, da bude siguran spawn spot i samim tim zadaje koja se tačka napada jer je manje branjena, da roka samo ono što je siguran kill i naravno pruža podršku vatrom i mortarom. Dovoljno je da imate jednog čoveka koji neprestano samo spotuje iz daljine i više od pola posla je gotovo (sem ako u timu nisu balvani). Što se spotovanja tiče ista priča važi i za onog ko upravlja UAV-jem. Možda iz mene govori višegodišnji igrač BF2 ali mislim da je tako ispravno.

Ja bežim iz squada ako u njemu ima rcon koji ne spotuje dovoljno kako treba.

Ljudi, ovde imamo sukob dve struje:
-jedna, koja smatra da je igra sluzi za ono sto njemu treba, promovisanje samog sebe, i ispunjenje time sto ces da ubijas neprijatelja i to je sto te interesuje....
- druga, koja igru shvata ozbiljno i vise uziva u strategiji i pobedjivanju neprijatelja taktikom a ne koriscenjem exploita/skrivanjem/etc.......
Onaj ko je igrao prvi deo pokusava sebe da nadje u ovom drugom gde ima dosta MW2 igraca koji misle da je stekanje/napucavanje sve.....
Stoga, bespredmetna je rasprava na ovu temu.....
Uostalom, zasto su napravili HC mode?
Zbog pravih ljubitelja BC serijala, a MW-ovci mogu da igraju obican.....

Pa i sama reč "recon"=Reconnaissance. Zna se šta mu je posao

pobedjivanju neprijatelja taktikom a ne koriscenjem exploita/skrivanjem/etc.......

problem je sto su ovde exploita ima dovoljno da upropasti igru. nisu ocigledni, ali posto se vec dosta sati nakupilo, ljudi su ih isprovaljivali tako da postaje krajnje frustrirajuce igrati pojedine partije (kad igras protiv takvih). jos kad ubacis u jednacinu onu prvu grupu ljudi koje si pomenuo da su u tvom timu..

Ljudi, ovde imamo sukob dve struje:
-jedna, koja smatra da je igra sluzi za ono sto njemu treba, promovisanje samog sebe, i ispunjenje time sto ces da ubijas neprijatelja i to je sto te interesuje....
- druga, koja igru shvata ozbiljno i vise uziva u strategiji i pobedjivanju neprijatelja taktikom a ne koriscenjem exploita/skrivanjem/etc.......
Onaj ko je igrao prvi deo pokusava sebe da nadje u ovom drugom gde ima dosta MW2 igraca koji misle da je stekanje/napucavanje sve.....
Stoga, bespredmetna je rasprava na ovu temu.....
Uostalom, zasto su napravili HC mode?
Zbog pravih ljubitelja BC serijala, a MW-ovci mogu da igraju obican.....

Da,da vazi veteran, video sam kako igras. To sto ces da pljujes po meni je smesno, nauci da gubis. ;):wave:

Da,da vazi veteran, video sam kako igras. To sto ces da pljujes po meni je smesno, nauci da gubis. ;):wave:

Ne razumem zasto si se prepoznao u mom postu....
Ja sam pricao globalno o ljudima koji igraju ovu igru....
Koliko znam nisi bio ljubitelj MW2-a pa tek onda ne razumem gde si se nasao.....
Osim ako ne koristis sve te exploite koje sam naveo.... :d :d

PS:
Uostalom, ljudi mogu sami da zakljuce da li je u timu bolje imati all-round igraca koji moze da se prebaci na klasu koja treba timu ili nekoga ko zna da puca samo iz tenka i M60.....
A ako ne zelis moje misljenje, pitaj predraga koji je smisao BC-a.....

http://bfbcs.com/stats_ps3/pilac1

http://bfbcs.com/stats_ps3/psihoyu

Poslednja izmena:
Oce li neko pojasniti koja je uloga Flagova u Conquestu ? Ja samo vidim da se svi stekare/zabodu u tenk i tako dok ne dodje do nule sa ticketima.
Uopste mi se ne svidja Conquest za sada, Rush kakav takav je, ali stvarno cesto bude epic meceva.

Pa, za sada im je uloga to što si rekao, nema neke uloge, to čekamo da malo definišu pojam zastava, jer je ovako besmisleno to igrati

Ne moze dva sata da se sastavi da bar dva puta ne zablokira sa nekoliko puta izbacivanja sa servera, ne znam samo zasto se uopste i trudim da igram ovo, igra ima rupe na sve strane, meni je beta bolje radila od ovoga, nemam reci...

Ne moze dva sata da se sastavi da bar dva puta ne zablokira sa nekoliko puta izbacivanja sa servera, ne znam samo zasto se uopste i trudim da igram ovo, igra ima rupe na sve strane, meni je beta bolje radila od ovoga, nemam reci...

Jesu li ti otvoreni portovi za PS3?

Probaj reinstal igre, tako nesto. Meni zabode jednom u 5,6h.
Ne znam sta se ceka vise sa patchem, da smanje jacinu Medicovih oruzja i jos mnoge sitnice. Secam se da je GG bio mnogo azurniji sto se tice KZ2.

To je nesto do tebe verovatno, meni u 50 sati igranja je zablokirala igra 3 ili 4 puta, a jednom sam samo izbacen sa servera.

Ranko, dok sam bio na Telekom ADSLu (cable 4life) i kad je bilo problema sa spoljnim Telekomovim rutama, zabadala mi je konzola u BC2. Tako da mi se cini da je net kod u BC2 malo bagovit, pa kad je net problematican, ili te izbaci sa servera gracefully, ili zabode konzolu. Ali u svakom slucaju, cini mi se da je do nase/tvoje net konekcije.

V...

Poslednja izmena:
meni za sp + 70+ sati mp nije ni jednom zabola nit igra nit konzola. desavalo mi se da laguje - manje ili vise (da mi se teleportuju igraci po nekoliko metara), ali nikad zabod..

edit:
izabcivanje sa servera je redovno :)

PS:
Uostalom, ljudi mogu sami da zakljuce da li je u timu bolje imati all-round igraca koji moze da se prebaci na klasu koja treba timu ili nekoga ko zna da puca samo iz tenka i M60.....
A ako ne zelis moje misljenje, pitaj predraga koji je smisao BC-a.....

http://bfbcs.com/stats_ps3/pilac1

http://bfbcs.com/stats_ps3/psihoyu

Pa to sto ja ne koristim sva oruzja da bi dobio trofeje znaci da ne znam sa svim klasama da igram ? :sceptic:
To sto igram najvise sa Medicom nemam nikakve veze sa mojom timskom igrom.
Druga je stvar sto kad igram protiv tebe svaki put ti budem Nemesis pa se nerviras. ,)
Te podatke sto si okacio, lepo se vidi da igram sve vise sa Assaultom. Ima bruka puske.

Uostalom videlo se veceras kad ste bili protiv mene, nije vas nesto islo iako ste sva 4 imali slusku. Znaci ipak nije sve tu, vec treba znati gadjati, ubijati.

Ne racunam Squad Rush, bili smo mnogo slabiji, imali smo neka 2 deteta ja i Akilone u timu.

Pricate obojica o zloupotrebi Medica, a sta vi radite sa Reconom ? Znaci nisam video Cveju nijednom na nisanu da nije Recon na 10 km od akcije. To je kao kulersko igranje ? Mislim bole mene uvo nek igra ko kako oce, ali ako mene bodete za medica,necu da cutim.
Videli ste na Isla Inocente da znam i sa M95, pali su neki Marksman headovi. :)

I ono za noz, *** to je najveci uzitak u igri. :-devil-:
Inace Timemaster fala za Brute trofej.

E sad vas ja pozivam na Private mec, squad rush, moze i taj HC, meni svejdno, znam da ce samnom hteti da igraju Zmay, Garret, verovatno i Boris. Daj da vidimo ko zna ili ne zna znanje, taktiku, timsku igru.

Poslednja izmena:
^ Pre nego sto pocnes da pricas, izvadi prvo taj c4 izmedju zuba... nepristojno je da pricas punim ustima... :d :d :d

Au jaka stvar, ubio si me 2,3 puta sa C4. Jak ti trip blejati u zbunju. Sadis cvece zeni ? :D :D :d
Jel se okreces kad ugasis Sony, da vidis da ne skace neko sa nozem ? :D

Vrh Dno