Dr.Mare
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.06.2009
- Poena
- 200
@pilauda
Imas kad odes u opcije run performance test u donjem desnom uglu. Udjes u to i startujes Run Test.
Je li to negde u Battlelog-u ili kada se vec udje u igru?
@pilauda
Imas kad odes u opcije run performance test u donjem desnom uglu. Udjes u to i startujes Run Test.
Je li to negde u Battlelog-u ili kada se vec udje u igru?
Jel si proverio svoj komp i net? Mora da je do tebe nesto...
Koliko god vi mislite da je ovo njihova greška i da je lagan posao, do nekle ste u pravu ali niije baš tako.
Znama da je NetCod katastrofa, ali mislim da je to generalni problem koji nas očekuje u buduće.
Sama mehanika networkinga je loša, trenutno postoje 2 tipa, jedan koriste strategije, drugi tip koriste pucačine, do sad je sve to klizilo jer je broj detalja koji utiču na igru bio mali.
Ako pogledamo sad BF, ima milion gluposti na mapi koji se sihronizuju sa svima, to je ogromna količina paketa/podataka i dolazi do laga tj do grešaka koje sada imamo priliku da vidimo.
Videćemo bilo koji sledeći veliki naslov (nalik BF-u) koji se bude pojavio ,da li će imati iste probleme.
Koliko god vi mislite da je ovo njihova greška i da je lagan posao, do nekle ste u pravu ali niije baš tako.
Mislim da ne mogu da ti filtriraju ip po zemlji,nego da samo mogu region locked server da naprave a onda niko van Nemačke ne može da se priključi.
ne ne ne ne , nisi me razumeo, oni su krivi jer su stavili toliko detalja u igru, pa sadašnja nazovimo tehnologija to ne može da podnese, zato sam rekao da čekao drugu veliku igru( koja ima isto tako milion detalja na mapi koji se sihronizuju) da vidimo ima li iste probleme.
CS radi kako treba jer osim pozicije igrača i metka nema šta da sihronizuje
Grešiš, kad bi se to rešilo zakupom boljeg servera to bi bilo odavno gotovo.Tehnologija postoji, ali stipse nece da daju pare za bolje servere.
To je sustina...
Smith_bre, bas ti ne ide ovo kad se odvajaju reci a kad ne![]()
Alo bre borise spotvanje postoji i na HC serveru samo sto ti ne svetli trougao iznad glave, vec svetlis na mapi. Jednako baguje normal mod koliko i HC. A sto se tice hit indikatora, bili au prisutni i u bf1942 koji je realno bio pure HC.
Alo bre borise spotvanje postoji i na HC serveru samo sto ti ne svetli trougao iznad glave, vec svetlis na mapi. Jednako baguje normal mod koliko i HC. A sto se tice hit indikatora, bili au prisutni i u bf1942 koji je realno bio pure HC.
I'am mali problem sa ovim. Kad pikam kampanju sa visokim podešavanjima, sve radi fino, tačnije, radi konstantno, da tako kažem. A, kad upalim multi, nije bitno da li su podešavanja low ili high,, radi super i mogu normalno da pikam i na pojedinim mapama odjednom zasecka na par sekundi i nastavi da piči normalno. Nije da mi smeta seckanje jer se desi na kratko, ali me ubiju dušmani bar jednom po partiji zbog toga. Neka ideja, nešto? Znam da je u BC2 bilo nešto da se edituje u note pad-u i to je baš poboljšalo performanse na starom kompu.
Jesi li na W7?
Da, Win7. Negde videh da predlažu Win8, mada meni radi sasvim fino, ne zanima me u multiju grafika, samo da nastavi da radi fino, bez tih momenata.
Sa w& suttering ubija, zasto je tako to samo DICE zna (da li?)
Sa w8 pored gubitka stutteringa dobices (cudan izbor reci, znam) i podosta frejmova, zavisno od podsavanja i tako to...
http://www.hardwarepal.com/battlefield-4-benchmark-mp-cpu-gpu-w7-vs-w8-1/
Instaliraj shell na W8 i dobijas W7 Strt nenu i tako to.Znači, savet tvoj je da pičim na Win8? I hteo sam odavno, al' čim vidim samo sliku istog, odustanem. Kažu da će u 8.2, izgleda, da ubace i start, pa se možda i prebacim. Ne znam koliko mi se isplati da na drugu particiju metnem Win8 samo zbog Bf-a, a Win7 ostavim na C. M?
Instaliraj shell na W8 i dobijas W7 Strt nenu i tako to.
Ja sam iz dna duse mrzeo W8 ali zbog Bf4 sam batalio W7 i presao na Osmicu, stvarno mnogo bolje i tecnije radi.
Postoji sansa da upgrade-ujes sa W7 na W8 ali sam u velikom broju slucajeva cuo da to bas i ne radi kako valja.
Nije bre tolika frka da se formatira C i instalira nov sistem, sat-dva posla maximalno, ali obavezno sacuvaj BF4 instalaciju na nekom drugom hardu da ne bi morao sve ponovo da skidas
Nista to nije, tek ce da padne omaz.Hvala vama na tom Njuz.net tipu vrhunskog humora![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari