Šta je novo?

Battlefield 4

je l' steka score u bf4? cinimi se da sam vise puta ubio igraca, pogledam score isti....

Evo i od mene jedan kratak tupavi klip o ovoj izvrsnoj igri, vozio sam quad 10min po lockerima i gazio ljude ali ne mogu sa mojim netom da uploadujem ceo dan.

hahaha da se nisi malo istripovao da igras GTA a ne BF :D. Sjajan klip u svakom slucaju

Cekaj bre, odakle quad na Lockeru?

Jel moze bf4 na PC-u da se igra sa ps3 controlerom?
Razmusljam da nabavim igru za pc, jer mi propala nabavka ps4 i bf4.

Komandir moze da baci quad na shlogerima ali se uglavnom zaglavi negde na 100m iznad zemlje isto kao i ammo crate ali kao sto mozemo da vidimo cuda se ipak desavaju i ovaj quad je nasao svoj put i primenu.

Ljudi, jel vi imate problema sa pingom na serverima ?? Meni kao neko obavestenje da kao prate neki issue I da ce pustiti informaciju kada ce sve biti sredjeno, I da je zakacilo neke korisnike na svim platformama :p Gde bas mene zakaci u pm :d

E hebo onda pc gaming kad ne mogu zavaljen na kauču igrati.
Kako onda da namjestim tastauru i mis u krilo,i da ownam???
Zato i igram 90% igara na konzoli iako imam dobar pc.

Nista,cekat cu ovaj steam controler,valjda ce biti podrzan.

Probaj na kontroleru, ako ga već imaš, ne gubiš ništa. I ja sam sad podesio dosta igara na džojs, mada nisam mp pucačine, tu bi me već još više silovali, kao da ovo do sad nije dovoljno.

Postoje stvari koje su bolje za tastaturu, i one koje su bolje za dzojpad. Pucacine svih tipova su bolje prilagodjene misu i tastaturi i vreme reakcije je brze. Tako da mozes da igras bez problema, ali bices pownovan u svakoj partiji. Jedino ako igras XBOX onda neces, jer ce i ostali igrati pomocu dzojpada.

A u svakom slucaju,bice mu udobnije kad ga budu silovali,ako bude "zavaljen u kauc"!:D

Jedino mozda bude odlican u avionu.

To je i meni palo napamet, na misu moras stalno da "veslas", da bi zadrzao kretanje na gore (mada moze da se uradi binding na key, ali nije to to), a na gamepadu deluje da bi radilo mnogo lakse preko analognog stika...

Poslednja izmena:
Dadoh mu report na wallhack:).

Kad sam vec u kancelariji,jedno pitanje: dobio sam carobnu kuglu kao wookie.U prvoj partiji je radila,sledecih nekoliko partija kao da bacam kamen,ne ocitava nista(bacao barem 20 puta).Treba da kupim neki DLC sa baterijom ili postoji neka druga skrivena tajna:)?

Poslednja izmena:
5 eura da otkljucas tu opciju :d Mada mozda je jos jedan bug, bio bih iznenadjen sekad makar jednom dnevno neki novi bug ne bi pojavio...

Kako funkcionise supression u BF4

Vrh Dno