TosaNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2010
- Poena
- 455
Pa pricam o svom nekom dozivljaju, subjektivnom, primetim da partije koje gubim redovno gubim zbog " neorganizovanosti " svoje ekipe vise nego zbog kvaliteta pucanja, jer svi na mapi imamo problem laga. To ti kao blato u fudbalu, ako je teren blatnjav blatnjav je svima 🙂
Partije koje gubim gubim zato sto ima previse " cekanja na ishod " a ne aktivnog ucesca u istom.
Jos jedna stvar koju nisam primetio kod BF3 ( mada sam ga slabo i igrao doduse ) jeste " vaznost pojedinih tacaka na mapi " kao sto je bio " Suburb na Karkandu " u BF2 sada su tacke recimo B i C na Flood ili A i B na onoj GOLMUDU. Jednostavno kontrola tih tacaka odredjuje pobednika a i najvece bitke se upravo tu vode.
Razumem o čemu govoriš stim da bih ja dodao da mi se čini da je nekom teren blatnjaviji tj moguće da je razlog u tome što je taj neko nagruvao pušku do kraja, a ja igram bukvalno sa istom puškom ali 0 sa dodacima pa mi se čini da ''teško'' ubijam. Mene ne drži mesto ja više volim da se krećem pa makar poginuo sto puta nego da mi je prostor sužen. 😀 volim širinu kretanja koju ima BF 😀. BTW koja je najbolja puška kod medika najbolje pogađa metu?
Poslednja izmena: