koji je dobar program za snimanje videa dok igras, bila je prica ali ne mogu se setim na kojoj strani sad bese?
Jedno pitanje - kako podešavate Shadowplay da radi sa Battlefieldom? Meni sve normalno snimi, ali kada treba da pogledam video, dođe do toga da secka ko blesav na nekim mestima.
Ako imas problema da gledas snimak to je verovatno do nekih codeka koji ti fale ili jednostavno los player koristis.
Kako se pravi 30-0 inace, naucite me..
Shadow mode, 2 minuta, quality high, audio ingame. Ni nema nikakvih drugih podesavanja, niti podesavanja za svaku igru posebno.
Ako imas problema da gledas snimak to je verovatno do nekih codeka koji ti fale ili jednostavno los player koristis.
Bojim se da je covek iz prvog posta u pravu. Mozda mogu malo da ublaze los hitreg povecavanjem udela servera u racunanju pozicija nego sto je to trenutno ali jednostavno nema sanse da uz balistiku, fiziku i ostalo bude kao na shooterima gde projektil instant pogadja metu.
http://www.reddit.com/r/battlefield...eryone_complaining_about_terrible_netcode_in/
10-year professional software developer and architect who develops client and server "netcode" for enterprise business applications
Sto je najtužnije taj gore video pokazuje da netcode funkcionise odlicno. Uz svu kompleksnost igre i tromost interneta, lag izmedju hit detekcije pogotka onoga ko puca i onoga ko je pogodjen je mizeran a svako ko misli da to treba izgledati instant se vara
Sto je najtužnije taj gore video pokazuje da netcode funkcionise odlicno. Uz svu kompleksnost igre i tromost interneta, lag izmedju hit detekcije pogotka onoga ko puca i onoga ko je pogodjen je mizeran a svako ko misli da to treba izgledati instant se vara.
Suma sumarum svi ti testovi i folovi golovi znace jedna obicna 0 iz prostog razloga sto bi svi ti testovi dali drugacije rezultate na srverima sa dva covjeka, sa 64, sa jedne lokacije u odnosu na drugu lokaciju, sa jednog servera u njemačkoj u odnosu na server u japanu ili onog na marsu, ko kakav ima računar, kakav internet i tako dalje i tako bliže. JA recimo nikada nisam imao probleme u BF3 da se toliko cesto gine iza zida kao neki iz prostog razloga sto imama drugi ISP, računar itd itd. Igra ima velike probleme, to stoji kao i moje mišljenje o samoj igri ali mislim da se previse ide u dibiozu "pronalaska krivca". Postoji malo more stvari koje mogu uticati na bagovitost a ne upri prstum u netcode i trazi zamjenu istoga. Identicni se problemi ako ne i veci mogu dokazati u drugim deset puta manje kompleksnim igrama.
Igra je bagovita, treba cekati da je ispeglaju i kraj price. Ja se nadam da ce peglanje doci cim prije obzirom da m ise vise igra BF3 nego četvorka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari