Šta je novo?

Battlefield 4

I sta sad ovi jadnici sto su nagurali max rank za mjesec dana da rade? :)

Prvo da isprazne shit bucket. A onda da nađu život.

Meni je Nvidia, podešavao sam nešto u tom Nvidia control panelu i našao nešto za neki core parking i sad je kao malo bolje, tj nisu mi se dešavala ta seckanja. Mada, ko zna, da ne ureknem.

Gde ima taj Core parking u NV Control Panelu? To je valjda podešavanje vezano za procesor a ne za grafičku.

Inače i meni se dešavalo tako da mi odjednom padne fps u igri. Doduše, vrlo sam slabo igrao poslednjih 10ak dana pa nisam mogao da primetim još neki put to.

Jednostavno to gxxxo od klase treba izbaciti iz svake igre jer je karakterno najgora. Svako ko igra trajnije tu klasu treba da se pogleda u ogledalo, mada sumnjam da ce ista da nadje.

This guy:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/SNI1P3R/stats/378898086/pc/

Još pazi mu nik :D

Poslednja izmena:
Gde ima taj Core parking u NV Control Panelu? To je valjda podešavanje vezano za procesor a ne za grafičku.

Ja sam loše napisao, ispade kao da sam u control panelu podesio to za parking. Ne u CP-u sam stavio sve na application controlled, uključio da mi radi samo jedna grafiĆka i još nešto, a parkirao sam jezgra preko regedita. Sad ću jednu partiju da probam, pa da vidim liči li na šta sad.

Inače, đaju mi se mape i Carnex rajzinga.

Da ne trazim BF3 temu, imam jedno malo pitanjce :D na koje dugme se vrsi revive, jes da vec duze vremena igram BF3, ali jos nisam provalio gde se to radi... Inace sam support klasa, ja mislim da ona moze da ozivljava, uglavnom samo mi treba dugme :D

Je li ovo moguće? Mislim ljudski, bez korišćenja nekih nedozvoljenih sredstava:

http://bf4stats.com/pc/AJ-R4yd3r

Sa SRR snajperom procenat hedšotova po kilu je 99%! Preciznost 87%. A sve to sa 3,405 kilova. :zgran:

SPM 4,177 :cigar:

Juce je bio D day za BF4. 49 klipova snimljeno, posle probiranja najboljih momenata imam dovoljno materijala za dva videa. Ovo je prvi:

Da ne trazim BF3 temu, imam jedno malo pitanjce :D na koje dugme se vrsi revive, jes da vec duze vremena igram BF3, ali jos nisam provalio gde se to radi... Inace sam support klasa, ja mislim da ona moze da ozivljava, uglavnom samo mi treba dugme :D
Da ne ispadne uvreda, ali onaj što bi rado ugasio minimapu jer mu smeta na ekranu a za avione koristi samo shift taster, te onaj što ne zna šta su tiketi a igrao je xy sati barem BC2, u odnosu na ovo deluju inferiorno.

Poslednja izmena:
Uzmem sad i ja da igram conquest malko na većoj mapi, sa vozilima, uzmem inženjera i sad moj lik vozi tenk i skoro mu skroz prs'o i ja ga jurim kao ***** da ga popravim, on samo pobeže i vozginu.

Cuj da stoji u mestu i bude laka meta, kad moze da se popravlja dok se krece.. :)

Uzmem sad i ja da igram conquest malko na većoj mapi, sa vozilima, uzmem inženjera i sad moj lik vozi tenk i skoro mu skroz prs'o i ja ga jurim kao ***** da ga popravim, on samo pobeže i vozginu.

Sve, sve, ali kad mi medik predje preko lesa ko pored turskog groblja...

Koliko su losi zvukovi oruzja u BF4...ovo je uzas. Mnogo bolje su zvucala u BF3.

Nisam ni mislio na takve situacije

Koliko su losi zvukovi oruzja u BF4...ovo je uzas. Mnogo bolje su zvucala u BF3.

Kontam sve i nekako da su otišli lošije u odnosu na BF3 po pitanju XY stvari, ali.. kako su uspjeli dobiti lošiji zvuk. Zvuk kao zvuk nije da je nesto posebno loš vec mi sve puske svuče isto. Par promila razlike. Proveo sam desetak sati u igriu pa nisam isao u dubiozu ali ovako na prvu.. razočaran i po tom pitanju.

Upravo tako! Skoro sve puske zvuce prilicno identicno i lose! Pa covjece kao da airsoft puskom pucam a furaju se na nekakav über rat/ludnica od kretanja vojnika/levolution itd.

Ne znam sta ce biti kasnije ali za sada mi je ovaj BF4 prilican FAIL od igre, samo je grafika dobra...

...koji je, uglavnom, zabranjen na serverima na kojima igram. Nije to u pitanju, vec jednostavno ima ljudi koji sebicno igraju, juris ga pola mape za medipak, ammobox ili repair. Ali dobro, to je stara boljka Battlefield-a, samo mi se cini da se iz nastavka u nastavak igre progresivno siri.

Cuj da stoji u mestu i bude laka meta, kad moze da se popravlja dok se krece.. :)

Da bar imam neki turbo u bulji, pa da ga stignem. :d Ma, stajali na sajtu, upravo osvojenom i očišćenom i ode brat.
Inače, retko kad me ožive, a kad me ožive, onda me neko sačeka odma' tu, ne stignem ni da se dignem. Tad ja lično ne gubim ništa, ostaje mi isti K/D, ali, valjda, tad tim izgubi 2 poena.

Verovatno nije prava tema za ovo, al ne mogu da nadjem adekvatnu...

Vidite sve ove kodove za BF4 sto imaju na oglasima za 20-tak evra.
Mene zanima jel mogu ti kodovi direktno na Originu da se redeemuju il treba neka zaebancija preko Amd sajta ?

Onda dobijes jos jedan kojim aktiviras igru preko Origina, skines igru i to je to.

A znaci ipak se dobija serijski broj koji se standardno aktivira preko Origina ?
Onda ok, hvala.

Vrh Dno