Koja ekspanzija je najbolja za BF3 ?? Razmisljam se izmedju Back to Karkand ili Close Quarters ekspanzije, ali ako je mozda neka druga bolja vi mi recite![]()
Koja ekspanzija je najbolja za BF3 ?? Razmisljam se izmedju Back to Karkand ili Close Quarters ekspanzije, ali ako je mozda neka druga bolja vi mi recite![]()
Starno mi nije jasno zašto se toleriše to varanje po igrama, bilo kojim, da ti koji se bave istim, svaki put ostanu bez igre, druga bi priča bila, a plus sami izdavači imaju duplu korist od istog, sa jedne strane zadovoljne igrače, a sa druge strane ovi što varaju kupovaće više puta istu igru
Dabogda zavrsili sa fransizom
Zanima me konkretno pitanje;
- Da li moram da koristim iskljucivo zadnji (najnoviji) otkljucani "assault rifle" da bi nakon skupljanja bodova otkljucao novi model "assault rifle" ?
- Mogu da koristim bilo koji prethodni "assault rifle" za skupljanje poena... pa ce se novi gun otkljucati svejedno nakon dovoljno poena ?
Jel mogu samo da te pitam koji je jos tvoj tip igre osim CA?
Covjeku se ne svidja, nije jedini. Samo mi nije jasno zasto i dalje igras CA pored COD-a i mora slicnih boljih igara ? Jesil probao black light ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari