Ja kupio B2K ali mi piše da ne mogu da udjem na B2K mape i da kupim B2K.... !?
Guys, many players play as you cry on this forum.
Simple workaround:
1. Logout of battlelog.
2. Exit Origin
3. Login to battlelog.
4. Chose server and join.
5. When prompted in Origin enter password.
6. Wait and it will Connect to server.
7. Proof? watch my battlelog profile, i am playing
Have fun
---------------------
Didn't work for me, either. Origin stops me at the login screen and keeps telling me that my email, password or login id is incorrect
Da li jos uvek radi onaj Razer-ov "patch" za zaobilazenje Origina. Muka mi je od spyware-a koji pritom i ne radi :crash:
Ja imam BC2 i MoH i obe igrice mogu da pokrenem iz Origin foldera na kompu samo BF3 mora da se pokrene direktno iz Origin programa...
Imam isti problem. Kupio BTK, ali i dalje nemam pristup novim mapama?
Oni koji imaju Intesa internet karticu neka pokusaju da upadnu na neki server sa nekom BTK mapom, kada ce se otvoriti prozorcic sa ponudom da kupite ekspanziju, kliknite na link, odabertie placanje kreditnom karicom, zatim Visa Electron i ostale stavke popunite najnormalnije (Serbia, vasa adresa, zip,...).
DLC nisam uspeo da kupim na drugi nacin, a pokusavao sam sve zivo.![]()
meni je uspeo da se konektuje na server preko offline origina
Nije problem pokretanje online, problem je što je ceo taj koncept izuzetno loše odrađen.
Isto tako su mogli da urade da prilikom startovanja igre .exe ona proveri da li si povezan na internet i onda te pusti u MP mod... kao u BC2... ali ne bolje da oni zakomplikuju i naprave još jednu "facebook wanabe" mrežu za glupiranje i spamovanje sa Hoooooooooooooooosh itd itd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari