Nepravedno gde god stigne pljuje po svim clanovima i prica da su cheateri. Ne pljuj hleb koji si jeo. To samo govori o tome kakav je on covek. Svi treba da smire strasti i da se igraju. Nije vam ovo pravi rad bog te. Sta se svi pale ko hepo kocke. Ako mu se nije igralo sa nama mogao je lepo da promeni clan tag i da napusti sve u vezi sa PGS. Ja radim kao crnac svaki dan. Vikendom sednem malo da igram i ne pada mi napamet da se bavim tim vasim glupostima. Mnogi iz PGS imaju ekstra opremu tipa G13, G15, G300, G700, G950, 5.1 i 7.1 slusalice i zvucnike, igraju na tri monitora ili sa 3Dmonitorima na perverzija dobrim grafikama... Ne svi, ali mnogi imaju bar jednu perverzija stvar. Najveci deo clanova ima extra internet i mali ping. Svi clanovi koriste team speak 3. Organizuju sve, pa cak i otkljucavanje odredjenih vrsta oruzja. Svako od vas ima isto pravo ako ima finansijskih mogucnosti ili je iole raspolozen za saradnju da se dobro spremi i organizuje. Igraci iz PGS su stari saigraci jos od DOD:S, BFBC2 i sad u BF3... Najveci broj clanova je iz istog kraja, komsije, sugradjani, precnik 5-10km i znaju se dobro... Ne vidim zasto neko napravi toliku dramu da prostite sto je nekog prosralo pa mu je w/l veci nego vama? A ja znam celu pricu za taj ban na bc2 i toliko je glupava davam kazem da mozetedazaboravite na to sto mislite da je SAvram cheater. A Radovancik-u svaka cast sto je pomogao timu pre sveg ovog ******. Ja sam mu licno zahvalan na tome a i clanovi kojima je pomogao. Ali mu opako zameram na daljem sirenju mrznje i nepoverenja prema ostalim clanovima PGS-a...
Zelim vase misljenje o svemu ovome
vazi sine.
U svakom slucaju savram je banovan u BC2 od strane punbustera zbog wallhack-a, a mene su prozivali chiterom i spominjali mi uzu rodbinu kroz textualne sadrzaje explicitnog sadrzaja
Ali iskreno, losiji excuse za gaming klan i igrace nisam nikada video.
Pa i ti imaš sve uslove onda da popiješ robiju za silovanje. Imaš alat, nosiš ga, daj dokaži da nisi!
ja sam zensko.
Mislio sam da nikad nece doci ovaj dan ali igra me je smorila maximalno![]()
Rusi su ti druze moj najveci prevaranti u svakom Battlefieldu uvek bili. Iz magle jednim hicem pistolja maknu, mamicu im citersku
ja sam zensko.
Vidim nasi izgubili od Engleza u Nations cup-u,steta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari