To mora da si na mene mislio, kad kazes SPM od 700:dKoji nasi??
Da su pitali nase klanove za odabir po bar dva najbolja borca iz svakog klana to bi bila kao Barselona u svetu fudbala.
Ko je sastavio spisak Farm Ville igraca otisao da igra BF3 u ime nas i nosi ime Srbija?Smesno.
Pazi kada mi imami dva vanserijska igraca u TLW klanu koji ma je skor 700 u min.Ima dobrih ii u drugim da ne imenujem.
Zamisli da jedan Mesi treba da moli reprezentaciju Argentine da ga stave u prvih 11?
To mu dodje ovako:
seoski klub ima jakog sponzora,gastarbajtera koji radi preko.Covek ima kintu i posalje svoj seoski klub u ime zemlje na turnir sa ozbiljnim reprezentacijama.
I sta moze da se ocekuje?
Oduvek biloTo mu dodje ovako:
seoski klub ima jakog sponzora,gastarbajtera koji radi preko.Covek ima kintu i posalje svoj seoski klub u ime zemlje na turnir sa ozbiljnim reprezentacijama.
I sta moze da se ocekuje?
http://battlefieldo.com/threads/nations-cup-xv-matchweek-1.3416/#post-35164gde je taj nations cup? ima neki sajt da procitam malo?]
kad developeri nece da me slusaju da ogranice broj snajpera :d kao u RO2 (doduse tamo mozes da kamperises i sa obicnom puskom)
E ljudi, mislim da niste u pravu sto trujete o likovima koji su predstavljali Srbiju u Nations Cup-u, kad sam video da ce neki nepoznati likovi da predstavljaju nasu zemlju imao sam i ja slicnu reakciju, posle ih nasao na battlelogu, oni dosli na TS i objasnili o cemu se radi. Prijavili su se samo zato sto Srbija nije imala predstavnika iako su svesni da su daleko od profi igraca, niko iz nasih klanova nije ni pratio prijave za Nations Cup, sad ce neki da kazu bolje da se nisu ni prijavili nego sto su takvi igrali ali sad je lako mudrovati. Na TS su ponudili da kontaktiramo ostale klanove i napravimo tim ali se sve to desava 2h pre poslednjeg roka za prijavu igraca tako da od toga biva veliko nista. Trebalo je ranije izaci sa idejom da se skupe po dva lika iz jacih klanova ali s obzirom da smo totalno neobavesteni o takmicenjima nema potrebe sad da se ljutimo, i ti predstavnici klanova bi trebalo malo i da vezbaju zajedno kao ekipa a ne samo da budu jaki na papiru i solo public mecevima. Koliko ja pratim domacu scenu postoje samo dva klana u Srbiji koja imaju zelju da igraju nesto takmicarski, EX3D i TLW, ostali vole samo da "deru nubere na publicu" , ispravite me ako gresim.
Ja sam zato i pomenuo sarkazme dotičnog. Lako je sada gledati, i smejati se kako su ih britsi razbili. Zašto se neko od nas nije setio da sklepa ekipu...a i da jeste, mogli je i ta ekipa biti razgužena. Onda bi verovatno nadugačko i naširoko ovde trolovali kako je sigurno neko od njih imao cheat ili slično. Po meni je najbitnije da se (Srb) ekipa pojavila i pokazala da se na ovim prostorima ponešto i radi![]()
Hooah!
To mora da si na mene mislio, kad kazes SPM od 700:d
Lako je sada gledati, i smejati se kako su ih britsi razbili. Zašto se neko od nas nije setio da sklepa ekipu...a i da jeste, mogli je i ta ekipa biti razgužena. Onda bi verovatno nadugačko i naširoko ovde trolovali kako je sigurno neko od njih imao cheat ili slično. Po meni je najbitnije da se (Srb) ekipa pojavila i pokazala da se na ovim prostorima ponešto i radi![]()
Glavni problem u Srbiji je nedostatak ozbiljne, organizovane igračke zajednice. Verovatno 90% članova ovog foruma nije znalo da se održava nacionalni kup. O klanskoj zajednici...iskreno nisam ni znao da imamo neke aktivne klanove. Gde igraju? Na ESL-u nisam primetio naše klanove. Možda imamo igrače koji kao ja na primer igraju za strane klanove. Koliko vas na primer zna gde ja igram? Vidite o čemu pišem. Da bi se izašlo na takvo takmičenje mora malo ozbiljnije da se pristupi celoj priči. Znam da postoji Battlefield Srbija - neoficijalna battlefield zajednica (bar tako piše), što je odlično...samo mora malo da se razvije. Do tada nisam siguran da je uopšte pametno da se izlazi na ovakva takmičenja...osim ukoliko neko ne voli da bude topovsko meso.E ljudi, mislim da niste u pravu sto trujete o likovima koji su predstavljali Srbiju u Nations Cup-u, kad sam video da ce neki nepoznati likovi da predstavljaju nasu zemlju imao sam i ja slicnu reakciju, posle ih nasao na battlelogu, oni dosli na TS i objasnili o cemu se radi. Prijavili su se samo zato sto Srbija nije imala predstavnika iako su svesni da su daleko od profi igraca, niko iz nasih klanova nije ni pratio prijave za Nations Cup, sad ce neki da kazu bolje da se nisu ni prijavili nego sto su takvi igrali ali sad je lako mudrovati. Na TS su ponudili da kontaktiramo ostale klanove i napravimo tim ali se sve to desava 2h pre poslednjeg roka za prijavu igraca tako da od toga biva veliko nista. Trebalo je ranije izaci sa idejom da se skupe po dva lika iz jacih klanova ali s obzirom da smo totalno neobavesteni o takmicenjima nema potrebe sad da se ljutimo, i ti predstavnici klanova bi trebalo malo i da vezbaju zajedno kao ekipa a ne samo da budu jaki na papiru i solo public mecevima. Koliko ja pratim domacu scenu postoje samo dva klana u Srbiji koja imaju zelju da igraju nesto takmicarski, EX3D i TLW, ostali vole samo da "deru nubere na publicu" , ispravite me ako gresim.
Pazi, ESL conquest 8x8 znam da smo mi na prvom mestu već neko duže vremeSlabo si ti to pogledao ESL i eurodomination.
Glavni problem u Srbiji je nedostatak ozbiljne, organizovane igračke zajednice. Verovatno 90% članova ovog foruma nije znalo da se održava nacionalni kup. O klanskoj zajednici...iskreno nisam ni znao da imamo neke aktivne klanove. Gde igraju? Na ESL-u nisam primetio naše klanove. Možda imamo igrače koji kao ja na primer igraju za strane klanove. Koliko vas na primer zna gde ja igram? Vidite o čemu pišem. Da bi se izašlo na takvo takmičenje mora malo ozbiljnije da se pristupi celoj priči. Znam da postoji Battlefield Srbija - neoficijalna battlefield zajednica (bar tako piše), što je odlično...samo mora malo da se razvije. Do tada nisam siguran da je uopšte pametno da se izlazi na ovakva takmičenja...osim ukoliko neko ne voli da bude topovsko meso.
Bilo je pokusaja na ovim prostorima da se promovise klansko igranje u doba BC2 (u organizaciji tadasnjeg ex3d-a) ali bez ikakvog odziva medju domacim klanovima.
To sto je neko izasao pod nasom zastavom ,ne znaci nista, nije pisalo da je to "prvak" iz zeljmlje,nego da je taj tim ima poreklo.
Ovde je u 99% casual igraca, za bilo sta "ozbiljno" su potrebni sata i sati vezbanja(igranja) svakog dana,a za to retko ko ima vremena(pa cak i ja koji radim u igraonici)
opustite se malo,i ajmo da pucamo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari