Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Pa ja nikako nisam za kamikaza akcije sa tenkom, jer ako ja pruzam dobru podrsku tenkom, spotujem, ako nije u timu 10 Recona partija se uvek lako dobija. Pitajte Garreta i Borisa, Zmaja, oni su bas dosta vremana proveli u tenku samnom. :)

mislim da je konacno vreme da napravimo jedan private match, lakse cete metkovima da resite raspravu, trofejasi protiv timskih radnika :)

u teoriji to bi trebalo da bude ovako (i tako jeste kad igraju ljudi koji hoce da njihov tim pobedi): tenk utrcava u bazu, mi kao odbrana svu paznju skoncentricemo na njega da ga unisitimo, a za to vreme se pesadija provukla pored i nas m-com je miniran. to nam se dosta puta bas i sinoc desavalo. ja sam dobio pin za unistavanje vozila, dobih nekoliko double kill-ova na taj nacin, pritom izgino gomilu puta pri pokusaju da unistim tenk, ali oni su nama uvek unistavali m-com. a ako cu ja sa tenkom da blejim 500m od baze i nasumicno pucam na crvene strelice kad mi neko spotuje nekog u bazi, dok moja pesadija gine ko nenormalna jer ne mogu da prodju, onda je jasno da ja igram za sebe, ne za pobedu.

Sad mi bas nisi jasan jer si sinoc u nekim partijama bio sa mnom u timu. Ma ne mogu vise ni da se setim kad sam sta igrao. I ja sam bio odbrana sa tobom i cvejicem i psihom u jednom momentu. Ja pricam pilcu o partiji kad smo pshiho i ja bili u tenku a na drugoj strani pilac, sinda i jos neko koga ne znam a imao je SRB u nicku.

Pa ja nikako nisam za kamikaza akcije sa tenkom, jer ako ja pruzam dobru podrsku tenkom, spotujem, ako nije u timu 10 Recona partija se uvek lako dobija. Pitajte Garreta i Borisa, Zmaja, oni su bas dosta vremana proveli u tenku samnom. :)

Kad pomenu kamikaze, sto volim kad mi lik uzme tenk ili heli ispred nosa i onda onako sam ko Rambo poleti ko genijalac i ne traje ni 10 sekundi. Cak mu ni mitraljezac ne treba iako ga zovem sve vreme i trcim za njim. Sinoc tako u jednoj partiji 2-3 puta isti lik.

haha, jos se stekare nazivaju timskim radnicima :D

Ovo se odnosi verovatno na mene,a ? :D
Brate ja tako igram sa tenkom od bete, ne zbog K/D, poena, nego po meni tako treba da se igra sa njim.
Uostalom pitajte Pilaca, Srukija koliko puta su izginuli od strane tenka. :-devil-:
E cudi si se sinoc za onaj mec kad sam imao 6000 poena, evo ti vidi koji sam stek. :D

Ja i dalje tvrdim da je tenk podrska iz daljine, a ne kamikaze masina od 100 tona.

Prilozi

• Image0046.jpg
    Image0046.jpg
    262.4 KB · Pregleda: 30
Poslednja izmena:
pa sad ni ja ne znam tacno ko je bio od nasih u tom trenutku u toj partiji. bilo je dosta partija sinoc i cesto se menjalo s kim sam, neko je dolazio neko je odlazio..

sad se nesto mislim.. ako se dobro secam, to je ona partija kad sam ja unistio 2 svoja mcom-a ,a dobio 4 ili 5 pinova mcom defender :d

Kad pomenu kamikaze, sto volim kad mi lik uzme tenk ili heli ispred nosa i onda onako sam ko Rambo poleti ko genijalac i ne traje ni 10 sekundi. Cak mu ni mitraljezac ne treba iako ga zovem sve vreme i trcim za njim. Sinoc tako u jednoj partiji 2-3 puta isti lik.

dobro, ima i pacijenata koji brze zginu u tenku nego peske da idu :)

Brate ja tako igram sa tenkom od bete, ne zbog K/D, poena, nego po meni tako treba da se igra sa njim.

Ja i dalje tvrdim da je tenk podrska iz daljine, a ne kamikaze masina od 100 tona.

a znas kolko popizdim kad ja uletim u njihovu bazu gde me cekaju 2 tenka u odbrani a vidim mog pozadinca kako mi pruza podrsku iz daljine :)

a znas kolko popizdim kad ja uletim u njihovu bazu gde me cekaju 2 tenka u odbrani a vidim mog pozadinca kako mi pruza podrsku iz daljine :)

Kapiram sta pricas, to je kad imas tuljane za tenkiste kad si Attacker na Arici. Ja sam dobio feeling za tenak i mogu da ih skenjam iz dosta veilke daljine, samo to moji saigraci cesto ne znaju da iskoriste. Odbrana na Arici bez tenkova nemam nikakve sanse.

Lep primer nečega što nije timska igra. Tebi lepo leži da s kraja mape pucaš iz tenka jer misliš da tako treba, nasviraš poene, k/d i lepo se provedeš a pešadiju ko yebe?

To što ti radiš se radi sa mortarom, da s daljine porušiš šta može jer retko će koji inženjer da ostane živ dovoljno dugo da sredi 2 tenka koja čekaju u bazi, a nećeš ih ni ti s kraja mape srediti. Potroši se pola ticketa takvom igrom i na kraju neki imaju 6k peona a ostali se samo smore.

Da prevedem, pogrešan pristup igri imaš, Marli.

Malo je drugacija situacija na port valdezu, tu bas i nema prostora za neko napredovanje sa tenkom ako cemo posteno. Zato ja obozavam Aricu, tamo moze da bude svega. Ne verujem koliko su sinoc kad sam igrao postavili anti tenk mina jos u prvoj bazi. Sto rece neko, sve se vise igra na neku foru. Samo ono da ste videli da je kompletna mapa razrovana toliko pred prvom bazom da ni tenk ne moze lako da napreduje. Ko da su u timu svi bili opremljeni samo sa minama. I onda neki vide od drugih iste fore i kopiraju ih non stop bez problema.

Meni je u secanju ona partija kad su u zadnjoj bazi na Arici njih 5-6 na desnoj strani zaklonjeni sa podrskom assualt-a koji ih je hranio granatama i municijom izbacili jedno 50 rucnih granata po svim nivoima zadnje zgrade.

I oni kamperi sinoc sa UAV uniste bukvalno bez organizovanog napada obe stanice sa nafilovanim UAV na Valparaiso mapi. I onda se zapitas, sta koji djavo ja trckaram po mapi i branim ako ce neko sa takvom igrom da me potisne u sledecu bazu.

Poslednja izmena:
Pa jel ti vidis sa cime sam igrao ovu partiju ? M60 nosi medic, ne tenk. :D
Pa mozes da imas i milion ticketa ako imas los tim.
Haha, ja se stekam, pa ti igras stalno Recona, gadjas sa 5km, aj Kimee pokusava jadan da otkljuca puske za trofej pa samo spotuje. :D
Svaki put smo dobijali mec kad je bio bar jedan sa tenkom da pruza pravu podrsku.
Mortar jeste dobar, ali dok se napuni mogu svi da izginu.
Aj prodji na Port Valdezu ako ne se ne skine tenkom onaj njihov HM.

Ljudi nemojte da se sekirate jer ovo i onako ne igramo klanski i nesto mnogo organizovano. Zato i nema mesta nekim primedbama. Da se igra ozbiljno, igrali bi po nekom dogovoru i cao. Ovako, nekad dobijemo, nekad izgubimo i kakve veze ima. Dok mi je zabavno igracu ovo, kad pocne da smara zbog nekih stvari prestacu da igram i nacicu nesto bolje da radim. Setite se sta je bilo kad se organizovano igrao KZ2. Jos ga ja i nisam igrao sa vama.

e sad jos kad bih ja znao kako se koja mapa zove, sta je port valdez, sta je arica :D

znam samo nelson gay (ta mi bas ide na k...c)

Kako si to zapamtio bas najgoru mapu :d? Ja to sve manje igram, ponekad kad sam sa nekim odavde u timu ali sam da igram tu mapu po mojoj zelji nema sanse.

I bre, ne znas Arica mapu, sram te bilo :)

Pa da se trofej zove 'Arica King' (budi prvi na Arici), znao bi Kimi koja je to mapa :d :)
Ja ne verujem da vam se bukvalno svima ne svidja Nelson Bay, ima li ikog osim mene da mu se svidja? :) Bas je atmosfericna nekako, vukovi zavijaju, vetar, sneg.. meni je super.

Sto se tice tenkova, ne znam, ja samo znam da kad neko dobro koristi tenk, da se ta partija dobija, a psiho dobro koristi tenk. Ja kad sam s njim u tenku, mozda minut je daleko od baze, posle se priblizimo na razumnu daljinu i tako sve blize i blize da bi na kraju totalno kontrolisali prostor oko Mcom-a, i onda naravno da neko od ostalih treba da postavi tu bombu, ako je vec tenk procistio prostor. Mislim da ljudima smeta jer tenk nakupi mnogo poena.. ali slazem se da ne treba da bleji 5 kilometara iza, vec na nekoj razdaljini da ima dobar pogled na mcome.

Nemoj da mešaš timsku igru sa klanskom. :)

Timska igra je kada ostalima u timu pomažeš da tim pobedi. Sedenje u tenku na vrh brda nema veze s tim. Ponekad spotovanje nije dovoljno, postoji izum koji se zove "slušalica" i koji osim za pričanje o trofejima i pinovima možeda se zloupotrebi da se oplemeni timska igra. :)

E sad, nek igra kako ko voli, ne tiče me se.

Nemoj da mešaš timsku igru sa klanskom. :)

Timska igra je kada ostalima u timu pomažeš da tim pobedi. Sedenje u tenku na vrh brda nema veze s tim. Ponekad spotovanje nije dovoljno, postoji izum koji se zove "slušalica" i koji osim za pričanje o trofejima i pinovima možeda se zloupotrebi da se oplemeni timska igra. :)

E sad, nek igra kako ko voli, ne tiče me se.

Nazovi kako hoces, ali sta je po tebi timska igra ako nas squad od 3-4 radi dobar posao a ostali veze nemaju i ne samo da ne doprinose vec odmazu svaki put kad mi recimo ne daju municiju vec ja moram svesno da izginem da bih ponovo dobio oruzje. Sta to mi u squadu ne radimo kako treba, daj neki konkretan primer. Sto nisi rekao psihu preko slusalice e ajde kreni napred ako mislis da treba u bitnom trenutku. Ja sam te cesto slusao kad si bio sa mnom u tenku iz razloga sto ja ne mogu sve oko sebe da vidim dok vozim ili nisanim jer mi je suzeno polje vida. Mitraljezac moze i sve vreme ledja da cuva ako treba i ako vozac zatrazi.

Meni su sve mape odlicne. Najvise mi se dja sad ova Laguna, mnogo je velika, treba vise takvih mapa.
Pa nije ni timska igra samo blejati sa Reconom na brdu, sam si rekao da to nije snajp vec treba da bude u prvim redovima.
Ovde se uopste ne nerviram kad gubim, cak sta vise bole me uvo, samo mrzim kad protivnik krene da me dere, postane mi Nemesis, onda poludim! Tad samo jurim njega da ga koljem. Mada je demo bio raj za klanje. :D
Ne mogu da palim slusku, samo mi smeta, boli me uvo nje. Nisam je upalio 2 puta i tad smo je ja i Boris sprdali sa nekim glupostima nevezanim za BC2.

Poslednja izmena:
Meni su sve mape odlicne. Najvise mi se dja sad ova Laguna, mnogo je velika, treba vise takvih mapa.
Pa nije ni timska igra samo blejati sa Reconom na brdu, sam si rekao da to nije snajp vec treba da bude u prvim redovima.
Ovde se uopste ne nerviram kad gubim, cak sta vise bole me uvo, samo mrzim kad protivnik krene da me dere, postane mi Nemesis, onda poludim! Tad samo jurim njega da ga koljem. Mada je demo bio raj za klanje. :D

Sta nemesis, ja izgubim zivce i ranije ako me neko kokne na neki totalno fuj nacin. Tad zaboravim totalno gde sam i samo mislim o tome da ga pronadjem i da mu se...

Situacija od sinoc, psiho je posao unazad u jednom trenutku kad si ti prisao, tako da nije sve vreme tenk bio iza granice za odbranu. Jesmo li uopste presli prvu bazu tad? Ja dignem ruke u tim trenucima.
Da, to je bilo prvi put kad ste me ubili... Posle toga sam vam prilazio odozgo, preko brda, skakao na vas, postavljao c4 i sve vreme ste bili IZA granice i iako sam aktivirao C4 nisam mogao da vas unistim jer ste bili iza.....

Jesmo li uopste presli prvu bazu tad? Ja dignem ruke u tim trenucima.

Sto se tice tenkova, ne znam, ja samo znam da kad neko dobro koristi tenk, da se ta partija dobija, a psiho dobro koristi tenk.

Mi kao napadaci smo dosli do zadnje baze, vi kao napadaci ste dosli do prve......
Pa sad odlucite koja je taktika bolja (i za koga :d )......
Kada tenk udje u vidno polje odbrane, sve oci su uprte u njega i svi se skoncentrisu da ga uniste...
Za to vreme pesadija i snajperi obavljaju svoj posao......
Inace, sto se tice mina, ako se kreces dovoljno sporo i gledas u put da li su postavljene, mozes da ih vidis i jednom granatom da ih unistis......
To i jeste "balansiranje oruzja i klasa" sto daje draz ovoj igri........
U svakom slucaju, razlog za ovaj war/stagod je bilo da ne mozete da kukate na druge da koriste nesto ako vi koristite iste mehanizme...
Nego cuti i ozezi.... :d
Btw, samo kada bi ljudi malo vise spotovali UAV-e, ne bi bili nikakav problem......

U svakom slucaju, razlog za ovaj war/stagod je bilo da ne mozete da kukate na druge da koriste nesto ako vi koristite iste mehanizme...
Nego cuti i ozezi.... :d
Btw, samo kada bi ljudi malo vise spotovali UAV-e, ne bi bili nikakav problem......

Aha, a tebi je popravljanje helikoptera u LETU isto sto i situacija gde tenkista ima podrsku inzenjera ali koji mora da izadje van tenka da bi ga popravio. Jel mogu ja da ubijem inzenjera van tenka makar to bilo samo ponekad? A jel mogu da sprecim popravljanje helikoptera u letu? Ma meni smeta sto ranije nisam znao za ovo sa helikopterom, sad cu i ja to da koristim :D pa mi ne smeta uopste. Sve se vrati kad tad na neku normalu. Nekad izgubis katastrofalno, nekad se izivljavas ti nad drugima tako da se ne zalim vec samo primecujem propust u igri :)

I spotovanje bilo cega sinoc je bilo katastrofa, nikad gore, jednostavno vidis odmah 3-4 njih a treba 5 sekundi dok to dodje na ekran zbog laga ili cega vec.

Uh, sto strana vec za ovu igru smo otvorili, nice :)

Poslednja izmena:
Vidi al se cika Pilac qurci! :D Bio sam mu Nemesis sinoc bar 3 puta. :-devil-: M60 seje smrt samo tako.
Shebo si mi tenk samo jednom sa C4, i tad sam te video al nisam stigao da izadjem na vreme.
Ne secam se partije da nismo prosli prvu tacku. Mislim da smo sve partije protiv vas dobili, jos da se Kimi nije *****avao sa Reconom bilo bi lakse.

Inace sad ste trebali igrati da vidite sta su profi luadci. Odvalilu su nas nikad strasnije, ja protiv jace ekipe nisam igrao.
Sinda, di95, |Boris, Cveja i ja. Znaci nismo im mogli nista!

Poslednja izmena:
nikako da cujemo tu foru za m60 :d

i ko je di95?

Pa lika sa M60 mozes ubiti sa Assaultom, iste snage su puske samo manje metaka.
Naravno pozeljan je uvek head ili gadjati gornji deo tela. Ja polako dobijam osecaj za headove kao u KZ2, ali stvarno treba dosta vremena i osecaja za to.
E kad cemo da opeglamo private mec ? Ima nas bar 15tak vec koji igramo BC2.

Hahaha, to neka fora od Ragnaroka ? :D

Nazad
Vrh Dno