Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

U principu su sve dobre izmene, samo mi nije jasno zasto su pojacali damage za AEK, F2000 i AN94.. samo jos treba svi odjednom da koriste i moj omiljeni AN i da postane novi M60..
Ali ovo je za PC, ne mora da znaci da ce sve ovo identicno da bude i za konzole...

U principu su sve dobre izmene, samo mi nije jasno zasto su pojacali damage za AEK, F2000 i AN94.. samo jos treba svi odjednom da koriste i moj omiljeni AN i da postane novi M60..
Ali, AUG je najzad dobio mali buff :banana:

V..

P.S. AN94 nikako, ali NIKAKO da mi legne, ne znam sta je to sa mnom i tim oruzijem. Recimo, M16 mi MNOGO vise lezi. Bas mi je krivo, posto sam na mnogo mesta cuo hvalospeve o 94'ci.

Ali, AUG je najzad dobio mali buff :banana:

Jeste? Nisam to video, cool, obozavao sam AUG u CS-u, doduse to je bio prvi model..

P.S. AN94 nikako, ali NIKAKO da mi legne, ne znam sta je to sa mnom i tim oruzijem. Recimo, M16 mi MNOGO vise lezi. Bas mi je krivo, posto sam na mnogo mesta cuo hvalospeve o 94'ci.

Pa 'cudan' je, znas ono, svaka igra ima neko oruzje koje vecina ne voli, jer je mozda tezi za koriscenje ili slicno, ali neki ga bas zavole, tako i meni ovde.. Fora je da naucis kad je vreme da ponovo okines, jer on ispali dva metka, pa tek onda zanese, to je neki perverzni ruski sistem da ti ne bi zanosio u toku ispalivanja i da bi oba metka zavrsila na istom mestu..

.. Fora je da naucis kad je vreme da ponovo okines, jer on ispali dva metka, pa tek onda zanese, to je neki perverzni ruski sistem da ti ne bi zanosio u toku ispalivanja i da bi oba metka zavrsila na istom mestu..
Jasno je to. Zato sam i rekao da mi recimo M16 sa njegovim '3 round burstom' lezi, a 94'ka sa svojim, vrlo slicnim, sistemom ne lezi. Ko ce ga znati...

Da, ali fora je sto im nisu bas slicni sistemi, koliko znam 3 metka od M16 ne idu u isto mesto, dok na AN94 oba metka zavrsavaju u istom mestu, i ima odlozeni recoil. U praksi bi ovo trebalo da znaci da probija bilo koji pancir na svetu :) Bilo bi lepo videti neku emisiju o njemu jer je bas interesantna puska, samo jos kad bi Rusi dozvolili, nedaju drugim zemljama da ga kupuju :)

Da, ali fora je sto im nisu bas slicni sistemi, koliko znam 3 metka od M16 ne idu u isto mesto, dok na AN94 oba metka zavrsavaju u istom mestu, i ima odlozeni recoil. U praksi bi ovo trebalo da znaci da probija bilo koji pancir na svetu :) Bilo bi lepo videti neku emisiju o njemu jer je bas interesantna puska, samo jos kad bi Rusi dozvolili, nedaju drugim zemljama da ga kupuju :)
U stvarnosti je tako, u pravu si. Ali ne verujem da su bas u BC2 uspeli da implementiraju 'burst' razliku izmedju Abakana i M16A2 u tako fine detalje... Nista, probacu je jos, nije doduse da se nisam naubijao fino sa njom, vezba, vezba++..

P.S. Aman Borise, zasto furas 90's koznjak jos uvek?!? :p
an-94-max.jpg

Sviđa mi se što sada mogu 3 motion senzora da imam i što moram manje da cupkam da ih uzmem iz kutije. :) Polako se vraćaju BC postavci. još kada bi recon klasa mogla da ima 5 motion senzora umesto 3 + 2 bombe jer realno, jako retko su potrebne nekom ko je 200m udaljen od protivnika. :)

I mogli bi malo perkove da redefinišu. LMG sa 4X može a ne može G3 ili M14 sa optikom da bi se manje snajpovalo. Šio im ga Đura.

Dalje, red bi bio da se brzina metka i domet malo doradi. Ne može metak iz M95 i SV98 da ide istom brzinom, da ima isti pad i domet.

(inače, sve puške (osim pištolja i shotguna) u igri imaju istu brzinu metka, oko 600m/s)

Odlicne promene, jedva cekam da prestanu da siluju medic klasu, ovo je postalo pomalo smesno.
Ja bar igram medica da pruzim podrsku, a ne da se samo izivljavam sa M60.

Najbolje je kada se squad sastavi samo od medica, onda niko ništa ne može :p

Ako nije bio barem tripple kill, onda se ne hvali :p

Zar ima i multiple :) tripple sam imao par puta iz puske, i jednom kad sam Hummer odneo sa tenkom..

Baciš ručnu bombu sa explosives perkom u kuću gde se nesrećnici spawnuju i eto ti multiple kill :)

To potraje jedno minut dok ti ispise sve sta se desilo, nesrecnik jedan, dva, tri, cetiri, pet... defensive kill, savior kill, Mcom station defend kill, awesome kill, avenger kill... i na kraju Multiple kill :D

Nekad me hipnotise pa se ne pomeram dok ne iscitam do kraja :D

Upravo sam popravio lični rekord.

Arica harbour, napadačka strana, stajao sam u blizini spawna na početku, oko 5 metara ispred UAV. Skinuo sam dvojicu snajpera u tornju u bazi. Gol Magnum sniper, magnum ammo, 12x optika. Za jednog sam dobio +376 a za drugog +377 marksman headshot.

Juče sam imao lični rekod, 29000 poena u jednoj partiji, pale mi dve insignie i dve zlatne zvezde+sam imao k/d 42:18, a koristio sam sve klase osim recona i sa svakom imao barem jedan XXX gun efficiency pin :) Šteta što retko igram uveče kad ste vi u akciji.

Upravo sam popravio lični rekord.

Arica harbour, napadačka strana, stajao sam u blizini spawna na početku, oko 5 metara ispred UAV. Skinuo sam dvojicu snajpera u tornju u bazi. Gol Magnum sniper, magnum ammo, 12x optika. Za jednog sam dobio +376 a za drugog +377 marksman headshot.

Wow, jaka stvar, ja sam pocetnik za Recon klasu pa sam dobio 2,3 puta oko 380,390 za marksman headshoot.

Nego bilo bi zanimljivo da izadjes iz tog zbunja i igras malo napadacki za promenu. :smash:

U HC modu si toliko izvuko? Ja ne pucam u trougliće. :)

I nisam ja u žbunju uvek, često se napravim lud pa jurcam s pištoljem i shotgunom, ali to dosadi brzo.

Nije HC mod, kakve to veze ima za te razdaljine ? I sam znas da ne mozes da spotuje na tolikoj razdaljini vec moras da gadjas protivnika.
Pa ti igras HC mod da ne mogu da te kolju cim ubijes nekog, iz zbuna. :D

Može neko drugi da ti spotuje :)

Nisam ni ja imun na protivničke snajpere u HC. Samo je zabavnije što tu nemaš nikakve MW2 pomoći, nego se trudiš da igraš najbolje što znaš.

Ja ne znam kako mozes da igras stalo Recona, uzasno je dosadno! Ja kad nisam u prvim redovima ni ne igra mi se!
Znam da sam Isla Inocente pogadjao likove, nisu bili spotovani, bas iz velike daljine, valjda prvo brdo-Village baza.

Sta se desava sa ovom igrom ? Sve su gori serveri, malo, malo laguje, pa nece valjda i ovu igru shebati greske, lag kao KZ2 !?
Da ne pricam koliko kasne sa patchom za jbni M60 !!!

Nazad
Vrh Dno