Šta je novo?

Battlefield 3

Nepravedno gde god stigne pljuje po svim clanovima i prica da su cheateri. Ne pljuj hleb koji si jeo. To samo govori o tome kakav je on covek. Svi treba da smire strasti i da se igraju. Nije vam ovo pravi rad bog te. Sta se svi pale ko hepo kocke. Ako mu se nije igralo sa nama mogao je lepo da promeni clan tag i da napusti sve u vezi sa PGS. Ja radim kao crnac svaki dan. Vikendom sednem malo da igram i ne pada mi napamet da se bavim tim vasim glupostima. Mnogi iz PGS imaju ekstra opremu tipa G13, G15, G300, G700, G950, 5.1 i 7.1 slusalice i zvucnike, igraju na tri monitora ili sa 3Dmonitorima na perverzija dobrim grafikama... Ne svi, ali mnogi imaju bar jednu perverzija stvar. Najveci deo clanova ima extra internet i mali ping. Svi clanovi koriste team speak 3. Organizuju sve, pa cak i otkljucavanje odredjenih vrsta oruzja. Svako od vas ima isto pravo ako ima finansijskih mogucnosti ili je iole raspolozen za saradnju da se dobro spremi i organizuje. Igraci iz PGS su stari saigraci jos od DOD:S, BFBC2 i sad u BF3... Najveci broj clanova je iz istog kraja, komsije, sugradjani, precnik 5-10km i znaju se dobro... Ne vidim zasto neko napravi toliku dramu da prostite sto je nekog prosralo pa mu je w/l veci nego vama? A ja znam celu pricu za taj ban na bc2 i toliko je glupava davam kazem da mozetedazaboravite na to sto mislite da je SAvram cheater. A Radovancik-u svaka cast sto je pomogao timu pre sveg ovog ******. Ja sam mu licno zahvalan na tome a i clanovi kojima je pomogao. Ali mu opako zameram na daljem sirenju mrznje i nepoverenja prema ostalim clanovima PGS-a...
Zelim vase misljenje o svemu ovome

Poslednja izmena:
Ako kupuje neko BF3 ovih dana mogu da mu poklonim promo kod za Back to Karkand, važi samo pri kupovini novog primerka, ne može na već kupljenu igru.

Nepravedno gde god stigne pljuje po svim clanovima i prica da su cheateri. Ne pljuj hleb koji si jeo. To samo govori o tome kakav je on covek. Svi treba da smire strasti i da se igraju. Nije vam ovo pravi rad bog te. Sta se svi pale ko hepo kocke. Ako mu se nije igralo sa nama mogao je lepo da promeni clan tag i da napusti sve u vezi sa PGS. Ja radim kao crnac svaki dan. Vikendom sednem malo da igram i ne pada mi napamet da se bavim tim vasim glupostima. Mnogi iz PGS imaju ekstra opremu tipa G13, G15, G300, G700, G950, 5.1 i 7.1 slusalice i zvucnike, igraju na tri monitora ili sa 3Dmonitorima na perverzija dobrim grafikama... Ne svi, ali mnogi imaju bar jednu perverzija stvar. Najveci deo clanova ima extra internet i mali ping. Svi clanovi koriste team speak 3. Organizuju sve, pa cak i otkljucavanje odredjenih vrsta oruzja. Svako od vas ima isto pravo ako ima finansijskih mogucnosti ili je iole raspolozen za saradnju da se dobro spremi i organizuje. Igraci iz PGS su stari saigraci jos od DOD:S, BFBC2 i sad u BF3... Najveci broj clanova je iz istog kraja, komsije, sugradjani, precnik 5-10km i znaju se dobro... Ne vidim zasto neko napravi toliku dramu da prostite sto je nekog prosralo pa mu je w/l veci nego vama? A ja znam celu pricu za taj ban na bc2 i toliko je glupava davam kazem da mozetedazaboravite na to sto mislite da je SAvram cheater. A Radovancik-u svaka cast sto je pomogao timu pre sveg ovog ******. Ja sam mu licno zahvalan na tome a i clanovi kojima je pomogao. Ali mu opako zameram na daljem sirenju mrznje i nepoverenja prema ostalim clanovima PGS-a...
Zelim vase misljenje o svemu ovome

vazi sine.

U svakom slucaju savram je banovan u BC2 od strane punbustera zbog wallhack-a, a mene su prozivali chiterom i spominjali mi uzu rodbinu kroz textualne sadrzaje explicitnog sadrzaja :)

Ali iskreno, losiji excuse za gaming klan i igrace nisam nikada video.

Mislio sam da nikad nece doci ovaj dan ali igra me je smorila maximalno:)

Sine, nisam ja rekao da smo mi kulturni, ali ti nisi bio banovan zbog toga što su neki iz PGS tebe psovali... A SAvram je banovan od punkbustera zbog toga, ali ti kažem da ga nije koristio. Znači uključiti, videti šta ***** može da uradi i koji su mu limiti jer kako možeš da znaš da je neko drugi čiter ako ne vidiš šta sve čit može? Hoćeš da kažeš da je sad u BF3 prozivan samo zato što je u BC2 popio ban zbog toga? Pa i ti imaš sve uslove onda da popiješ robiju za silovanje. Imaš alat, nosiš ga, daj dokaži da nisi! Tako da pustite vi SAvrama jer ga niko nije u BF3 snimio sa bilo kakvim čitom. A ovaj Radovančik ako ima i jednog prijatelja u RL scečem prst! Pravi mamin si: "Sine, osećaš se. Ajde da se okupaš..."
vazi sine.

U svakom slucaju savram je banovan u BC2 od strane punbustera zbog wallhack-a, a mene su prozivali chiterom i spominjali mi uzu rodbinu kroz textualne sadrzaje explicitnog sadrzaja :)

Ali iskreno, losiji excuse za gaming klan i igrace nisam nikada video.

svaka cast :D

i mene je opasno igra smorila,mada nemam BTK,ali opet...

Ja ne igram vec nedelju dana skoro... malo da oladim :D

Meni nesto ne ide u poslednja dva dana. Skidaju me likovi sa rankom izmedju 18-37 ko muvu.
Trenutno sam COLONEL SERVICE STAR 3 (Lvl 48). Ovo mi se desava na Nemackim serverima gde je na map rotation Seine Crossing.
A rusi su mi toliko sumnjivi bili u par slucajeva. Bem mu, sta znam?
E da, provalio sam u metrou da kada gledam sa 12x nisanom za snajper da imam pad fps-a.

Rusi su ti druze moj najveci prevaranti u svakom Battlefieldu uvek bili. Iz magle jednim hicem pistolja maknu, mamicu im citersku

kad developeri nece da me slusaju da ogranice broj snajpera :d kao u RO2 (doduse tamo mozes da kamperises i sa obicnom puskom)

Vidim nasi izgubili od Engleza u Nations cup-u,steta

Koji nasi??
Da su pitali nase klanove za odabir po bar dva najbolja borca iz svakog klana to bi bila kao Barselona u svetu fudbala.
Ko je sastavio spisak Farm Ville igraca otisao da igra BF3 u ime nas i nosi ime Srbija?Smesno.
Pazi kada mi imami dva vanserijska igraca u TLW klanu koji ma je skor 700 u min.Ima dobrih ii u drugim da ne imenujem.
Zamisli da jedan Mesi treba da moli reprezentaciju Argentine da ga stave u prvih 11?
To mu dodje ovako:
seoski klub ima jakog sponzora,gastarbajtera koji radi preko.Covek ima kintu i posalje svoj seoski klub u ime zemlje na turnir sa ozbiljnim reprezentacijama.
I sta moze da se ocekuje?

Poslednja izmena:
E ajd da navatamo organizatore WCG da ubace BF3 ove godine. SJC je krenuo polako da se wezba sa CW ligom, ja sam skontao da suvise dugo igram "lone Wolf" varijantu. Treba da krenem u team play.
Moj predlog je kao za CS nekada, da svaki klan sastavi dva tima koja ce predstavljati taj klan na lokalu.Zatim, kada budemo imali najbolji klan, njih da saljemo preko. A ne da nam odlaze samoinicijatovno ko stigne. Ako vec toliko vremena potrosimo na to, pa da bude neke koristi.

^^ Ajd da pišemo upravnom odboru olimpijskih igara da ubace hrkljuš u sledeće letnje igre.

Na stranu šala, teško da će BF3 ući u WCG iz prostog razloga što nema demo recording, i LAN podršku, mada sigurno postoje još poneke kočnice.

Mada, bilo kako bilo,

ja, Šećo, Baha, Oblo, Kocko, Lemi, ŠimeMotokultivator i Hakala već vežbamo u internom klanskom kupu. Za sada smo uspeli uspešno ubediti organizaciju da igramo i sa max skill needed M320, RPG i SMAW, ali se većina buni da moramo naučiti i sa low skill oružjem klase SMG, AR.
No videćemo kako će se proći dalje jer nuberi organizatori svih turnira uglavnom limitiraju izbor oružja.

nervira me to sto kazu sta ne sme da se koristi od oruzja.
ako su napravili to da se koristi u igrici,sta ima da brani. onda ja iz inata krenem da ga korisitm :D recimo m320
gde je taj nations cup? ima neki sajt da procitam malo?

Ma da, upravo to.

Ono, kupim auto, lepo graviran 240 km/h...
nigde na njemu ne pise da ne smem toliko voziti.. Sto su onda napravili da se to može toliko brzo voziti, ako su tu neke glupe zabrane?
Onda ja iz inata krenem da vozim koliko mi se ćefne.

m320 je ok, osim na metrou gde bi morao biti disabled kao i rpg.
Ljudi stoje na istom mestu i pucaju x10000.
Zato sam i prestao skoro da je igram.

Vrh Dno