Pa dobro, ako već pričamo o RO2 (a znamo kome je ovaj komentar upućen) da se umešam i ja. RO2 je izdat u jezivo lošem stanju ja sam jedan od onih koji su igru kupili odmah po izlasku. Oni možda nisu pod EA ali su zato sigurno pritisnuti nekim rokovima i nisu potpuno nezavisni (nisu kickstartovali igru već je morala biti finansirana).
E sad, ponoviću kao i milion puta do sada, mene kao igrača apsolutno ne zanima koji su rokovi, ekonomija, izdavači i ko ih pritiska, meni je bitan produkt i da dobijem ono što sam platio.
RO2 mi je pružila mnogo sati zabave (700-800 ingame ne znam ni ja) ali ako pogledaš RO2 Bench temu u nazad ja nisam branio izdavača kada je igra bila na release-u. Vrlo sam popiz*eo i to pokazao i na oficijelnom forumu kao i gomila drugih igrača a pre svega RO1 igrača.
Ali postoji tu i druga strana medalje, RO2 devovi su igru naplatili 30$ na release-u, par meseci potom cena je bila 20$. Ispeglali su igru, omogućili modovanje iz kog su došle neke od najboljih mapa. Sami devovi su se lepo izjasnili i napisali kako su zaje*ali stvar i napisal ceo roadmap kako planiraju da probleme reše (i rešili su). Krajnje fer.
Posle toga su izbacili i Rising storm koji su naplatili 8$ igračima koji imaju RO2 i koji nije DLC već skoro nova igra (koja je meni miljama iza vanile ali ima mnogo igrača kojima se sviđa). A uskoro stiže i nova igra/mod InCountry Vietnam. Patchevi su redovni, igra se pegla i dalje, pre mesec dana su ubacili i neke nove puške i lista ide dalje a igra je izašla malo pre BF3. Za to vreme Dice je izbacio 3 patch-a za BF3, nikada nije popravio netcode, uveo premium, naplatio nove mape i oružja i izbacio još gori BF4 sa još pokvarenijim netcode-om i ponovo naplatio nove mape i oružja, očekujem još dva patcha a onda BF5.
Daleko je Dice od Tripwire-a...
Koliko realan zvuk u tenku!
Od kada je dostupan CHINA RISING ? NE loada ga ni na premium profilu, salje me na Origin a tamo sve up to date. Nisam nesto upratio datume.
![]()
Ne, radi se o premium akauntu. Ako mislis na moj profil, ja ti nemam ni BF4.
Pazi,tako isto i meni pise kad hocu da udjem na CR mapu.A ja nemam premium.A cuo sam da su ljudi imali problem da udju u CR iako imaju premium.Verovatno je to.
@Boris Lozac Wire-guided rocket? SRAW?
Sta, za to ne mora lock, samo me pogleda i ide ka meni? Bukvalno, uzletim iz baze, tidididididi ode helish naopacke..
Koja je ovo naprava, vozilo, sta god, koja me NE LOCKUJE (ili ne loka by Glenn), nego odma zvuk da je ispaljena raketa?! ***, 5 sekundi mi je bio prosek sad na Lancang Dam, nervni slom sam dobio, cim uzletim pisteci zvuk da raketa leti ka meni i kasno za flares..
Na Lancing Dam stvarno ne vredi voziti helikopter. Ja i nisam neki pilot ali ne kapiram koji mi skil treba da cim poletim, bukvalno 2 sekunde od ulaska u helikopter da izbegnem xyz raketa, i ovih moblinih aa. Srecom, vise mrzim helikoptere nego sto ih vozim pa znam i da uzivam u ovakvim momentima :d. Ali kapiram i one koji su se malo previse opustili u BF3. Ipak moraju da naprave neki balans, otisli su sada u drugu krajnost.
Nego, je li moguce da me admin banuje samo zato sto mu se moze:
![]()
Sedeo sam u skaut helikopteru i samo popravljao. Bio jos jedan inzinjer, pilot bio odlican, bas smo dosta problema pravili protivniku, nisu mogli uopste da nas skinu. A onda, pljas, ban sa servera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari