Šta je novo?

Battlefield 4

Ali KD 3.71. Ne znam odakle da pocnem sa pitanjima, a da ne opsujem :) Znam da je apsolutno neizvodljivo ako ides ka objektivama, postavljanje/defusiranje u Rush-u da ne pominjem.. Mada svi narandzasti, health pack uvek 'pri ruci' iza kamena.. ne znam..

Uvek kada procitam Bokijev [PC elite] post ova slika mi proleti kroz misli :D.

33469-superbowl-go-pats-eat-____-die-ny-so-hardcore-jpg

Sto da ne. I to je sastavni deo igre

placa ga soros i klanja se cedi:D

gospodine vucicu reaguj

[YOUTUBE]9E9HXYKUHIY[/YOUTUBE]

Po ko zna koji put kick jer sam igrac iz Srbije. Ni sa jednom igrom pored BF3 nisam imao ovakve probleme kod mp. U usta ih bas ona rasisticka!!!

bf4.png

hue

Sve to sto je pokazao mi se desilo ko zna koliko puta u igri. Ali bez preterivanja, sve!
Da me ubiju iz jednog metka pitaj Boga cim, da ispalim ceo okvir u lika i da ne umre, i da je crnje i gore, on onda ispali dva metka i ubije me, a pritom sam ga barem 3-4 puta pogodio u glavu, itd itd itd...
Dobro je, mislio sam da sam ja prs'o, ali sad kad sam video ovaj klip, vidim da je igra smej zivi...

Sve to sto je pokazao mi se desilo ko zna koliko puta u igri. Ali bez preterivanja, sve!
Da me ubiju iz jednog metka pitaj Boga cim, da ispalim ceo okvir u lika i da ne umre, i da je crnje i gore, on onda ispali dva metka i ubije me, a pritom sam ga barem 3-4 puta pogodio u glavu, itd itd itd...
Dobro je, mislio sam da sam ja prs'o, ali sad kad sam video ovaj klip, vidim da je igra smej zivi...

Jel si proverio svoj komp i net? Mora da je do tebe nesto...

isto i kod mene, pucam u lika po pola sata nista ne registruje... igra je tako zbrzana i toliki fail da to vide sad ovi i iz dice pa se muce da izvuku nesto.

Sinoc sam igrao par sati Battlefield 3-Metro rush, dva puta sam ispraznio sarzer u nekog a da da ne ubijem (nije se pomerao, bio u vagonu), tako da je to preneto iz BF3, samo uvecano. Bedan net code ima i bf3 i bf4

Jel neko igrao na nekom serveru gde mu je TEST pokazao da je server sa 3 zelena Bara i da je Good?

Meni svaki server koji sam ikada testirao pise Bad, i imam jedan crveni Bar.

Mozda ne bi bilo lose da pocnemo da pravimo listu servera na kojima nam test pokaze Good?

Kad moram gluposti da pitam, jel sortirate servere po pingu? Evo jedino jos da se zakunem, nijednom mi se nije desilo onako ocigledno da ja pucam u nekog a on da se okrene i ubije me, i opet ne vidim kakve veze ima sa hc-om..

Jel neko igrao na nekom serveru gde mu je TEST pokazao da je server sa 3 zelena Bara i da je Good?

Meni svaki server koji sam ikada testirao pise Bad, i imam jedan crveni Bar.

Mozda ne bi bilo lose da pocnemo da pravimo listu servera na kojima nam test pokaze Good?
Dobra ideja, taman da ih stavimo u Favorite i igramo na njima.

kako to testirate server?

Kad moram gluposti da pitam, jel sortirate servere po pingu? Evo jedino jos da se zakunem, nijednom mi se nije desilo onako ocigledno da ja pucam u nekog a on da se okrene i ubije me, i opet ne vidim kakve veze ima sa hc-om..

Takodje. Refresh i odmah sortiram pa rastucem pingu. Prosecan ping na serverima u koje udjem, 64 players, je 35. Meni obicno pise od 33-45.

Kako nece imati veze sa HC? Na HC-u 60% HP, na normalu 100% HP. To je razlika od oko 2 metka. Nije to malo. Taman dovoljno da se vidi koliko je imao HP neko pre i posle nego sto ste pucali jedan u drugog.

@pilauda
Imas kad odes u opcije run performance test u donjem desnom uglu. Udjes u to i startujes Run Test.

Poslednja izmena:
Vrh Dno