Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Meni se izgubio učinak koji sam ostvario jedno veče kad smo igrali pilac, cveja, hazelex i ja. Tada sam otključao neke dodatke za medicova oružja i dostigao 17 level, međutim to se sve negde izgubilo. Mislio sam da će se vremeneom vratiti, ali je prošlo već 4-5 dana i ništa. Da li je neko imao sličnih iskustava, i da su mu tako izgubljeni poeni vraćeni nakon više od 4-5 dana?

Hm, ne znam stvarno, meni je pukla preksinoć konzola pa sam morao restart iste da uradim, posle toga se ništa nije promenilo. A kako ti se izgubio učinak? Izašao kulturno iz igre i kada si pogledao My Stats nigde ih nije bilo?

Baš tako, uredni izašao iz igre, sutra pogledam nemam ni 4x ni red dot za medica i još uvek 16 level.

Svašta, ja bih pisao EA-u ili kome već treba u vezi sa ovim problemom :/

Hajde da razumem kada se ponekada spawnuješ sa opremom kao da si lvl1 i to dok se partija ne završi, ali ovo mi baš i nije za propust...

Koliko kukate, vise nego sto igrate! :p

Kako da ih kontaktiram? Na sajtu nema kontakt email-a. Oštetili su me za jedno 10 000 poena. Sad opet treba da igram 2h da bih to nadoknadio.

Meni se izgubio učinak koji sam ostvario jedno veče kad smo igrali pilac, cveja, hazelex i ja. Tada sam otključao neke dodatke za medicova oružja i dostigao 17 level, međutim to se sve negde izgubilo. Mislio sam da će se vremeneom vratiti, ali je prošlo već 4-5 dana i ništa. Da li je neko imao sličnih iskustava, i da su mu tako izgubljeni poeni vraćeni nakon više od 4-5 dana?

I meni je progutao jednom pola 21-og levela, ali boze moj, sve to opet mozes otkljucati za sat vremena igranja..

Uzeo sam iz zezanja M1 Garand i ubio nekog nesrećnika, u statistikama za dotično oružje piše da ima 1 ubistvo ali da i dalje fali 25 za bronzu a za M1A1 piše da imam 0 ubistava ali da mi fali 24 za bronzu. :) Izgleda su malo zeznuli ova dva oružja oko brojanja.

Pride 7 ubistava sa M1 garand tretira kao SMG efficiency pin :)

Poslednja izmena:
I pao je Platinum Star za M416 :) Sad ce ulivati strah protivnicima kad vide platinastu zvezdicu kad ih ubijem :p
Nego ova ekipa iz poslednje 2, 3 partije.. razbijaju kako igraju, mislim da su stalno imali igraca manje, a opet su nas razbijali..

I pao je Platinum Star za M416 :) Sad ce ulivati strah protivnicima kad vide platinastu zvezdicu kad ih ubijem :p
Nego ova ekipa iz poslednje 2, 3 partije.. razbijaju kako igraju, mislim da su stalno imali igraca manje, a opet su nas razbijali..

E a ja danas dobio platinum zvezdu za m60. Dobio sam jos neku insigniu u toj partiji, imao sam 24000 poena ukupno na kraju. Drugo je bilo ono nesto battlefield knowledge ili slicno.

A za ove zadnje, pre ce biti da mi nismo bas imali dobru saradnju sa ostalima i bolji tim. Nisu oni bili nesto posebno. Laguna Presa je laka sve do zadnje baze jer je siroka mapa a onda nastaju problemi ako odbrana zna sta radi na kraju.

Malo je smorilo što se sve više igra na neku foru. Manijaci napakuju UAV sa gomilom C4 i detoniraju ga pored M-comm.

Da, to im je fora bila.. ali ***, mora se spotovati UAV, i oboriti ga pre nego sto dodje do Mcom-a, a i valjda ne moze to na svim mapama koliko znam.. ali najjaca fora je sto UAV ne eksplodira posle detoniranja, to moraju pod hitno ispraviti. Takodje bi mogli da nameste da ako postavis eksploziv na Mcom, a tvoj tim ostane bez ticket-a, da moze da pukne Mcom, odnosno da moraju da ga defusiraju da bi pobedili..

Malo je smorilo što se sve više igra na neku foru. Manijaci napakuju UAV sa gomilom C4 i detoniraju ga pored M-comm.

Da da, ja sam se krstio kako oni kamperi na Valparaiso digose u vazduh stanice bez ikakvog napada.

I koji je fazon u igri da Heli moze da se popravlja u letu ako ima inzenjera u njemu. Very lame a objasnjava kako sam skoro iz tenka ispalio jedno 200 metaka iz MG-a direktno u kabinu pilota i bukvalno nista. Kao da sam imao sundjer za metu.

Da, to im je fora bila.. ali ***, mora se spotovati UAV, i oboriti ga pre nego sto dodje do Mcom-a, a i valjda ne moze to na svim mapama koliko znam.. ali najjaca fora je sto UAV ne eksplodira posle detoniranja, to moraju pod hitno ispraviti. Takodje bi mogli da nameste da ako postavis eksploziv na Mcom, a tvoj tim ostane bez ticket-a, da moze da pukne Mcom, odnosno da moraju da ga defusiraju da bi pobedili..

E da, primetio sam to malopre na port valdez, aktiviran je bio eksploziv ali je nakon zadnjeg ticketa partija odmah bila gotova bez obzira da li ovi defusiraju ili ne.

Poslednja izmena:
I koji je fazon u igri da Heli moze da se popravlja u letu ako ima inzenjera u njemu. Very lame a objasnjava kako sam skoro iz tenka ispalio jedno 200 metaka iz MG-a direktno u kabinu pilota i bukvalno nista. Kao da sam imao sundjer za metu.

Pa verovatno isti onaj kada neki sa tenkom stanu i samo rostiljaju, a da im pri tom odbrana ne moze prici jer se nalaze van njihove linije kretanja :p :p :d :d

Pa verovatno isti onaj kada neki sa tenkom stanu i samo rostiljaju, a da im pri tom odbrana ne moze prici jer se nalaze van njihove linije kretanja :p :p :d :d

Nisam mislio na to, ja iz tenka moram da IZADJEM i izlozim se eventualno nekom u blizini a u kopteru on ladno popravlja blackhawk u vazduhu. Ja ne mogu u tenku da pucnem prstom i da ga popravim. Jos kad se lik povuce unazad i ostavi inzenjera da trckara za tenkom to izgleda komicno he he. Gledao sam bas sinoc kako iza pilota lik varnichi sa alatkom :p. U prvi max sam pomislio da puca kad ono... Pa nije ni cudo kad je jednu partiju bio u vazduhu pola sata i niko mu nista nije mogao.

A sto se tice toga da ne prilazimo, imali ste i vi sa vase strane dovoljno metoda da nas neutralisete. 2 navodjena lansera, inzenjeri sa njihovim rpg-ovima, mine, uav, mortar strike. Sta je mogao jedan tenk da uradi a da bude vama po volji, da se zaleti da bi vama olaksao posao? :D

Poslednja izmena:
A sto se tice toga da ne prilazimo, imali ste i vi sa vase strane dovoljno metoda da nas neutralisete. 2 navodjena lansera, inzenjeri sa njihovim rpg-ovima, mine, uav, mortar strike. Sta je mogao jedan tenk da uradi a da bude vama po volji, da se zaleti da bi vama olaksao posao? :D

ne radi se o tome.

prvo, jeste da se tako kao sto kazes moze unistiti tenk, ali kad stanes relativno daleko mozes da popijes samo jedan hit. u tom trenutku ide rikverc, popravljanje i nazad na pocetnu poziciju. da bi izginuo na toj daljini moras imati 2 sinhronizovana pogotka u jako kratkom vremenskom razmaku, sto na toj daljini je jako tesko, pogotovo kad su unutra (u tenku) dvojica, od kojih je jedan inzenjer.

drugo, nije poenta tenka da se steka u pm i da puca po bazi, skuplja poene i budzi k/d a da pesadija ide.. peske, jelte, i da gine ko sumanuta jer tenk nece da probija odbranu da slucajno ne bi poginuo..

u teoriji to bi trebalo da bude ovako (i tako jeste kad igraju ljudi koji hoce da njihov tim pobedi): tenk utrcava u bazu, mi kao odbrana svu paznju skoncentricemo na njega da ga unisitimo, a za to vreme se pesadija provukla pored i nas m-com je miniran. to nam se dosta puta bas i sinoc desavalo. ja sam dobio pin za unistavanje vozila, dobih nekoliko double kill-ova na taj nacin, pritom izgino gomilu puta pri pokusaju da unistim tenk, ali oni su nama uvek unistavali m-com. a ako cu ja sa tenkom da blejim 500m od baze i nasumicno pucam na crvene strelice kad mi neko spotuje nekog u bazi, dok moja pesadija gine ko nenormalna jer ne mogu da prodju, onda je jasno da ja igram za sebe, ne za pobedu.

Nisam mislio na to, ja iz tenka moram da IZADJEM i izlozim se eventualno nekom u blizini a u kopteru on ladno popravlja blackhawk u vazduhu. Ja ne mogu u tenku da pucnem prstom i da ga popravim. Jos kad se lik povuce unazad i ostavi inzenjera da trckara za tenkom to izgleda komicno he he. Gledao sam bas sinoc kako iza pilota lik varnichi sa alatkom :p. U prvi max sam pomislio da puca kad ono... Pa nije ni cudo kad je jednu partiju bio u vazduhu pola sata i niko mu nista nije mogao.

Kao sto rekoh, poenta je kada tenk STOJI IZA GRANICE KOJU MOZE DA PREDJE ODBRANA.......
To nije nista manje gore nego to sto je taj radio u heliju....
Pa i ti si sa jednom raketom mogao da oboris heli, bez obzira na eng-a unutra, zar ne?
Inace ja sam popio 2 suicida da bi postavio c4 na vas tenk, ali nisam mogao da verujem da 3 c4 mine nisu mogle da vas unistre... mozda bas zato sto je bilo u zabranjenoj zoni za def?

Kao sto rekoh, poenta je kada tenk STOJI IZA GRANICE KOJU MOZE DA PREDJE ODBRANA.......
To nije nista manje gore nego to sto je taj radio u heliju....
Pa i ti si sa jednom raketom mogao da oboris heli, bez obzira na eng-a unutra, zar ne?
Inace ja sam popio 2 suicida da bi postavio c4 na vas tenk, ali nisam mogao da verujem da 3 c4 mine nisu mogle da vas unistre... mozda bas zato sto je bilo u zabranjenoj zoni za def?

Ne mozes da unistis heli ako se digne skroz gore, jer cak i oni lanseri nemaju domet za tako nesto. Jedino da se desi luksuz za odbranu da pilot spusti helikopter i uspori ga da bi ovi preciznije gadjali.

Situacija od sinoc, psiho je posao unazad u jednom trenutku kad si ti prisao, tako da nije sve vreme tenk bio iza granice za odbranu. Ja znam samo za tu jednu partiju od sinoc, ne secam se da si ti imao neke suicide, mozda u nekoj partiji ranije posto sam se ja kasnije prikljucio. Video sam da si vec igrao neke partije protiv psiha i cvejica, ja sam za to vreme gubio vreme sa nekim anonimusima na arici. Ma poenta je da se nismo nesto ni trudili u toj partiji jer sta vredi sto smo mi u tenku kad nema ko da to iskoristi. Jesmo li uopste presli prvu bazu tad? Ja dignem ruke u tim trenucima.

Tenk sluzi kao podrska iza daljine, a ne kao kamikaza u prve redove da se inz izivljavaju na njemu. Fora kod tenka sto lepo rasturis celu mapu, nemaju vise gde da se stekaju i odlicno spotuje.
Ja kad uzmem tenka nikad ne jurim napred osim ako je zadnji Mcom miniran pa odem da branim.

Ono za UAV je totalno trulo, cak sam na kraju otisao u bazu i klao *****e, sjebali na sve Mcome sa UAV.

Gde to ne moze da se sacuva ? Samo na Port Valdesu se tacka A lako unisti sa tenkom.
Pa sto tenkovi imaju toliko domet ako sluze da budu kamikaze ?
I koliko tenk moze da prezivi ako uleti u bazu, 10sek ? Nisam ih unistio 400 pa ne znam koji najlakse naebu.

Poslednja izmena:
ma ne pricam ja da sam tenk unisti mcom. ali kad on uleti u bazu, svi ili beze ili ginu pokusavajuci da ga unsite dok mcom ostane slabije cuvan da pesadija uleti i minira.

a ne dao ti bog da i odbrana ima tenk, a tvoj bleji u pozadini i pljucka..

Nazad
Vrh Dno