Šta je novo?

Battlefield 3

Daj ne kukaj, da ne upotrebim neku drugu rec :) Tu su i rush i conquest, tdm je onako kad nemas previse vremena za igranje..

Ne kukam, samo konstatujem. Nisam očekivao da će praviti all-in-one online FPS, pa sam iznenađen. Nisam ja od onih što kukaju što nema Commandera, što nije kao BF2 i ostalo, ne brini ;)

Al si od onih sto kukaju generalno :p :)

Sta to znaci all-in-one, Team deathmatch je najstariji i najpoznatiji mp mod, bezveze je da ga nema samo da bi se kao izdvajali.

Pa imaš close combat online FPS kao što je CS i CoD i imaš FPS poput Battlefielda sa vozilima, na otvorenim mapama itd. Obično se igra neka varijanta domination moda na velikim mapama gde možeš imati više uloga od ubogog pešadinca.

Generalno kukam kada mi se nešto ne dopada, na BF3 za sada nemam zamerki.

Jel se vama cini da ovaj novi battlefield, ima grafiku i dizajn veoma slicnu novom crysis-u ?

Poslednja izmena od urednika:
Pa podseca malo ovaj nivo na Crysis 2, slazem se..

Kralj sa najboljim glasom, analizira najnoviji trejler :)

Posto je ovde ovako pusto, da bacim mali flejm.. igrao BC2 pre neki dan kod drugara na pc-u, i shvatio koliko samo znaci vibracija na gamepadu, koliko upotpunjava ugodjaj, tako je 'prazno' na mishu, a i sam polozaj prsta vise podseca na okidanje obaraca na gamepadu.. ;)

Pa ne vidim zasto.. tu su ljudi samo ih mrzi da pisu sta li je..

Iskreno , i bolje sto ne pisu. Meni se licno smucio sav hajp oko bf3 i ovde na PC temi - svaki dan neki trailer "pobegne" , neke promocije , director`s diary , cuda - muda... Toliko sam se trailera nagledao da mi se sad uopste nesto ni ne igra :p

Meni se nikad nije specijalno sviđalo mw okruženje, a danas mi je stvarno muka od svega toga...

Poslednja izmena:
Ne znam kako, ako si fan fps-ova generalno. Mnogo mi je zanimljivije da pucam iz realnih pusaka, vidim neke nove modele, barem u virtuelnom obliku..

Zato što sam već video dosta puta pre :). Bilo koja igra da bi mi se svidela danas, mora na prvom mestu da mi se dopadne setting/dizajn i mehanika. Generalno, mnogo više volim sci-fi/alternativna okruženja nego moderna, tj. ova poslednja skoro uopšte ne. Jednostavno, dojadi ti posle nekog vremena i to je to. A danas smo zatrpani sa mw fazonom baš dosta.

Poslednja izmena:
K

Posto je ovde ovako pusto, da bacim mali flejm.. igrao BC2 pre neki dan kod drugara na pc-u, i shvatio koliko samo znaci vibracija na gamepadu, koliko upotpunjava ugodjaj, tako je 'prazno' na mishu, a i sam polozaj prsta vise podseca na okidanje obaraca na gamepadu.. ;)

Pa naravno da je potpuniji ugodjaj.... A sto se tice gde je lakse igrati, jedan nas zajednicki prijatelj trenutno sa lvl 0 hara kao loodi snajper sa pistoljem i ubija unaokolo (posto mu je crkla konzola...) ;)

Hm nece ovo biti losa igra sta vise bice odlicna ali nemam pojma jednostavno igrao sam BF bc1 i sad igram bc2 i ne mogu da igram duze od sat vremena jednostavno ne mogu dok sam npr black ops igrao po ceo dan a da ne pricam o cod4mw. Iskreno voleo bih da u ovom delu poprave dosta toga a prvenstveno oruzja koja su smesno uradjena i jednostavno izgledaju plasticno i glupavo. Geganje igraca je znatno poboljsano u bc1 je bilo uzasno u bc2 su ga malo smalaksali nadam se da ce i u ovom trecem delu to ljuljanje smanjiti jos vise jer ipak je to igra i nema razloga da se forsira na nekom realizmu jer u pravom zivotu i u ratu sigurno se ne bi ovako gegao i ja i oruzje nego bi lezao negde u rovu ustekan, tako da... Sta bi jos voleo e da da bude aviona i da se srede kontrole kod letenja posto su zakomplikovali upravljanje helihopterom do krajnje mere valjda da ne bi bio overpowerd. Da zakljucim moje misljenje je da bf pocinje sve vise da lici na cod a cod na bf tako da za koju godinu nece biti razlike, mozda bi bilo najbolje da se udruze pa da urade neko cudo.

Sta rece ti sad :) Ponasanje oruzja je odlicno u BC2, a po utiscima je jos bolje u BF3..

Btw sjajan video skoro cele Rush partije iz Alpha verzije

Hm nece ovo biti losa igra sta vise bice odlicna ali nemam pojma jednostavno igrao sam BF bc1 i sad igram bc2 i ne mogu da igram duze od sat vremena jednostavno ne mogu dok sam npr black ops igrao po ceo dan a da ne pricam o cod4mw. Iskreno voleo bih da u ovom delu poprave dosta toga a prvenstveno oruzja koja su smesno uradjena i jednostavno izgledaju plasticno i glupavo. Geganje igraca je znatno poboljsano u bc1 je bilo uzasno u bc2 su ga malo smalaksali nadam se da ce i u ovom trecem delu to ljuljanje smanjiti jos vise jer ipak je to igra i nema razloga da se forsira na nekom realizmu jer u pravom zivotu i u ratu sigurno se ne bi ovako gegao i ja i oruzje nego bi lezao negde u rovu ustekan, tako da... Sta bi jos voleo e da da bude aviona i da se srede kontrole kod letenja posto su zakomplikovali upravljanje helihopterom do krajnje mere valjda da ne bi bio overpowerd. Da zakljucim moje misljenje je da bf pocinje sve vise da lici na cod a cod na bf tako da za koju godinu nece biti razlike, mozda bi bilo najbolje da se udruze pa da urade neko cudo.

Au sta si sve ti rekao sada... Ja bih da prokomentarisem ali sam toliko zapanjen da prosto ne znam sta da kazem..Samo cu da se nasmejem :d

Nadam se da nisi ozbiljan bio dok si sve ovo pisao :D

Imam ja svojih momenata ne obaziri se ko da ja znam sta sam napisao.

Au sta si sve ti rekao sada... Ja bih da prokomentarisem ali sam toliko zapanjen da prosto ne znam sta da kazem..Samo cu da se nasmejem :d

Nadam se da nisi ozbiljan bio dok si sve ovo pisao :D

Vidi mu avatar i sve ti je jasno ;)
Njegov post nema veze sa Battlefieldom vec sve to sto je on naveo je klasicni COD :p

btw u ovom klipu sve izgleda fenomenalno bice cool izgleda da nema stvari koje MENI smetaju u FPS.

Ma kul to za COD.. nego ovo za IRL vojsku. kretanje i slicno.. ja ne znam da li je bio ali pod opremom ja nisam video nikoga ko se nije ipak malo gegao zbog maske i svega na sta se natrapash i momenat sa stekanjem u rovu :d

Za konzole ne znam ali za pc verziju meni klanje i preskakanje+prone zaista jako jako smeta.. to nisu trebali na taj nacin da urade definitivno...

Vidi mu avatar i sve ti je jasno ;)
Njegov post nema veze sa Battlefieldom vec sve to sto je on naveo je klasicni COD :p

Pa ja ljudi ne krijem da obozavam cod ali bogami volim i bf i tamo i ovde ima stvari koje mi odgovaraju a koje ne, posedujem sve cod igre i oba bf bc igram sve redovno sem mw2, jedva cekam da izadje bf3 i uzecu je cim izadje posto sam bc2 uzeo tek skoro i sad mi je jako tesko da se lvl kada svi vec rasturaju. Cinjenica je da je bf 100 puta kvalitetnija igra po svemu ali to ne znaci da je MENI zabavnija. i avatar mi je bas cool

Co-Op PS3 gameplay

Conquest Trailer

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........ :zgran:

Po*n totalni :) Samo kako li ce ovi avioni raditi, pretpostavljam samo u Conquest-u, kolike bi morale da budu mape u Rush-u i koliko rastojanje izmedju Mcoma da bi avioni cirkulisali..

Vrh Dno