Šta je novo?

Battlefield 3

@ Overkill

Znam za Yummy tim kao dobar BF tim iz ranijih naslova, ali vidim da si nulti level u svim igrama na ESLu, niti cak imas dodat PB guid za BF3, sto ce reci da nisi igrao nijedan mech do sada. Mozda clanbase ili neki ruski kup/ligu, to ne pratim.
Dva naloga ;) Imao sam problem sa Overkill nalogom upravo zbog nacionalnog kupa pre par godina. Igrao sam za Estoniju i Rusiju (BF2) pa sam menjao zemlju porekla...pa sam posle opet vratio na Srbiju i tu je nastao haos.
Squad rush baš ne preferiramo...stvar ličnog afiniteta. Inače isto smatram totalnom budalaštinom ubacivanje ne evropskih zemalja na evropski kup.

"stvar licnog afiniteta" :d

Kakva je ovo prica? Koja je poenta onda ove price??? Rus, srbin igra za Estoniju proziva EDOM, ima vise naloga i sta??

Sta si hteo sa ovim sto si napisao, moguce da se nisam udubljivao u pricu...

Ljudi treba mi pomoc oko kupovine kljuca. Pokusavam da uzmem BF3 preko Wahada vec dve nedelje, al nikako da ih dobije. Nasao sam na nekom sajtu cdkeys koji preporucuju po forumima, ali placa se preko pay pala, i nema srbije medju svim zemljama u regionu. tuga. jel zna neko gde mogu da kupim, preko kog sajta? treba mi engleska verzija, obicna, bez back to karkand... imam visa elektron akrticu, preko nje moze da se plati? aj, ako neko zna, nek mi objasni gde i kako...
Hvala unapred

Ja sam uzeo preko onlinekeystore ... mislim da je placanje preko moneybookersa, to nije problem nikakav

E pa danas je bilo svakakvih magija. Sa pola mape (Karkand) lik nas kolje nozem. Mogao je i pushnicu da otvori. Ajd te citove sam doziveo i u BF2 ali da me neko rokne medikom (da, da, prvom pomocu :)) i jos to preko cele mape, pa to ni Klark Kent ne bi izveo. U pitanju je lik sa nickom FNFS2000 (kao puska). Ako naletite na njega, izlecite sa servera jer je Rambo za njega obicna siparica.

Kako ih ne mrzi jednostavno? Ja stvarno ne mogu da razumem da neko toliko bude napacen i retardiran....

ppredraze, vrati se na pravu platformu, zaboravicemo izdaju :d

Ne brini, ima sranya i na konzolama.

Neki lag ili glitch.. ne radi namerno to sigurno :)

Ajde tesi se malo... :)
Kakav crni lag...

Enivej, smrdova sam prijavio, a da li ce EA da reaguje? Sumnjam...

Poslednja izmena:
Pa kako zamisljas da je ovo odradjeno :) Nema spustanja konzola i cmd prompta na konzolama :)

Poslednja izmena:
Ima li suppression neku bitnu korisnost? Za skoro 100h igre nisam skoro ni jednom primetio da mi znacajno smeta kada sam pod suppression (sto se inace i retko desava)...

Ako stvarno postoji nacin da se protivniku ozbiljno zasmeta ovim, kako to treba raditi?

ma zamisli
Kills 9 373
Deaths 1 168

Poslednja izmena:
Video sam i ja sinoć masovno ubistvo nožem...a lik se nije pomerio sa baze :smash: Sva sreća pa je bio u mom timu a onda se pojavio i admin :)

You were disconnected from EA Online (1)

Ovu poruku dobijam previse cesto - jel zna neko razlog/fix?

Istu slucaj. Ja samo kliknem join opet. Dosta puta se desi da me tako izbaci, kada kliknem ponovo da se ubacim, kaze "stani u red".

Mislim da je i to jedan od razloga.. u medju vremenu uletio neko i nema praznog mjesta.

Poslednja izmena:
Pa mozda mi i nesto pomogne od toga..

Isto kao i Glenn ovu poruku dobijam kad kliknem Join server, pokrene BF3 i odmah ga i zatvori sa ovom porukom. Iz igre me retko izbacuje sa istom, ali zato svaku drugu sto krenem dobijam ovo...

Odigrao jednu bez crvene poruke pa cu da vidim kako bude dalje. Tnx.

Da ne budemo samo "no life"-eri u Battlefield-u i Skyrim-u(pricam za sebe)
Ako nisam danas zakacio cir,imam srece....
Ako mene pitas ono sto je Nole na kraju uradio je bio epic Fus Ro Dah u nekom berserker modu :d

Salu na stranu, Noletu svaka cast samo neka tako nastavi iako je po meni vec zaradio Boelter's medal ili da kazem Noleter's medal :d

Nazad
Vrh Dno