TosaNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2010
- Poena
- 455
Pa pricam o svom nekom dozivljaju, subjektivnom, primetim da partije koje gubim redovno gubim zbog " neorganizovanosti " svoje ekipe vise nego zbog kvaliteta pucanja, jer svi na mapi imamo problem laga. To ti kao blato u fudbalu, ako je teren blatnjav blatnjav je svima![]()
Partije koje gubim gubim zato sto ima previse " cekanja na ishod " a ne aktivnog ucesca u istom.
Jos jedna stvar koju nisam primetio kod BF3 ( mada sam ga slabo i igrao doduse ) jeste " vaznost pojedinih tacaka na mapi " kao sto je bio " Suburb na Karkandu " u BF2 sada su tacke recimo B i C na Flood ili A i B na onoj GOLMUDU. Jednostavno kontrola tih tacaka odredjuje pobednika a i najvece bitke se upravo tu vode.
Razumem o čemu govoriš stim da bih ja dodao da mi se čini da je nekom teren blatnjaviji tj moguće da je razlog u tome što je taj neko nagruvao pušku do kraja, a ja igram bukvalno sa istom puškom ali 0 sa dodacima pa mi se čini da ''teško'' ubijam. Mene ne drži mesto ja više volim da se krećem pa makar poginuo sto puta nego da mi je prostor sužen.
Poslednja izmena: