Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Pa nesto nisi pominjao noz kada sam ja tebi podmazivao grlo.....
Ali za razliku od tebe, ja se ne hvalim time, i ne smatram da je to uspeh u zivotu.... :d

Dobro de, malo jače od drugih psiho doživljava multiplay i dokazivanje preko njega, nije sada na bilo kom da ga osuđuje. Hvala i tebi psiho, Dragane, Cvejo, akilone i Borise na fenomenalnoj igri večeras, uživao sam od početka do kraja

Ja se uopste ne hvalim, samo odgovaram na prozivke. *** nema razloga da se ljutis zbog toga sto gubis i sto dobijes po koji noz. :D
Sigurno je uspeh biti Hardcore u BC2. :D
Vise sam za onu varijatnu koliko piva mozes da popijes toliki si baya ! :D

Tvoj dogtag meni odavno krasi orman sa trofejima.....
A o gubljenju veceras bolje da ne pricamo :d :d :d

i posle me pitate sto nisam igrao kz2 online..

Pa sta ti ovo smeta ? Malo takmicarski duh da se probudi. ,)
Ipak je Pilac bolji ovde nego u KZ2, tamo je bio topvsko meso. :-devil-:
Pa izgubili smo samo kad je bio Squad Rush, jer losija ekipa, bez komunikacije, HC ne moze tako da se igra.

Opustite se, bilo je zabavno za sve pare.

Nisam ja uvek bio na kilometar od akcije, imao sam svoje epizode sa 2 pumparice. Malo sam i pištoljem pripucao. :)

sta mi smeta? sta mi smeta da igram partije gde neki ljudi vode neki svoj rat da bi se posle napusavali po forumima.. to nema veze sa takmicarskih duhom.

Ajd bre, ovo je sve u zdravom duhu, zato je meni vrh smesno ovo, ja sam dobar i sa psihom i sa veteranima :) pa uzivam u ovom virtuelnom podbadanju :D Videli ste kako je kad se nadjemo uzivo, cveja pomaze psihu da sabije burek, a psiho pije cvejin jogurt :d

Dobro de, malo jače od drugih psiho doživljava multiplay i dokazivanje preko njega, nije sada na bilo kom da ga osuđuje. Hvala i tebi psiho, Dragane, Cvejo, akilone i Borise na fenomenalnoj igri večeras, uživao sam od početka do kraja

A jeste bilo odlično, davno nije bila ovakva zabava u bc2, i ja se zahvaljujem svim učesnicima, naročito mom skvadu (Cveja, Hazelex i Pilac). Laguna Presa mi je možda bila i najbolja partija, kad smo sve vreme igrali sa 3-4 igrača manje, ono uletanje sa reke je bilo fenomenalno. Mogli bi neki private da organizujemo, da uzburkamo strasti :d .

Poslednja izmena:
Da, prepucavanje na reci je i meni bilo epic, kao neka manja bitka između 2 čete, prepucavanje i vruće cevi pušaka :D

A mi nismo odustajali od tog puta do m-com-a, iako smo mogli doći i sa druge strane, to je bio najvreliji borbeni front. Baš je bilo epic, kao probijanje solunskog fronta. Da li će se i večeras organizovati neko okupljanje kao juče?

Poslednja izmena:
Akilone, nemoj samo da odustanes od igre kada se poigraju sa M60 i bude vise zanosio ili slicno :p Salim se, cini mi se da se ljudi generalno ovde bolje snalaze, poredim sa KZ2 recimo, tamo je Pilac bio ziv 10 sekundi u proseku, a ovde je barem 20 :d :p Izgleda da samim tim sto ima mnogo vise nacina da se igra od drugih pucacina i vise slobode, da ljudi bolje igraju i da dolaze vise do izrazaja nego u 'skucenijim' igrama..

Lepo si to definisao Borise, za divno čudo kako sam očekivao od jednog dopisnika Kurira :p

Ni ne igram sa M60:D... Kakve su to sada prozivke, ja igram medica zato što timu treba medic :d, a ne zato što su njegova oružja najbolje izbalansirana (da to tako formulišemo) . Lepo smo se raspodelili : 1 recon (Cveja poliva sa mortarom), 1 recon/medic (Pilac), 2 medica (Hazelex i ja) i zagarantovana je dobra igra. A i kad smo već kod prozivanja nemoj sada kao psiho da pričam o nemisisima i sl. :D

Poslednja izmena:
Ni ne igram sa M60:D... Kakve su to sada prozivke, ja igram medica zato što timu treba medic :d, a ne zato što su njegova oružja najbolje izbalansirana (da to tako formulišemo)

Najbolje izbalansirana :D Namena LMG-a je da ih naslonis na neko brdasce, rov, ili na pod, i onda rostiljas, ne mogu ta cuda bas tako da se drze u rukama stojeci, i da onako malo zanosi.. :)

Poslednja izmena:
Auu sto ste se lepo raspoderili..
Pre neko vece kad sam igrao sam cvejom i pilcem od muke sam morao sa medica da predjem na assaulta jel ovako nije vredelo,morao sam non stop da im bacam municiju..

BWT
Veceras cu i ja igrati :)

Tišina svi, kakve god da se dogode kombinacije, ja se uvek fenomenalno provedem, bio nemesis ili paybacker, meni uopšte nije bitno, mnogo mi je bitnija cela partija i moja ekipa :)

Dragan (u narodu poznat kao Pilac) je igrao Recon, assault i inženjera, ti Akilone3 si se sve vreme štekao po ćoškovima sa onim čudom od LMGa. Jednom sam te lično ubio (Team kill -15) jer si meni zaklanjao vidik. Ono kao, ja recon klasu uzeo, snajper u ruke i ne vidim ništa jer ispred mene stoji medic Akilone sa crvenom berektom (krajnje neupadljivo).

Pa to se desilo samo jednom, kad sam se spawnovao kod tebe, a mogao si lepo da kažeš da se sklonim i ne bi izgubio 15 poena. I šta ti znači da se šetkam po ćoškovima, pa šta treba da trčim po ledini? Ne vidim u čemu je problem, samo što sam ti jednom zaklonio vidik sa crvenom beretkom i čudom od LMGa.

Poslednja izmena:
Sad mi je jasno zasto veterani toliko pricaju o Hardcore mode-u. Tamo je Recon ko beli medved zasticen i nevidjeno nervira kad se ustekaju po zbunovima i ne mozes da ih vidis uopste.
Zato vam i smeta obican mod jer tamo ne mozete da se izivljavate sa snajperima, mortarima.
Ima neke svoje drazi HC mod, ali je prvenstveno namenjen Recon klasi.

Pa u HC modu treba da otvoriš oči a ne da stisneš select i pucaš u crveni trougao. Tako da je i Recon klasi poprilično izazovno da primeti protivnike. Pride, na blizinu, pištolj bez crosshaira je tek na ivici upotrebljivosti.

@akilone, lepo sam ti rekao da se skloniš, ali nema veze.

Ok, nisam čuo pošto mi je TV bio utišan, nema veze. Inače, HC mod je mnogo bolji od običnog, treba baš da budeš skocentrisan i sve strane da pratis.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno