Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Ne fali mi jos jedan :) Mislim imam 5 nasih ljudi ali nisam imao sve u friend listi, nije bitno bice vremena. Za C4 ja sam totalni amater, uzj...em se kod C4 i zamenim R1 i L1, nikad ne znam koji postavlja a koji aktivira. Nemam kad da vezbam kad sam online uvek sam u panici :)

Mislim da se statistika ne broji ali dobijas one poene za napredovanje.

Poslednja izmena:
***, i ja sam propustio taj prvi private, aj zovite kad bude bio sledeći.

Private je ******, statistike se ne pamte. Sinoć sam uništio gomilu M-comm stanica i ni jedna mi se ne računa. Pride, gomila pinova i poena ode u nepovrat. :(

Verovatno se ne pamte da ljudi ne bi u dogovoru sa psn prijateljima budzili statistike. Izgleda da private sluzi samo za merenje ciji je duzi :) . Mozda bi bilo zanimljivije da nas ima 6 na 6 pa da napravimo sa obe strane 2 squada po 3 ramba, ono sinoc je bilo mucenje za defendere ili da se proba squad deathmatch mada imam osecaj da bi to vise licilo na splinter cell ili thief, svi cuce u zbunju i vrebaju :)

Verovatno se ne pamte da ljudi ne bi u dogovoru sa psn prijateljima budzili statistike. Izgleda da private sluzi samo za merenje ciji je duzi :) . Mozda bi bilo zanimljivije da nas ima 6 na 6 pa da napravimo sa obe strane 2 squada po 3 ramba, ono sinoc je bilo mucenje za defendere ili da se proba squad deathmatch mada imam osecaj da bi to vise licilo na splinter cell ili thief, svi cuce u zbunju i vrebaju :)

Pa ne, squad deathmatch je sasvim ok, malo zbunjuje sto ides unazad po mapama i ne svidja mi se sto imas samo 2 mcoma za unistavanje.....

To je squad rush, Dragane.

Squad Deathmatch je poprilično interesantan. tenk na sredini, ali je zent ući jer je možda miniran. :)

Pa ono, taj tenk je tu da zbunjuje narod, više nego što je koristan. pa ko se upeca, upeca se. :)

On Wednesday 21st April Xbox 360 players can change how their soldiers look on the Battlefield with the Kit Upgrade DLC.

Want some details on what the DLC includes? Of course you do:

There are 4 kits, one for each class, specific unique uniforms and camouflaged weapons gives you a visual edge. I mean what good is a camouflaged soldier if the gun sticks out like a sore thumb?

Recruited strictly from other high-level Special Operations units such as Delta Force and Spetsnaz, the Special Activities groups – SPECACT - are the elite of the elite, used mainly for covert operations and other high-risk missions in areas where conventional troops cannot be used.

With the 4 kit specific unique uniforms and the camouflaged SPECACT personal M16A2, UMP-45, MG3 and M95 SNIPER you have a visual edge on the Battlefield, showing that you’re a force to be reckoned with. The pack also includes 12 new awards and 4 Achievements.

In North America the kit upgrades are only available on Xbox 360 using the Dr Pepper codes printed on special promotional cans.

In Europe and the UK you can get hold of the kit upgrades for:

Xbox Live Marketplace
160 MS points per kit upgrade
440 MS points for bundle pack (all kits)

The kit upgrades will also be coming to PS3 and PC a little later on, we’ll post the exact release dates here as soon as we can.

Poslednja izmena:
Citajuci ovo ja mogu samo da placem :(. Ej a gde ste bili da igramo private meceve dok mi je radio PS3?

Obrati paznju na moj potpis

Citajuci ovo ja mogu samo da placem :(. Ej a gde ste bili da igramo private meceve dok mi je radio PS3?

Aj da ne pisemo mnogo o tome u ovoj temi, sta je na kraju to kad treperi crvena lampica? to je i gruju zakacilo.. moze li se opraviti?

Sto se tice Squad Deathmatcha, gotivno je, samo sto se uglavnom squadovi zastekaju po nekim kucama i samo gledaju kroz prozore.. Ako ne mozes da provalis u kojoj su kucici onda malo nervira.. znaci uglavnom, svi izigravaju Recon-e, koja god da su klasa..

Aj da ne pisemo mnogo o tome u ovoj temi, sta je na kraju to kad treperi crvena lampica? to je i gruju zakacilo.. moze li se opraviti?

Sto se tice Squad Deathmatcha, gotivno je, samo sto se uglavnom squadovi zastekaju po nekim kucama i samo gledaju kroz prozore.. Ako ne mozes da provalis u kojoj su kucici onda malo nervira.. znaci uglavnom, svi izigravaju Recon-e, koja god da su klasa..

Probao sam da uradim ylod fix posto me je to zakacilo ali nisam uspeo nazalost.

Private je ******, statistike se ne pamte. Sinoć sam uništio gomilu M-comm stanica i ni jedna mi se ne računa. Pride, gomila pinova i poena ode u nepovrat. :(

Od kad ti maris za poene ? :-devil-:
Ili si poceo ko i Kimi da igras samo za trofeje, pinove itd ?:d

Ili si poceo ko i Kimi da igras samo za trofeje, pinove itd ?:d

A sta, moze i iz nekog drugog razloga da se igra? :d

Stvarno je to prokletstvo, i ja koji pljujem po tome ne mogu da se lazem da ne prija kad dobijes neku insigniu i slicno, ali necu dozvoliti da se toliko opterecujem time, pa opusteno moze s vremena na vreme da se opici Private :)

Ja lepo kažem, svi trofeji i svi pinovi/insignije će doći vremenom, kroz igranje, pre ili kasnije, tako da nema potrebe nešto previše misliti na to, i naravno, onda se više uživa u igri :) Ali da, prija kada dobiješ pin/insigniju

Ali ako sada neko svesno zna da šta god da uradi (dobro ili loše) neće biti zapamćeno, može bitno da ugrozi kvalitet igre.

Sta moze neko od nasih, da uradi toliko lose, sto mu nece biti zapamceno (mozda nece u statistikama, ali zapamticemo mi :) )

Neki mi ovde spocitavaju da nije problem kad ubijam neprijatelje sa c4, ali nase... ne mogu da mi oproste... :d
A ne shvataju da sam ja star covek koji ne vidi nista, pa ne razlikujem uniforme :d :d

Cekaj jel sam te ja ubio sa C4 ? Mislim da nisam imao nijedan team kill veceras.

Ajd kad izlazite iz partije nekako najavite bar nekom u timu. Od jednom se prepolovio naš tim, ugaziše nas ko gowno na Dorćolu.

P.S. Zanimljiv podatak (Boris će se obradovati posebno), u private match se ne broje ubistva (ne dodaju se u statistike, ali se računaju za medalje. Dobih Gold Star 1 za Type 88 C snajper a piše da imam 58 ubistava ukupno s njim.

Ma samo da dobijem platinu za AN94, pa da naizmenicno ulivam strah sa njom i M416 :)

evo nabavio sam igru i nije mi se svidela. na mapi ima 24 igraca a izgleda kao da nema nikog, cak nema ni zivosti niti neke akcije, ali to su tek prvi utisci... za sada mw2 je zakon!!!!

Mozda zato sto su mape jedno 13x vece nego u MW2? 'Zivosti i akcije' ima kad dodjes blizu objektive, naravno..

evo nabavio sam igru i nije mi se svidela. na mapi ima 24 igraca a izgleda kao da nema nikog, cak nema ni zivosti niti neke akcije, ali to su tek prvi utisci... za sada mw2 je zakon!!!!

Izvini koliko ti imas godina ? :D
Kontam da ti nedostaje perk iz MW2 kojim mozes da koljes sa 3m ? :D

Ovo je najdinamicniji MP koji sam ja ikada igrao. Mozda si igrao Conquest mod, on stvarno smara i nema nikakav smisao. Probaj Rush sa 24 igraca i nemoj da se stekas pa ces videti mnoooogo akcije. ,)

Patch za PC, a za konzole nakon nekog vremena: "These changes will eventually make their way to the 360 and PS3 as we work with our partners Microsoft and Sony to continue to support BFBC2 on all platforms."

Increased the base range of all Automatic and Semiautomatic weapons for more consistent close range combat.
Slightly increased the damage of Semiautomatic rifles over long range for more consistent damage output.
Increased the zoomed burst accuracy of LMGs and decreased LMG accuracy when moving to reduce LMG run and gun.
Decreased the base damage of the M60 and XM8 LMGs to bring them in line with the other LMG damage values.
Decreased the damage of the PKM over long range to balance it with other LMGs.
Increased the base damage of the Type88 LMG to balance it with other LMGs.
Slightly reduced the base damage of the M16 and G3 to balance the increased range.
Slightly increased the damage of the AEK971, F2000, AN94, and AUG over long range to balance them with other Assault Rifles.
Reduced the lethal blast range of the 40mm grenade and M2CG to highlight their role as a secondary weapon against infantry.
Slightly Reduced the max range of the 40mm shotgun to balance it with other shotguns.
Slightly increased the base damage of shotgun rounds and reduced their range to clarify ideal shotgun combat distance.
Reduced the base damage of the PP2000 to balance the increased range.
Increased the damage of the 9A91 over long range to balance its lower magazine size.
Increased the damage and range of the M9, M93 pistols to make them more desirable as a secondary weapon.
Increased the range of the MP443 pistol to make it more desirable as a secondary weapon.
Increased the damage of the MP412 over long range to balance its low rate of fire.
Slightly reduced the rate of fire of the M1911 pistol to balance it with other pistols.
Increased the repair and overheat speeds of the Power Tool. Now overheats sooner but repairs the same amount before overheating.
Increased the maximum number of Motion Sensors that can be carried from 2 to 3 and increased the speed which new sensors are acquired from ammo boxes.
Significantly increased the speed of the Tracer Dart projectile to make it more effective against airborne targets.
Increased the reload time of the Mortar Strike and reduced the damage it does to heavily armored vehicles.
Decreased the range of Bolt Action Sniper and Pump Shotgun Slug rounds when using Magnum Ammo for better Kit Balance, especially in Hardcore.
Slightly increased the Health of soldiers in Hardcore for better Kit Balance.
Increased the benefit from the Medkit Heal+ specialization to make it more desirable as a Specialization.
Decreased the benefit from Vehicle Reload Speed to balance it against other Vehicle Specializations.
Slightly decreased the benefit from accuracy specializations to balance the changes to range and accuracy tweaks.
Fixed a bug where the BMD3 would take extra damage to the front armor.
Reduced the explosive damage from Attack Helicopter cannons.
Increased the damage of AA guns against all targets. The AA gun should be much more effective against infantry on Port Valdez.

Nazad
Vrh Dno