Šta je novo?

Battlefield 4

Gledaj, da je mene cim sam uzeo igru (pre 2 meseca) zanimao revive (mada ja nisam ni znao da to postoji) ja bih odmah to pitao, a ne 2 meseca kasnije, prvo mi je u ocima bila zabava pucanje, pa tek onda sve ostalo... Municiju nisam ni delio prvih par dana igre jer nisam znao, ali cim sam ovde na forumu procitao da to moze I da onaj koji to ne radi je klasican bot, ja sam poceo da delim ko lud, I uglavnom me poeni na municiju unapredjuju na bolji level, a tek sam sad popravio K/D na 1, sto je I dalje nista, ali s obzirom da nisam pro, I da mi je to prva MP FPS igra (ne racunam CS), ja sam zadovoljan, ali ti koji si iskusan me slobodno smatraj botom, nema ljutnje ;) :D

Drži se ti molim te kodačina, a pusti nas starije čiče da se igramo sa tenkovima, medpackovima, municijom itd.
Predlažem i Super Mario igre, mnogo manje uništavaju sive ćelije kod omladine. ;-)

Cepam ovaj battlefield ko blesav, super su odradili, ali me **** graficka, pa nemogu skroz da uzivam u njoj

Drži se ti molim te kodačina, a pusti nas starije čiče da se igramo sa tenkovima, medpackovima, municijom itd.
Predlažem i Super Mario igre, mnogo manje uništavaju sive ćelije kod omladine. ;-)

Ja CoD u zivotu nisam MP upalio (samo na gejming sajmu sam opikao Ghost I bas sam se razocarao, ni da pridje BF3, a kamoli BF4), tako da se njega ne mogu drzati, jedino ako smatras za SP, to je druga prica. A sto, ja kao verovatno 10god mladji nemam pojma da vozim tenk ili da dajem municiju ?? Ne igram velike mape gde se koriste tenkovi, hilisi I ostala vozila, jer nisam toliko dobar, I onda me ubije ko stigne, em sto ne znam odakle me puca, em ovi moji nista ne saradjuju, ja mu trazim health on me iskulira, a kad treba municija ja dajem, mislim ja saradjujem maksimalno koliko mogu ali dzabe. Na kraju ispade ja crna ovca xD :D

Nevezano za temu, koji sajt je najbolji, najprovereniji za pre-order, tj da im platis, a da te ne *****u za cd-key ?? Hvala unapred :)

Glupo je omalozavati nekoga ko kako sam kaze se prvi put susrece sa fps mp igrom. Ali dobro sta je tu je, takvi su ljudi. Samo lagano naucices sve vremeno, prosto je ko pasulj. A to sto kazes da igra codacine, pa ovo je u tom rangu, nista komplikovanije, ima 2 dugmeta vise da stiskas i to je to...

@Marko1996
Ni ja nisam znao gde je levo i sta treba da radim posle prelaska COD na BF2(kratko) i BC2.Mozes da biras put COD i BF igraca,ovaj drugi ti je malo redji i ginuces kao glineni golub i nerviraces se kao budala gledajuci saborce(uglavnom).Igraj sta ti odgovara,pazario si igru.Ako hoces da budes timski igrac probaj da uleces u borbu sa igracima koji vole takvu igru i uci od njih.

Glupo je omalozavati nekoga ko kako sam kaze se prvi put susrece sa fps mp igrom. Ali dobro sta je tu je, takvi su ljudi. Samo lagano naucices sve vremeno, prosto je ko pasulj. A to sto kazes da igra codacine, pa ovo je u tom rangu, nista komplikovanije, ima 2 dugmeta vise da stiskas i to je to...

E bas to, pogodio si u metu :) Ja sam SP od BF3 presao jos kad je izasao, ali FPS MP nikad nisam igrao (kao sto sam ranije rekao CS 1.6 ne racunam), jer nisam bio u fazonu original igrica, samo pirati, al kad sam jednom probao, zarazio sam se, i kao sto kazes vremenom sam dosta naucio u MP, od saradjivanja, pomaganju, bolju preciznost dok pucam, ali naravno jos neke stvari nisam, al koliko dugo igram, dovoljno sam naucio. :)

ima i trece, ono za defib

Pismenost je ono sto bode oci. ;)

Pismenost je ono sto bode oci. ;)

Opusteno, kurcevitost je takodje nesto sto bode oci. *****avas decka koji je tek poceo da igra to dovoljno govori o tebi. A verovatno nisi ni ti mnogo bolji ;) A to sto kucam na brzinu i ne proverim sta sam otkucao, to ti priznajem da je moja greska. Ali makar nisam bezobrazan prema nekome ko pita za savet. To dovoljno govori o tebi.

Poslednja izmena:
Ma nemate vi pojma, ja sam naj_bolji :D

Elem, da se vratimo na temu: igra je dobra, ali ima sitnih bagova (bar kod mene). Kad menjam oruzja nestane mi nisan po nekad; padam od jednog metka po nekad; fps nije bas konstantan, ima padova. Igraci su mnogo losiji nego u BF3 u smislu da niko ne spotuje, ne popravlja, revivuje, samo kill kill. Ali igra je ok sve ukupno

I samo da se nadovezem.Otkud taj elitizam Kao bf je za neku ozbiljnu populaciju, a za klince cod. Najvise sam mrzeo takve gejmere. Mada pazi ako ti ne provaljues da je bf sve blizi codu, onda to dovoljno govori i o tebi kao gameru, nazalost ne govori nista pozitivno.

Jel iko igra HC mod sem mene i Lozaca?
Čoveče koji loš teamplay, smuči mi se igra nekad.

Btw za ovog gore, jes profesor aj anderstend ju! :D
To što svi koriste koje kakve skraćenice na forumu nema veze sa pismenošću. Ono što nervira kod omladine kad napišu rečenicu treba ti translator da bi skontao šta je hteo da kaže. :d

ja sam ugasio minimapu preko damage tweakera i mnogo bolje igram sad, sumljam da ima neko jaci,

A ti si borisov ortak:d Pa sto ne kazes covece onda je ok. Vi sto igrate hc ste uvek bili malo cudni :p

ja sam vidio da neka nada macura igra hard kor mod, ne retko je u nekom tenku

Pa HC mod je prava stvar, kao i HC rnjava. :d
Normal mod je softcore. :D
Besmisleno je I igrati mod gde treba 20 metaka da ubiješ nekog, plus ovako buđav netcode, prosto milina,!

Nego planiram sebe castiti nekom igrom, pucacinom, e sad dal kupiti BF4, ili da pre-order jednu igru koja tek treba da izadje?? I da, koji sajt je najpouzdaniji za pre-order, tj da pre-order igru, al da te ne *****u i ne posalju cd-key, a ti pukao 40EUR.

I da, jel se moze igrati BF4 na APU-u konkretno A8 5600K, bez seckanja, naravno sa nenapucanim detaljima, BF3 ide ko lud na medium-high detaljima u 1360x768 rezoluciji, pa da pitam za BF4 za svaki slucaj :)

Jel iko igra HC mod sem mene i Lozaca?
Čoveče koji loš teamplay, smuči mi se igra nekad.

Btw za ovog gore, jes profesor aj anderstend ju! :D
To što svi koriste koje kakve skraćenice na forumu nema veze sa pismenošću. Ono što nervira kod omladine kad napišu rečenicu treba ti translator da bi skontao šta je hteo da kaže. :d

Sta je translator? Covece sad moram ukljuciti google prevodilac da vidim...

Povlacim ono sto sam napisao da je igra totalno njesra jer nije, ovo pisem poslije nekih 30ak h u igri... Ima potencijala i to velikog samo mislim da su krenuli u totalno pogresnom smjeru od BF3, naginju vise ka vecinskoj COD populaciji i konzolasima i onda se dobije ovakav poluproizvod. Sve su to pokusali zamaskirati "realnijim" kretanjem i mozda jos nekim sitnicama i u svoj toj zurbi da se to stop prije odradi (citaj : UZMU PARE) napravili su niz propusta. Gledam onog lvlcap i ostale placenike i dodje mi da povratim kad krenu sa pricama "BF4 je dosta brzi od BF3" itd. To jednostavno nije istina! Kretanje je ocajno! Kao da plutam ***, k'o mutava plovka! Zvukovi (pogotovo na wartapes) su blagi uzas itd.

U BF3 je bio mod za svakoga dok ovde smisao TDM-a ne postoji ili uopste bliske borbe. Saglasan sam i postujem svakoga kome je BF4 bolji od proslog, nismo svi isti naravno. Nego imam osjecaj da bar 70% ljudi zna o cemu se pise i sami su uvidjeli da je BF4 korak nazad sto se tice, ako nista, onda GUNPLAY-a...

Sama cinjenica da je preko 70% servera prazno nesto govori...

Vjerujem da ce vremenom ova igra biti sve bolja i bolja, da ce ispraviti mnoge propuste i greske...

U suprotnom, Battlefield RIP.

Diskusija definitivno ide u pogresnom smjeru...

Ukratko : Onaj ko je navikao i 90% vremena u BF3 igrao samo TDM nece naci BF4 pogodnim za to jer je TDM mod u BF4 VELIKO njesra!

Conquest je svakako bolji i kompletniji mod, pogotovo u HC (Summoning Boris :d).

Citajuci Battlefield Forums cini mi se da je postotak i.m.b.e.c.i.l.a. koji igraju BF4 mnogo veci nego sto je bio u BF3. Zlatna vremena dolaze...ili mozda zlatni tus...

Citajuci Battlefield Forums cini mi se da je postotak i.m.b.e.c.i.l.a. koji igraju BF4 mnogo veci nego sto je bio u BF3.

Ovo definitivno. Igrao na Lockeru pre neki dan, i svi se nabijaju u sredinu kod one zastavice u sredini mape, i spamuju granate kroz onaj prolaz. Ja odem jedini da cuvam flank (onaj kome se pristupa putem spoljne snezne staze) i naravno neki protivnicki squad naleti, ubijem jednog, drugi ubiju mene, i onda ih onako lepo naslagane izrokaju granatama od pozadi. Tu su ubili bar 15 njih trojica. Bilo je 24 vs 24. Cudo jedno kako niko ne flankuje, cim flankuje pobije sve ovce kao na klanju :D i u bf3 je tako bilo, ali manje izrazeno.

Poslednja izmena:
Mnogi ovde pisu kako je klasican EA/DICE placenik, a ovo mu je vec treci video za mesec dana gde kritikuje BF4:

Off ponovo obrisan a za nastavak besmislene diskusije, klanska prozivanja, patkometrije i sl slede poeni.

Nego planiram sebe castiti nekom igrom, pucacinom, e sad dal kupiti BF4, ili da pre-order jednu igru koja tek treba da izadje?? I da, koji sajt je najpouzdaniji za pre-order, tj da pre-order igru, al da te ne *****u i ne posalju cd-key, a ti pukao 40EUR.

I da, jel se moze igrati BF4 na APU-u konkretno A8 5600K, bez seckanja, naravno sa nenapucanim detaljima, BF3 ide ko lud na medium-high detaljima u 1360x768 rezoluciji, pa da pitam za BF4 za svaki slucaj :)

kupi bf3, toplo ti preporučujem, za mnogo manje para :)
imaš člana foruma koji ima ključeve, cimaj na PM da ti kažem ko je, da izbegneš te sajtove...

Sad ce da mu oduzmu onaj komp sto su mu dali!:d

Pa nisu mu EA i DICE dali taj komp, vec firma zvana Origin koja nema veze sa EA itd.
Lvl Cap je ok, nije hejter kad ima nesto da kaze on to i uradi ali je uvek koliko-toliko umeren.

Poslednja izmena:
Vrh Dno