Šta je novo?

Battlefield 3

Jedva se nesto vidi, ali deluje dobro :)

Valjda za animaciju koriste tehnologiju iz sportskih igara, ne znam koliko ti se to svidja :)

Nije mi se svidelo kad sam cuo, jer su meni iz one fudbalske igre totalno neprirodne animacije uglavnom :) ali ovo izgleda bolesno za sad :)

preterano dobro... izgleda kao moj prvi original na PC-u :d

Au kako opako ovo deluje, ludaci su krenuli da loze 7 meseci pre izlaska igre. Steta sto PS3 nece moci da izgura ovako nesto sa trailera a za nadogradnju moje trenutne kante mi treba ulaganje u visini cene dva polovna PS3, koja nebuloza. Mada cinjenica je da kad pocne da prsti i zuji oko tebe u nekom dobrom MP mecu najmanje se obraca paznja na grafiku.

Ne znam, kad vidim sta su ovi iz Crytek-a izvukli iz X360.. Bilo bi smor doduse ako bude bas velika razlika u grafici.. radije bi igrao na PS3.

Malo gif-ova, nisam dugo :d

e8c282d0.gif

5c3a3cf9.gif

6c5cafc6.gif

65b01c6d.gif

fb426019.gif

44a5a373.gif

Screenshots

crysis 2 je malo dete za ovo... :p animacije su fantasticne . a ni grafika uopste ne zaostaje :)

zvuk ce , znajuci dice, biti fenomenomenalaaan :d

Ovo su gifovi iz trailera, u kome su verovatno korishcene high poly varijante modela. Nemojte da se ljutite, ali mislim da igra na kraju ipak nece izgledati ovako... Setite se samo Killzone 2 "gameplay" videa.

mislis trailera :D ? Nebo i zemlja su bili modeli iz tog trailera i same igre , ali ovde i da smanje dosta toga, opet ne moze da izgleda lose.

a siguran sam da ce se svojski potruditi za PC verziju jer su to i sami objavili. :)

Killzone 'gameplay' video je druga prica, to je bio fejk trejler od nule, ako su ovakve animacije i osvetljenje, a modeli sa manje poligona, opet ce biti za balavljenje :)

Pa ako BF3 bude onoliko bolji od BF:BC2 koliko je ovaj bio od BF:BC1, nema zime da ce cak i na konzolama izgledati jaaaaaako dobro.......

Jeste vi uopste videli Killzone 3? Od BC-a 2 moze mnooooooogo bolje.

killzone 3 je ono sto sam ja ocekivao od kz2 in the first place :d

naravno da od bc2 moze mnogo bolje... bf3 :p

[YOUTUBE]jb-mzhCTznQ[/YOUTUBE]

Brate... :)

Samo što igra ovako može da "deluje" samo na trejleru. Kada se dečurlija dohvati kontrolera, sve timske igre izgledaju isto (ne ovako). :(

Animacija je vrhunska, stvarno. A ako ovako bude izgledalo i na konzolama, sa malo manje AA i AF, svaka im cast.

ocigledan je i sa bc2 bio smer kuda idu a evo i nastavljaju bez promene, hoce da budu cod umesto cod-a. meh, jos jedan genericki shooter u najavi..

Ja te stvarno ne kapiram, majkemi.. Jel COD ima licencu na vojnike, puske? ne razumem.. sta je ovde cod? Uostalom kampanja, (koju ja ocekujem da cak bude i ekstra ovog puta, BC2 kampanju nisam ni upalio jer znam da je onaj saljivi stil koji mi uopste ne odgovara), je totalno sporedna stvar u ovoj igri, morali su da je prave jer ce biti veca zarada sa njom, ali posle ovakvih filmica da ti jedina reakcija bude "meh, cod wannabe".. ne mogu da shvatim to.

Ništa to ne valja dok nema SL, Commander i Rosecomm:D

Mnogo su nas bombardovali COD-om i tim fazonom, umorice ljude. Cak i kad se pojavi nesto sto je 100 puta bolje, a "deluje isto", ljudi ce se smoriti. Kao sto je jednog trenutka u istoriji ljudima bilo muka od WW2 shootera ili onih gangsterskih filmova. Jednsotavno , sa kojim god settingom da se pretera, ljudima ce se smuciti.

Mislim da je moderno ratovanje sledece na redu da im se smuci...

Situaciju trenutno vadi sto je FPS kao zanr generalno mlad na konzolama u odnosu na PC, pa ih ljudi i dalje gutaju redom :)

Poslednja izmena:
Nisi u pravu :), ko voli takav setting nece mu nikad dosaditi, i uvek ce mu biti zanimljivo da vidi ko moze bolje da napravi. Ako ti volis Sci-fi filmove i serije na primer, znaci neces biti odusevljen kad izadje nesto novo i dobro na tom polju? primeni taj primer na bilo sta sto volis, valjda kapiras kuda idem s' ovim :)
Ja volim taj military fazon i uvek ce me radovati ovakvi pomaci, a ovo je ogroman pomak, ova EA tehnologija za animacije je izgleda sjajna, samo sto ocigledno ne znaju da je iskoriste oni sto rade FIFU :p

Da ne bude da se uopste ne slazem, mozda i hoce kampanja na trenutke podsecati na COD, zasto da ne.. umeju da naprave kampanju i naravno da ce drugi pozajmljivati ono sto je dobro.. ali kao sto rekoh, kampanja je ovde mozda 5% proizvoda..

Poslednja izmena:
Pa mozda nisam upravu vezano za setting, mozda je vise do game diesign-a koji cini da sve igre budu na isti fazon, ali kapiram sta hoces da kazes. Inace, ja sam mnogo pre za sve drugo nego za Sci-fi :). Volim i ja military fazon, samo me nervira ovaj najnoviji, moderni. Od boje i izgleda uniformi, preko povezivanja sa US army filozofijom, do predela u kojima se bore za pravdu :), previse high-tech opremom, sve me nervira, ali to je neka druga prica. Mnogo lakse gutam WW2, Vietnam itd...

Da nije FIFE, ne bi ti ove animacije video :D

Mocno je kad udari u vrata :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno