Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 [Xbox 360 & PS3]

Ljudi, ja sam bio ubedjen da mi je veceras bilo najgore vece u BC2 jer kad sam se prikljucio zaredjao sam sigurno 3 jako lose partije. Onda psiho ode, Kimi ode, ostao je u igri pilac i samo sto sam usao u partiju sa njim on je izasao i malo je falilo da i ja izadjem jer smo bili 9-5 u timovima za nas.

Ja reko ajd taman malo da snajperisem za jos jednu zvezdu i malo malo dodjose timovi na 8-8. I da vidis pocese polako oni da unistavaju nekako jednu po jednu stanicu a ja totalno opusteno, malo snajper, malo m60. Bukvalno nigde nisam trcao vec polako, malo tamo malo 'vamo i dobih ja jos jedno vece sa glinenim golubovima :D. Jednoj mukici sam totalno zagorcao vece :D Bukvalno solo partija a sreca da sam imao nesposoban tim koji nije uspeo da spase nijednu stanicu osim poslednje :p

Bas sreca sto sam ostao iako nisam ocekivao nista posebno.

img0457qc.jpg

My fucken god, garrete, pa ti nisi normalan :D Congratz, ovo je stvarno za slikanje :)

Znaci igrajte, igrajte i kad vam ne ide jer mozda vam se bas posreci kao meni :)

Cini mi se da nikad necu nadmasiti odredjeni skor iz bete ali je ovo drugacije jer u toj partiji nisam bukvalno izlazio iz tenka sve vreme.

Meni u poslednje vreme ne ide, kd posle svake partije mi je obavezno ispod jedan, pucaju sa svih strana, ne znam šta je. Da li je do mene, ili ovi ljudi igraju sve bolje i bolje... I čini mi se da su medicova oružja oslabljena, pošto u duela 1-1 sa inžinjerom uvek gubim, health mu bude na 30 posto a ceo šanžer ispraznim na njemu. Koja klasa je najbolja za dobar kd učinak?
Dodatak, svaka čast! Daj snimaj malo kako igraš da kupimo fazone.

Nema tu nekih fazona, mora se imati i malo srece. Pre ovoga sam imao 1-6 i 1-5 partije gde nisam mogao nista da uradim jer sam odmah bio ubacivan u srediste borbe gde te gadjaju sa svih strana i jos se uvuku duboko u tvoju teritoriju iza ledja.

Menjajte klase kad vam ne ide na jedan nacin.

zar je bitno? kome je to vazno (k/d), taj nikad nece da trci prvi, taj nikad nece da postavlja/defuse-uje bombu, taj se samo steka negde, taj visi u tenku ali ne istrcava sa tenkom da probije odbranu sto mu je cilj vec iz daljine puca..

To lutko! :d

zar je bitno? kome je to vazno (k/d), taj nikad nece da trci prvi, taj nikad nece da postavlja/defuse-uje bombu, taj se samo steka negde, taj visi u tenku ali ne istrcava sa tenkom da probije odbranu sto mu je cilj vec iz daljine puca..

Samo se vi tesite :d al dobro, ko ce, nego svoj svoga :D

@ Switch

Medic-ova oruzja oslabljena? :)

Nemoj u noge da pucas, gadjaj gornju polovinu tela i recoil ce sam da baci nisan na glavu, u vecini slucajeva.. nemoj da raspaljujes rafal u panici, vec pucaj u vise kratkih rafala, a na daljinu samo po jedan metak..

Ma ok, ali ja u pocetku uopste nisam obraćao pažnju na kd dok se nije počelo o tome raspravljati na forumu, a onda kad sam pogledao nisam mogao da verujem, pošto mi je kd bio ispod 0,5, što je sramotno. Ali ja prevashodno igram timski, ako vidim da i ostali igraju timski, ako svako radi šta hoće onda se i ja malo više posvetim statistici.

Samo se vi tesite :d al dobro, ko ce, nego svoj svoga :D

vidim prepoznao si se u mom postu :)

ne ozbiljno, juce vidim pilca i timemastera kako postave na A bombu i pobegnu. na mapi vidim da je nekoliko ljudi iz mog tima blizu i kapiram da ce oni da razmontiraju pa sam krenuo da jurim ovu dvojicu. i dok ih ja trazim po okolnim stekovima gde su se zaputili, iizadje mi obavestenje da je bomba explodirala jer naravno, svi stoje pored mcom-a i niko nece da pridje da defuse-uje da ne bi zginuo..

E ***, odustajem stvarno :) kad oni koji bi trebali da skapiraju, ne skapiraju foru onda *** :) Naravno da se nisam prepoznao, jer bukvalno uvek idem da postavim i defusiram :) ali naravno na brzaka proverim da neko ne cuci pored mcom-a i ceka one 'koji ne mare za KD i igraju samo na objektive' :) Super je to, ali nisi mnogo ucinio timu ako prvo ne ubijes onog koji cuva mcom :)

Naravno... i igrao si par puta sa mnom, valjda si video da nisam od takvih :)

A pretprosle noci, na koga si se spawn-ovao na Nelson Bay-u na poslednjem Mcom-u, i ko je postavio tu bombu? ;)

Jos malo pa vam se i ja prikljucujem, samo da zavrsim SP (na pola igre sam se zapitao zasto sam uopste i poceo da igram SP ali ako nista drugo bar dobro dodje kao zagrevanje) i resim neke hardverske probleme oko konekcije...

Pa posto nema friendly fire-a u Normal modu, snaci ce se odlicno :D :p

Jos malo pa vam se i ja prikljucujem, samo da zavrsim SP (na pola igre sam se zapitao zasto sam uopste i poceo da igram SP ali ako nista drugo bar dobro dodje kao zagrevanje) i resim neke hardverske probleme oko konekcije...

Vec sam se zabrinuo da neces ni uzimati BC2. :)
Stize pojacanje, internet frikovi cuvajte ledja, Ranko ce sa SMG-om da nakace, ja sa nozem. :-devil-:
Citam zadnje 2 strane i ne verujem koji ste rookie-iji ! :smackbum:
Jbo K/D, meni nekad bude 0,35, a sledecu vec 3,5. Fora je imati dobar tim oko sebe i da svi napadaju u grupi.

Ne treba se opterecivati sa KD-om, u vecini slucajeva ne zavisi od tebe, vec si se nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme, ili je drugi tim mnogo bolji.. Nekad naletim na ludake protivnike, 40 i neki level.. odma znaj da ti u toj partiji nece biti pozitivan kd.. :) To je prokletstvo internet generacije i novog sistema igranja online igara. Dok se islo u igraonicu ranije, nije bilo tih fensi statistika i gluposti.. samo se racunalo koji je tim bio bolji. A sad su ljudi optereceni time sta ce drugi reci za njihove statistike, i onda se namerno stekaju da ne bi zaginuli, ala MW2 'cucim iza firizidera i ubijam sa ledja' :)
Sa jedne strane su i gotivne te detaljne statistike, ali i imaju i velike kontra-efekte..
A da ne pricam o onome sto skoro svi igraju online fps kao da je RPG.. Koliko samo tema ima na EA forumu, tipa "otkljucao sam sve klase i sva oruzja, sta sad da radim?" :wall:

To je prokletstvo internet generacije i novog sistema igranja online igara. Dok se islo u igraonicu ranije, nije bilo tih fensi statistika i gluposti.. samo se racunalo koji je tim bio bolji. A sad su ljudi optereceni time sta ce drugi reci za njihove statistike, i onda se namerno stekaju da ne bi zaginuli, ala MW2 'cucim iza firizidera i ubijam sa ledja' :)
Sa jedne strane su i gotivne te detaljne statistike, ali i imaju i velike kontra-efekte..
A da ne pricam o onome sto skoro svi igraju online fps kao da je RPG.. Koliko samo tema ima na EA forumu, tipa "otkljucao sam sve klase i sva oruzja, sta sad da radim?" :wall:

***, internet penisi izgleda idu u paketu sa internet generacijom i internet vremenom :)

ja sam "zakjucao" recon i engeener klasu :D bilo bi dobro da ima nesto posle toga ne znam kao rankovi posebni recon expert veteran itd a ovako je malo glupo :D

ja sam "zakjucao" recon i engeener klasu :D bilo bi dobro da ima nesto posle toga ne znam kao rankovi posebni recon expert veteran itd a ovako je malo glupo :D

Mi o internet generaciji, a internet generacija na vrata :D :S:

Zasto bas meni uvek ovo mora da se desi, odigrao prvu extra partiju i pred kraj me izbacilo u glavni meni, naravno sve sto sam uradio u partiji je izbrisano, igrao sam nekih desetak partija danas i bar tri puta me je izbacio server, ili puko sta vec...
Mislim bas bezveze, igram extra 40 minuta i posle me izbaci u glavni meni bez ikakvog objasnjenja, desava li se ovo cesto kod vas jer ja samo sto sam krenuo online imam lose utiske...

Jesi siguran da ti je sve izbrisano? Trebalo bi da se u realnom vremenu racunaju statistike, nije kao KZ2 recimo da moras da zavrsis partiju. Mada meni je jednom do sad progutala igra malo poena, a sto se tice pucanja veze i ostalo, i to sam nekako izbegavao do sad..

A sad su ljudi optereceni time sta ce drugi reci za njihove statistike, i onda se namerno stekaju da ne bi zaginuli, ala MW2 'cucim iza firizidera i ubijam sa ledja' :)

Ajde, ajde, nemoj biti tako strog prema sebi :p :p :d

Btw, sta sad da radim, sve klase zakljucane vec 3 dana, moj zivot nema vise smisla... :d :d

Nazad
Vrh Dno