Šta je novo?

Battlefield 3

Moram ukrasti iz PC sobe. :)

Aiming for CY Q4 2011 release
-Concept for BF3 has been in the works for years, waiting on proper tech to seamlessly come together
-Frosbite 2.0 is the culmination of this tech, entirely re-written
-Lighting sounds neat, one "probe" contains more lighting information than an entire BFBC2 level.
-Level destruction is going to be "believable" but basically everything is destructible.
-Character animations powered by ANT, what EA Sports uses.
-AI characters and multiplayer characters have different animation sets
-No more "gliding" animations that look off, animation realism is a focus
-Captured their own war audios (bullets, tanks, helicopters, etc) at different distances to ensure realism
-Better audio cues for certain actions, more easily able to listen for threats
-Plan on better, more immediate post release content
-More unlocks than BFBC2
-Dice trying to find a good balance between customization of your character and not having "pink rabbit hat(s)"
-4 classes
-Will talk about squads "later"
-Looking into a theater mode but can't talk about it
-Will have co-op
-There will be a kill-cam but it can be turned off
-BF3's team is almost twice as big as the team for BFBC2
-They want the pacing of the single player mode to be balanced, with highs and lows. Makes the comparison to a song vs a guitar solo.
-Part of the single player mode takes place in Sulaymaniyah - Iraqi Kurdistan.
-"lalalala" will be used often, so M rates for sure
-There will be an earthquake in a level. The destruction sounds very impressive. 7 story building collapses, looks very well done
-Significant narrative that goes with the SP mode
-More than one setting, you're not in the middle east for the whole game
-PC version is lead version
-Why 64 players for PC only? No complains from the console crowd.
-No mod tools at release. Maybe none down the line either. Frosbite 2.0 is complex and mods tools would have to be dumbed down, so does Dice really want to put their time to that or would it be better spent elsewhere?

Mnogo zanimljivih informacija. Izgleda da je max ozbiljno pristupljeno radu na ovoj igri.

Mnogo, mnogo dobro. :)

Nije ni cudo sto ovoliko ulazu u fransizu, s obzirom da se BC2 odlicno prodao. Razbice Call of Duty.

MW2 definitivno nisu razbili. Ni po prodaji, i po kvalitetu.

dobro, nisam igrao multi mw2, ali je sp bio presmesan :)

Sta? :) MW2 je bukvalno usvrsio podzanr corridor shootera. Kampanja je bila nekoliko puta zanimljivija od one iz BC- 2. BC2 ima vrh multiplayer, ali je bilo ocigledno da su kampanju napakovali reda radi. :)

Neće prodati više kopija od CoD-a, odakle vam ta ideja.

Naravno da nece, ali ukoliko budu nastavili da izbacuju bolje igre od Activisiona (a Battlefield 3 deluje da ce ispasti takav) nekoliko godina zaredom, CoD ce poceti da dozivljava degradaciju prodaje. Jos kada se Respawn umesa u pricu... :)

Activision nema tim koji moze da pravi kvalitetne CoD-ove. Da su bili pametni vec bi formirali svoj 343. Ovako im SledgeHammer i Raven radi na igri. :d

Sta? :) MW2 je bukvalno usvrsio podzanr corridor shootera. Kampanja je bila nekoliko puta zanimljivija od one iz BC- 2.

pa da, mw2 je usavrsio.. kako god da nazoves njihov shooter. ako stojis u mestu i pucas - spawnovace ti se do besvesti, tako da se igra prelazi trial and error metodom: kreni jednim putem - zgini, kreni drugim - zgini, kreni trecim - zgini ... kreni desetim - prezivi a tvoji ce sve da pociste. tolko sam se bio smorio da sam gomilu cp-a presao bez ispaljenog metka. tako da, slazem se da su taj deo usavrsili maximalno :D

edit:
bc2 kampanje jeste tezak prosek i jeste ubacena da bi se reklo da ima, ali je i takva bila bolja od mw2.

Što uopšte pričati o BC2 kampanji kad je ona tu čisto radi reda, mp je 99% te igre...

MW2 definitivno nisu razbili. Ni po prodaji, i po kvalitetu.

Cime se ti drogiras ? :D Kako moze retard friendly MP da bude bolje od BC2 ?!

Ja bi voleo da nije ni bilo SP, bio bi bolji MP.

Znas koliko me zabole dal ce prodati vise od koldjutija, jer je BF serijal uvek bio za ozbiljne igrace,a ne za decu koja su svoju meku nasli u CoD MP-u.

MW2 kampanja je jos gora od one u BC2 koja je cista zezancija sa extra grafikom, mapama, vozilima, sprdanje sa amerima.

Ragnarok nastavi da pricas da je MW2 bolji od BC2 i bices streljan! :D Nemoj da te cuju iz PC sobe tek.

BTW:

1297140879026.jpg

Au sto dobro izgleda... Sta tacno predstavljaju ovi baloni na donjoj slici..

Pa moguce da je balon za vodu, rakiju, vino, svasta moze tu da se sipa. Imam jedan takav kuci, oblozen stiroporom i sluzi kao termos. Leti extra fora da ti bude pice ladno ceo dan. Mislim da tako nesto koriste po pustinjama, valjda.
Pa sa druge slike igra izgleda vrhunski, okolina je odlicna, bice gradska borba. Tacno cu da kupim BF2 i da igram malo.

Poslednja izmena:
BC2 kampanja imala ekstra grafiku? :d Koju si ti to igru igrao?

Po obicaju donosis tragicno pogresan zakljucak.

Mislim da me čeka raspeće kada kažem da ovo ipak nije trebalo da ide na konzole...

Jer nece biti dovoljno hardcore!!111!! :d Ja sam se toliko privikao na gamepad i tako mi je dobro igrati fps-ove sa njim, zovite me dumb 'mainstream' konzolas ili kako god hocete.. (iako sam bio zesci counter-as :) ).. ne znam.. Videcu jos kakve ce biti razlike izmedju PC i konzolne verzije ali verovatno cu prevagnuti na konzolnu.

Ova poslednja slika recimo, savrseno realan kolorit.

Kolorit da ali osvetljenje ne, pola puske se ne vidi pod dnevnom svetloscu, mada opet to je sken , nema nista bez direct feed-a...

I da, BC2 ima siromasnu grafiku u sp-u, jedina pozitivna stvar endzine-a je destrukcija...

Poslednja izmena:
Kakav je kralj ovaj Demize iz DICE-a.. Ladno ga je na twitteru lik pitao 'can jets go prone' (??) a njegov odgovor:

The jets may not go prone, but the vehicles will be able to bunny hop to dodge fire.
:d

Poslednja izmena:
Sta je bre ovo ? :D

mKd

Neki military nerd kome je bilo dosadno :)

Advanced tactical knee pads... Ovaj majstor je pobedio...

Nadam se da Advanced Tactical Supressor moze na sve puske :)

Vrh Dno