Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Onaj na machine gun-u u helikopteru kao i oni padobranci sto se voze, bi trebalo da mogu da se ubiju bilo cim, ali pilota koliko znam mozes samo snajperom, sa stationary MG-evima kao i onim na vozilima, nisam siguran da mozes da ubijes pilota, mozes da unistis helikopter, ali bas da zveknes pilota mislim da moze samo snajperom.

Cekaj kako moze snajper da ubije pilota a ne moze bar jedan od stotinu metaka MG-a. Nema logike.

Cvejo, a kad vec pominjemo dostignuca jesi uspeo kad da ubijes dvojicu snajperista jednim metkom i to sa head-shotom na solidnoj udaljenosti :p To mi je bio najdrazi trenutak iz bete koji cini mi se da cu tesko ponoviti. Imam ja onu znacku za 10 double kill-a ali to je sve iz tenka ili iz rpg-a ili iz hand grenade-a.

Cekaj kako moze snajper da ubije pilota a ne moze bar jedan od stotinu metaka MG-a. Nema logike.

To je po mom iskustvu do sad, nikada nisam ubio pilota MG-em iako pucam direktno u kokpit milion metaka, mogu samo da unistim helikopter i onda i on zagine naravno od eksplozije.

Jos jedna od stvari koje bi mogle da se promene jer je totalno nerealno tako nesto. Pa heavy MG ima jaci metak od vecine snajperki i trebalo bi da moze da probije staklo kokpita.

Onda bi bilo prelako oboriti ga :) Realno, kada se onako spusti, moralo bi bilo koje oruzje sa par metaka da razbije ono staklo i da ga ubije, ali ***, ne moze bas sve kao u stvarnosti :)
Mogu da zamislim koja je glavobolja napraviti dobar balans u online igrama, koliko tu samo stvari ima o kojima moras da razmisljas.. :)

Cvejo, a kad vec pominjemo dostignuca jesi uspeo kad da ubijes dvojicu snajperista jednim metkom i to sa head-shotom na solidnoj udaljenosti :p To mi je bio najdrazi trenutak iz bete koji cini mi se da cu tesko ponoviti. Imam ja onu znacku za 10 double kill-a ali to je sve iz tenka ili iz rpg-a ili iz hand grenade-a.

Jok ti si. Uspeo sam nekoliko puta, kada nanišanim jednog baksuza a iza njega se spawnuje još jedan ili čuči tu i dodaje municiju ili ga leči.
Pa kad krene da niže poene i bonuse...
Killed enemy
Killed enemy
Headshot
Headshot
Marksman haadshot
Marksman headshot
Double kill

Milina. Inače, imam insigniu za 50 double kills, ali većinu sam dobio od mortara i mina.

Ko kaže da samo snajper može pilota da ubije? Ili nikom nije pošlo za rukom nečim drugim?

Poslednja izmena:
Pa jeste ali taj balans proizvodi brojne nebuloze, mogli su da naprave da moze odredjena hrpa metaka i da ubije pilota i da treba bas dosta rada za tako nesto ali da je ipak moguce a ne ovako.

Jok ti si. Uspeo sam nekoliko puta, kada nanišanim jednog baksuza a iza njega se spawnuje još jedan ili čuči tu i dodaje municiju ili ga leči.
Pa kad krene da niže poene i bonuse...
Killed enemy
Killed enemy
Headshot
Headshot
Marksman haadshot
Marksman headshot
Double kill

Milina. Inače, imam insigniu za 50 double kills, ali većinu sam dobio od mortara i mina.

Ko kaže da samo snajper može pilota da ubije? Ili nikom nije pošlo za rukom nečim drugim?

Pa ne moze, bar iz moje i borisove prakse.

Eh ti sto su iza i lece se ne racunaju. Moj kill je bio bolji od tvog sto puta nja nja nja :banana: :eyebrows:

Pa jeste ali taj balans proizvodi brojne nebuloze, mogli su da naprave da moze odredjena hrpa metaka i da ubije pilota i da treba bas dosta rada za tako nesto ali da je ipak moguce a ne ovako.

Pa sto kad ces pre razvailiti helikopter sa gomilom metaka ionako :)

Ne znam, u milion situacija sam ispraznio ceo onaj 'sarzer' koji ima stationary MG, tu ako nema jedno sto metaka, direktno u pilota, doduse od napred, kroz staklo.. i nikad nije umro, mozda moze sa strane, mada i sa strane sam ga sipao.

Poslednja izmena:
Pa to je jos veca nebuloza, ne mozes da ubijes pilota ali mozes da razvalis helikopter a on oklopljen za pesadijsku municiju. A sto, pa veci mi gust da izresetam pilota he he.

Slazem se, sigurno je veci gust ali tako je kako je :) Dugo rade ove stvari pa valjda znaju sta rade i sta je bolje na duze staze.. mada opet nije savrseno, verovatno je savrsenstvo nemoguce dostici u online igrama, jer mnogo tu bolesnih mozgova ima koji igraju, i uvek ce naci neki exploit o kom nisi razmisljao dok si pravio igru :)

Da, uvek moraju da razmisljaju o najgorem slucaju i da prepostavljaju sta ce nekom geeku da padne na pamet :) i da li ce to da utice na ove sto igraju "normalno"

Moj najzabavniji double kill snajperom je kada sam upucao vozača quad bike-a i suvozača kada su jurili ka meni. 2 headshota, 2 defensive killa itd. To je ujedno i prvi double kill u ovoj igri koji sam napravio. Još malo pa platinum star za M24, onda prelazim na M95 :)

Joj kako smara ovo sa platnum medaljama za oruzja. Ja znaci sad treba da ostavim m60 i da predjem na druga oruzja da bih i dalje dobijao nagrade za odredjeni broj killova? Onaj SAW je bre slab mada brz, Sarac jos brzi a jos slabiji. Oni ruski nisu nesto. Mozda da pocnem konacno da igram sa assault klasom posto tu imam samo 190 poena sveukupno :)

Joj kako smara ovo sa platnum medaljama za oruzja. Ja znaci sad treba da ostavim m60 i da predjem na druga oruzja da bih i dalje dobijao nagrade za odredjeni broj killova?

Ili mozda da te boli tuki za virtuelne medalje? :p
Ja sam presao sad na AN Abakan posle Platinuma za M416, ali ne iz razloga da bi i dalje dobijao medalje, vec zato sto se ne zna koja je bolja puska :) Verovatno cu i sa njim odraditi Platinum, ali nikad necu recimo igrati na silu sa nekim oruzjem samo da bi uzeo neke medalje i insignie..

Joj kako mozes Abakan kad je on skoro poluautomatski ali sa 2 metka rafal valjda. Kad sam jednom igrao sa njim stalno drzim okidac za duze rafale kad ono prc a ovaj sa druge strane sece sa vrecom metaka.

Nezgodan je, ali kad ga pravilno koristis onda sabija.. :) Ima predobar zvuk, to je jos jedan razlog sto mi se svidja :)

A plus sto puska dosta egzoticno izgleda. kakav je m416 sa optikom. Postoji li zum ili samo red dot za njega?

A plus sto puska dosta egzoticno izgleda. kakav je m416 sa optikom. Postoji li zum ili samo red dot za njega?

Moze 4X zoom i na M416 naravno, samo sto to meni nikako ne odgovara, ne mogu vola da pogodim.

Ne znam, onaj Scar sa optikom kod eng-a nije los. Mogu povremeno da se snadjem sa njim.

Samo kukate, manja igrajte pa vam nece sve smetati. :p
Imao sam i ja trip da ubijem na motoru 2 lika od jednom. Apaci su najvece sr**e u igri, znaci kad uvate da zrace sa jednim inz unutra, to je da poludis, razbio bi Sony. Previse tesko je oboriti heli sa RPG-om, da ne pricam o beskorisnom red dotu ili kako se vec zove.
Nisam neki strucnjak za PVO, ali cini mi se da postoje rucni sistemi (stingeri) cije rakete koji prate toplotu helikoptera. '*** ih ono sr**e od pistolja, bolje da ga nema u igri, bar da ima neogranicenu municiju, a ne 3 metka!

Poslednja izmena:
Ja baš večeras gledao nekoliko demonstracija uživo kako se hleikopter skida RPGom.

U isto vreme sam držao predavanje kako se vozi UAV :D

Dakle.......
Pao je i 14 kilometar......
Pao je i platinum!!!!! :d :d :d

Hahaha. :D
Al se ovaj uziveo lik!

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/e10WDcEmCj0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/e10WDcEmCj0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ovo je sad neki interni "SRB" vs "Srb" duel :d Ja stavio tako jer lepse izgleda, a sad su to izgleda postali timovi unutar timova, ono "A" i "B" ekipa? :D :p

trebalo mi po nekoliko ubistava assault puskom i submachine puskicom za insigniu i gold medalju pa uleteo u fajt :).

inace, kad sam pokupio to sto mi je trebalo, uzeo na 2 minuta pred kraj partije m60. ono je stvarno bezobrazno kolko je jako. kad god je neko izleteo da ga nisam video i krene da me ubija, ja opalim neki rafal otprilike odakle mislim da neko puca na mene i ubijem nekog dok ne zginem..

Biće jako tužno za mnoge ako dotično oružje doživi blagi nerf u nekom sledećem patchu.

******ski je da M60 ima manji trzaj od SVU snajpera.

Večeras je opet bilo interesantno videti da medicinske sestre predvode napad a assault klasa ide iza leđa protivnicima... :)

Nazad
Vrh Dno