Šta je novo?

Battlefield 4

Jel se meni cini ili ja imam samo 3 aktivna servera ?
Kako je vama namesten ovaj search for server ?

Koja kurćna od igre. Mogli bi da srede i ovo Killed in action svaki put kada izadješ iz helikoptera. Bože budala.

Crashevi tu i tamo, najvise od svega me ubija u pojam ucitavanje mapa, svaki put mislim da se za minut jos poveca..

Pa dobro, ako već pričamo o RO2 (a znamo kome je ovaj komentar upućen) da se umešam i ja. RO2 je izdat u jezivo lošem stanju ja sam jedan od onih koji su igru kupili odmah po izlasku. Oni možda nisu pod EA ali su zato sigurno pritisnuti nekim rokovima i nisu potpuno nezavisni (nisu kickstartovali igru već je morala biti finansirana).
E sad, ponoviću kao i milion puta do sada, mene kao igrača apsolutno ne zanima koji su rokovi, ekonomija, izdavači i ko ih pritiska, meni je bitan produkt i da dobijem ono što sam platio.
RO2 mi je pružila mnogo sati zabave (700-800 ingame ne znam ni ja) ali ako pogledaš RO2 Bench temu u nazad ja nisam branio izdavača kada je igra bila na release-u. Vrlo sam popiz*eo i to pokazao i na oficijelnom forumu kao i gomila drugih igrača a pre svega RO1 igrača.
Ali postoji tu i druga strana medalje, RO2 devovi su igru naplatili 30$ na release-u, par meseci potom cena je bila 20$. Ispeglali su igru, omogućili modovanje iz kog su došle neke od najboljih mapa. Sami devovi su se lepo izjasnili i napisali kako su zaje*ali stvar i napisal ceo roadmap kako planiraju da probleme reše (i rešili su). Krajnje fer.
Posle toga su izbacili i Rising storm koji su naplatili 8$ igračima koji imaju RO2 i koji nije DLC već skoro nova igra (koja je meni miljama iza vanile ali ima mnogo igrača kojima se sviđa). A uskoro stiže i nova igra/mod InCountry Vietnam. Patchevi su redovni, igra se pegla i dalje, pre mesec dana su ubacili i neke nove puške i lista ide dalje a igra je izašla malo pre BF3. Za to vreme Dice je izbacio 3 patch-a za BF3, nikada nije popravio netcode, uveo premium, naplatio nove mape i oružja i izbacio još gori BF4 sa još pokvarenijim netcode-om i ponovo naplatio nove mape i oružja, očekujem još dva patcha a onda BF5.

Daleko je Dice od Tripwire-a...

Pa ako mislis da je tebi upucen onda ok. :) Govorim generalno i tad je bio jos veci rusvaj pa je posle par meseci sve ispravljeno. Uopste nije poenta koji developer ima bolji PR sa javnoscu, cak to nisam ni mesao ko je > od koga, to je bas fanbojski i glupo jer su mi i jedni i drugi OK i nisam fan ni jednih ni drugih. Hocu samo da kazem da treba malo da se strpi, ne mora da se jurca da se kupi ako neko misli da je toliko lose i bagovito, a ko je kupio i lose radi ***a, nek saceka malo - bice bolje... ipak je kuknjava bas preplavila temu.
A inace, sad se jos setih, jel bese i onaj origin refund vazi za bf4, da se refundira ako ti se ne svidja posle dan-dva ili kako bese?

A sto se tice price o EA, bio je jedan iskren i ne bas za javnost post na wmd forumu, od likova iz SMS-a (Shift) koji su radili pod EA i prica nije bila o tome da su bili pod pritiskom i haosu u developmentu, vec je jedini problem bio kasnije kada je EA radio malverzacije sa budzetom igre gde je igra na papiru imala mnogo vecu vrednost i sav kajmak je otisao njima, uz ono klasicno americko da su imali preskupe advokate koji su isto toliko i vredeli na sudu.

anyway, da ne teram vise u off...

Meni je ucitavanje na 7200RPM HDD oko 2 minute, ponekad i vise. Na SSD-u ucita za manje od 10 sekundi, uvek imam prvo pravo na izbor svih vozila. :)

@Gdin_M

Moje misljenje je upravo suprotno, mislim da ljudi koji su kupili igru treba da pokazu nezadovoljstvo svuda a pre svega na oficijelnim forumima, e sad, u proslosti DICE se nije bas mnogo obazirao na to, a ide im na ruku i to sto ljudi odmah kupe igru (bez obzira sto se zna da ce biti bagovita) i daju im povoda da nastave sa aljkavim poslom i u buduce. Npr ovo je vec treca igra za redom u kojoj hitreg i netcode ne rade a ni BF2 nije bas bio slavan po tom pitanju.

Sto se price oko EA tice, nisam siguran koliko su oni krivi, moguce delimicno ali ne bih im ja pripisao svu krivicu. DICE tradicionalno izdaje bagovite igre pocevsi od prve... Jedina njihova igra sa kojom nije bilo problema je Mirror's Edge (bar ja nisam imao problema).

Koliko realan zvuk u tenku!

This video is private.

Ah, sad je public..

Od kada je dostupan CHINA RISING ? NE loada ga ni na premium profilu, salje me na Origin a tamo sve up to date. Nisam nesto upratio datume.

ab043e09d219efe1ef938bc27f0416ff.jpg

Ne, radi se o premium akauntu. Ako mislis na moj profil, ja ti nemam ni BF4.

Koja je ovo naprava, vozilo, sta god, koja me NE LOCKUJE (ili ne loka by Glenn), nego odma zvuk da je ispaljena raketa?! ***, 5 sekundi mi je bio prosek sad na Lancang Dam, nervni slom sam dobio, cim uzletim pisteci zvuk da raketa leti ka meni i kasno za flares..

@Boris Lozac... Ne loka te nista vec vjerovatno dobijes zvuk onih raketa koje je bitno samo ispaliti prema vozilu, one "same nadju metu". Auto lock-on. Najcesce doboijes hitreg pa onda zvuk ispaljene rakete.

P.S. Simpatična degradacija strane riječi prisvajanjem u pravopis.

Poslednja izmena:
Pazi,tako isto i meni pise kad hocu da udjem na CR mapu.A ja nemam premium.A cuo sam da su ljudi imali problem da udju u CR iako imaju premium.Verovatno je to.

MA ima premium, ima sve samo prvi put se pokrene igra i automatski sruši a onda za svaki naredni start izbacuje da provjerim stvar na originu.

579c5916269f839cbf4e660805a989e2.jpg

Poslednja izmena:
Tako nekako. Sama raketa trazi letilice po vazduhu. :S:

Отишли су из екстрема где у тројци нисам могао никог да погодим да сада скидам све живо:). Мени супер, мада се слажем да су сморили "летаче".

Na Lancing Dam stvarno ne vredi voziti helikopter. Ja i nisam neki pilot ali ne kapiram koji mi skil treba da cim poletim, bukvalno 2 sekunde od ulaska u helikopter da izbegnem xyz raketa, i ovih moblinih aa. Srecom, vise mrzim helikoptere nego sto ih vozim pa znam i da uzivam u ovakvim momentima :d. Ali kapiram i one koji su se malo previse opustili u BF3. Ipak moraju da naprave neki balans, otisli su sada u drugu krajnost.

Nego, je li moguce da me admin banuje samo zato sto mu se moze:

screenshot001.jpg

Sedeo sam u skaut helikopteru i samo popravljao. Bio jos jedan inzinjer, pilot bio odlican, bas smo dosta problema pravili protivniku, nisu mogli uopste da nas skinu. A onda, pljas, ban sa servera.

Prilozi

• ScreenShot001.bmp
    91.1 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Koja je ovo naprava, vozilo, sta god, koja me NE LOCKUJE (ili ne loka by Glenn), nego odma zvuk da je ispaljena raketa?! ***, 5 sekundi mi je bio prosek sad na Lancang Dam, nervni slom sam dobio, cim uzletim pisteci zvuk da raketa leti ka meni i kasno za flares..

Active Radar. Na Lancang Dam možeš da letiš duže od 15 sekundi samo ako se AA zabavlja sa gunship-om pa te ne provali odmah. Prve dve nedelje nisam izlazio iz AA koliko je bilo lako skidati sve živo,naročito na toj mapi. 30mm topovi,autoloader,AP zaštita i AR rakete. Ubijaš sve što leti,čamce koji kruže oko ostrva i pešadiju što se šteka na istom. Bukvalno ne moraš da izađeš iz baze celu partiju i opet si prvi na kraju.
Sada me toliko smara da mi mrsko da uđem u isti. Previše lako.

Na Lancing Dam stvarno ne vredi voziti helikopter. Ja i nisam neki pilot ali ne kapiram koji mi skil treba da cim poletim, bukvalno 2 sekunde od ulaska u helikopter da izbegnem xyz raketa, i ovih moblinih aa. Srecom, vise mrzim helikoptere nego sto ih vozim pa znam i da uzivam u ovakvim momentima :d. Ali kapiram i one koji su se malo previse opustili u BF3. Ipak moraju da naprave neki balans, otisli su sada u drugu krajnost.

Nego, je li moguce da me admin banuje samo zato sto mu se moze:

screenshot001.jpg

Sedeo sam u skaut helikopteru i samo popravljao. Bio jos jedan inzinjer, pilot bio odlican, bas smo dosta problema pravili protivniku, nisu mogli uopste da nas skinu. A onda, pljas, ban sa servera.

Naravno da je moguce posto ste smrada ubacili u rage

Majmuncina iskompleksirana. Srecom ima brdo drugih servera, ako se bude tako ponasao ima da mu server zvrji prazan.

Od toga ne mozes pobeci.Meni se jednom desilo da me bar 10 puta ubijaju sa RPG-om bilo gde na mapi(sto inace mrzim,zato sam i zapamtio) i mene banuju zato sto sam pri gadjanju tenka ubio onog koji popravlja(predpostavljam admina).Razlog:no RPG on infantry.Malo je reci da sam popizdeo.

Koje je to *****sko pravilo da ne smes gadjati svim raspolozivim sredstvima...

Kompilacija cool i epic momenata:

Nazad
Vrh Dno