Šta je novo?

Battlefield 3

Pucanje me malo brine, ne deluje mi bas da je na nivou ostalog...

Agh, Irak/Iran, dokle vise... :vomit:

To vam stvarno toliko smeta?
Ja sam uvek za nesto sto je realno, umesto blastera, dronova, ozivljavanja baterijama i slicnih bezvezarija :).

Kako možete da poredite sa CoD kad je očito da ovde postoji recoil :D

Da, svi kopiraju CoD, ipak je CoD ''osnovao" FPS zanr.

Ne znam sta vam je. Od kad je nas prijatelj Bob Marley popio ban izgleda kao da su svi ukljucili " maximum trolling " mod.

Zamro podforum bez Marija, niko ništa ne piše, tako da moramo malo da poguramo stvari :D

koliko video spominju se i druge lokacije sem iraq iran mislim da sam procitao i pariz negde ali nisam bas siguran
u svakom slucaju posle cigan opsa rekao sam do vidjena cod serijalu , a kad izadje battlefield 3 mislim da cu reci ...zbogom cod

Sto bi bilo dobro da je ovo nagovestaj menjanja vremena u MP-u, a ne samo prikazivanje tehnologije..

battlefield_3_screenshn8tj.jpg

battlefield_3_screensh3k1d.jpg

battlefield_3_screenshlji8.jpg

battlefield_3_screenshjkne.jpg

battlefield_3_screenshtm9k.jpg

battlefield_3_screensh9klf.jpg

battlefield_3_screenshy8gb.jpg

battlefield_3_screensh7mmq.jpg

battlefield_3_screensh38w6.jpg

battlefield_3_screenshi8pi.jpg

Takodje, offscreen gameplay

[YOUTUBE]B_s5movJ7Zw[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Svetlosni efekti su ko stvoreni za neku horor igru ( izigravanje umetnika sa svetlosnim efektima). Ovako za FPS u rangu COD je cool ali se secam kako su razapeli CS:S jer je bre mnogo zatamljen, mogu da mislim sta ce da bude ovde (osim ako MP bude drugaciji od "filmske" SP kampanje, ali cisto sumljam jer do engina je to)

po meni osvetljenje izgleda neverovatno realno... ovo je nadmašilo i crysis. ne kažem da je bolja grafika, ali osvetljenje deluje realističnije...

Osvetljenenje bas ne izgleda realisticno, jer ako si primetio gde je senka tu je mracno ko u buretu isto je i u zgradama (mracno ko u bunaru) pa jesu li oni normalni kao da ne znaju da se zenice od ljudskog oko sire u mraku tako da se bolje vidi. Ako MP bude onakav ocekujem "borbu crnaca u tunelu" :lupko:

Koliko se secam procitao sam da ce se BF3 desavati u Iraku, Parizu i NY.
Igra izgleda daleko bolje od Crysis-a 2 ako je ovo stvarno ingame. Mada nema sanse da ce ovako dobro izgledati na PS3.

Battlefield 3 Multiplayer Confirmations

Bas me zanima kako ce izgledati komande za jetove na PS3...

Izgleda odlicno, ali meni nekako ovo ne deluje kao "pravi" Battlefield, vec pre kao neki novi BC.

Izgleda odlicno, ali meni nekako ovo ne deluje kao "pravi" Battlefield, vec pre kao neki novi BC.

Ne bi se slozio. Jeste da nisam igrao BF2, ali sam odlgedao milion gameplay filmica na YT.
Ovo deluje kao pravi BF3, tj kako treba da izgleda. Naravno ovo je samo do sad SP lozenje, ono sto sve ovde zanima je MP, i te trailere, gameplay snimke cekamo. Posle igranja KZ3, MW, Black Ops, Crysis 2 mp-a, BC2 je toliko dobar da je to neverovatno. Cak mi je i Crysis 2 MP daleko bolji u beti od kolodjuti crapa.

[YOUTUBE]TBu_tH8muq0[/YOUTUBE]

Wicked !!!
Ako ovo ne bude GOTY onda ne znam sta ce biti. :D

Bas su im profi ovi trejleri. Dobar nacin za reklamiranje igre...

Bas su im profi ovi trejleri. Dobar nacin za reklamiranje igre...

Skroz.. ni za BC2 nisam bio ubedjen dok nisu poceli sa trejlerima :) Onaj kad se rusi prisunjaju americkoj bazi, mi je mozda jedan od najboljih u ovom zanru.. :)

Ja sam inace vise za teasere u danasnje vreme, smorili su sa pokazivanjem cele igre pre izlaska. DICE nikad bolje odradjuje sve to (cak ima mnogo ljudi kojima nije poznata ona muzika iz BF2, pa im se opet svidelo :))

Inace, posle provog videa mi je sve izgledalo neverovatno, jer se malo toga vidi, ovo sad mi deluje sasvim moguce i na konzolama (i dalje izgleda vrhunski).

Poslednja izmena:
^ ta muzika je i iz prvog dela i to je sada vec bf tradicija ;)

Ovo izgleda mnogo dobro. :) Drago mi je sto su potrudili oko singleplayer kampanje, jer je ovo bas mnogo bolje od bilo cega sto sam video u poslednja 4 CoD-a.

Nazad
Vrh Dno