Šta je novo?

Battlefield 4

e ljudi da vas pitam. Mucim se sa delom igrice ''reach the airfield'' ne mogu da sredim one tenkove i sve njih, i kad sredim tenkove ubije me pesadija :D
Kako ste presli to. To je deo odmah posle kad ubiju onog vodju Kovica na brodu :p

@kokisa29 jel ste to u nekom selu sta ? ne secam se bas dobro misije :/

Nije bas dobro sli skaliranje u igri. Valjda ce se popraviti vremenom.

Nije skoro ništa dobro u ovoj igri, ali valjda će se popraviti vremenom. :d

Bez brige, vec je najavljena expanzija koja popravlja sve bugove.

37ZgBZd.jpg

Jedva cekam.

Poceo sam da verujem system performance test-u i igri.
Ne igram vise na serveru gde ne pise da mi je status GOOD.
Daleeeko manje padam od jednog metka, kad sam 12 metara zazdio iza coska i sl..
Manje metaka treba za ubistvo..
Probajte da se vodite tim parametrom.

Probao i neki subjektivni osecaj je da stvarno pomaze ;)

@slaninica gdje ima ta verzija da se kupi, kontao sam s diskom pa da odmah imam i omot.

Ozbiljno mislim da DICE mrzi vazdusna vozila u ovoj igri. Ne mozete leteti ni 5-10 sekundi a da vam preko celog ekrana pise da ste ''locked on''.

- Soflam
- Anti Air vozilo sa active radar... ne pamtim da je neko vozilo u BF serijalu bilo toliko OP
- Stingeri i ostala lock on oruzja
- Druga vazdusna vozila
- Reacon PLD

Na lancing dam mapi ne mozete ni izaci 10 metara iz baze, a da niste locked on. Ovo i ne bi bio problem da reload vreme za FLARES/ECM nije 30+ sekundi.

Inace, UCAV je nesto najgore sto se desilo ovoj igri. Osobu koja ih je smislila treba odmah dobiti otkaz. Mali avioncic koji gazi ljude po mapi ( znam da sluzi za izvidjanje, ali niko ga ne koristi za to )... ozbiljno?

RRJKCqK.jpg

Poslednja izmena:
I treba da ih mrzi, ta gxxxa treba izbaciti iz igre. Pusku u sake ili gtfo. Da se ja pitam ja bih S300 ubacio u igru cim pilot napravi 10-0 da mu sklonim kezavi osmeh.

Inace, UCAV je nesto najgore sto se desilo ovoj igri. Osobu koja ih je smislila treba odmah dobiti otkaz. Mali avioncic koji gazi ljude po mapi ( znam da sluzi za izvidjanje, ali niko ga ne koristi za to )... ozbiljno?

Nije problem u UCAV problem je u losim mozgovima igraca koji " abjusaju " sve iole normalno radi svog kd ucinka, tipa metro spam granades i slicno, ne radi to Dice rade pajseri u igri.

Poslednja izmena:
A vi ako hocete da silujete infantry eno vam War Thunder pa se vozikajte do mile volje do tada ili do nerfa od Dice cemo vas trtimo sa Stingerima

A vi ako hocete da silujete infantry eno vam War Thunder pa se vozikajte do mile volje do tada ili do nerfa od Dice cemo vas trtimo sa Stingerima

Ja igram War Thunder i ne guraj je u negativni kontekst ;) volim avione ali volim i inf. Tačno je da su avioni i heliji bsht ali to će se popraviti vremenom. Ali da su oružja koja ih skidaju OP i to je tačno. Mene od svega više iritita loš net kod ali to je neka druga priča.

imagesA10HUTXJ.jpg

Poslednja izmena:
Nije WT gurnut u negativan kontekst nego u kontekst igara gde su vazdusne borbe primat sto nije slucaj sa BF. Mora da postoji balans u ovakvoj igri inace bi neki retard satima mogao da seje bombe po mapi i da niko ne moze da ga skine tipa BF3, Bc2 Vietnam i slicno. AA po meni nije OP cak bi Stingere trebalo pojacati, voleo bih da vidim taj Heli gde ga zvizne Stinger ili Igla i on nastavi dalje u borbu, ovde ******i postave 2 inzenjera i mogu da lete satima. Nije problem u Avionima problem je u nemogucnosti da im se kontrira. Takodje se ne slazem da AA iz baze treba da skida sve letelice po mapi, mora da postoji balans. Problem je takodje u " precestom spawn-u " tih istih letelica. No na kraju posto pricamo o ovome znaci da ne pricamo o " Crash-u " sto je opet dobro.

Poslednja izmena:
Dinamitom :) i meni je milo što su anti air Op,jer na većim mapama svi se nabiju u avione i helije, pa ako nema 64 igrača, možeš samo da izadješ iz partije-nemaš protiv koga da igraš kao infantry

a ti ode u Norvesku ni da se javis :p

CG stvarno fali u bf3 i bf4. Nista bez super snajpera...

Toliko nemam ukupno igranja BC2, BF3 i 4, i CS po igraonicama osam godina :d

noob

Vrh Dno